Klise ama kahve fincani takimi
Değiştirmesi kolay bir mağazadan alın yeter.yani şu banyo paspas takımları varya baktım uygunlar ondan alsam değiştirip kullanirmi nasıl olur size böyle hediye gelse begenirmisiniz
yani şu banyo paspas takımları varya baktım uygunlar ondan alsam değiştirip kullanirmi nasıl olur size böyle hediye gelse begenirmisiniz
Bence bu güzel olur ev hediyesi,yani şu banyo paspas takımları varya baktım uygunlar ondan alsam değiştirip kullanirmi nasıl olur size böyle hediye gelse begenirmisiniz
Klise ama kahve fincani takimi
Peki en az bir miktar ne koymalıyım zarfa sizce bende para düşündüm ama ?Ben para verme taraftarıyım. Çünkü düğünde ıvır zıvır cok gereksiz şey geliyor. Çoğunu degistiremiyirsun da. Parayla istediğini alabilir ya da ihtiyacını giderebilir.
Samimi değilseniz paraya gerek yok evine ev hediyesi alırsınız kahve fincanı,borcam yada sürahi takımı bebeğede pijama takımı olabilir.Merhaba arkadaşlar.Gece gece aklıma bisey takıldı. Komşumun oğlu evleniyor ve bir de torunu olacak ayni zamanda biz bu komşuyla çokda samimi degiliz ama yani bi kahve icmisligimiz gorunce kisa sohbet ettiğimiz bir bayan.Simdi sorum ben hediyemi alayım yoksa bi zarfa paramı koyayım ama durumum sıkışık yani fazla bisey koyamam para olarak
Sizce ne yapsam daha şık olur.Ufak hediyeler mi alsam ne dersiniz? Teşekkür ederim cevap verenlere iyi akşamlar.
Eskiden kahve fincanı gelirdi bizim evede hala kutularında durur şimdi evin içi borcam doluCocuklugumdan beri kahve fincan takimi geliyor. Dukkan mi acsam ne yapsam.
Torununa kucuk bir seyler alabilirsin, cinsiyet belli degilse sari renk olsun.
Tam da demek istediğim buydu herkes ayni şeyi getiriyor.Eskiden kahve fincanı gelirdi bizim evede hala kutularında durur şimdi evin içi borcam dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?