• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye yerine hediye çeki yollayan erkek arkadaş problemi

Niye hediye beklentiniz var ki? Ben bunu da anlayamıyorum. Siz alıyor musunuz mesela?
Evet, her seferinde alıyorum hediye almayı da vermeyi de seviyorum. Ve çok ince düşünüyorum genelde özel bir gün içinse özellikle. Onun haricinde herhangi bir mağazadan birşey görüp onda hayal edipte çok fazla alıyorum. Gardolabını neredeyse ben alıyorum hatta artık kızıyor😃

Çok haklı ve yerinde bir hareket olmuş sevgilinizinki.
Ben bu kadar eleştiriye hiç hediye almamayı da seçebilirdim. 😂
Eşimle benim de zevklerimiz pek uyuşmaz. Artık ona bir şey alacaksam yanında değişim kartı ekletiyorum ki gidip kendisi istediğini alsın 😁
Bence daha fazla zorlamayın.

Çok haklı ve yerinde bir hareket olmuş sevgilinizinki.
Ben bu kadar eleştiriye hiç hediye almamayı da seçebilirdim. 😂
Eşimle benim de zevklerimiz pek uyuşmaz. Artık ona bir şey alacaksam yanında değişim kartı ekletiyorum ki gidip kendisi istediğini alsın 😁
Bence daha fazla zorlamayın.
Ben onun zevkini biliyorum neredeyse çoğu şeyini ben seçiyorum, alıyorum. Fakat o benim asla anlamıyor zevkimden. Zaten kızdığım nokta da buydu o zamanlar. Konuşmayı planlıyorum tatlı tatlı. Kızmaz ama vereceği cevap yüksek ihtimalle birşey beğenmiyorsun veya Ben seçemiyorum aşkım olacak😅

ben olsam hediye çeki de vermem arkamdan arkadaşı bile beğenmediğini söyleyen mesajlar atarsa
bi de hediye alınca genellikle beğenilmese de teşekkür edilir takmasanızda dururdu yani

Merhaba, bu saatte yine bir konu kafama takıldı😂 Ben erkek arkadaşımın bana hediye almasını istiyorum ama o genelde bana hediye çeki veya para yolluyor. Başlarda hoşuma gidiyordu yalan söylemeyeyim. Çünkü kendi zevkime göre birşeyler alıyordum. Ama bunu istemiyorum artık. Bana kendisinin hediye seçmesini, kafa yormasını istiyorum. Aslında böyle yapmasının sebebi biraz da benim. Uzun süredir beraberiz ve ilişkimizin başlarında bana aldığı birşeyi hiç beğenmeyip bunu söylemiştim. Çünkü benim zevklerine gerçekten ters ve hayatta en sevmediğim göz sembolü olan bir kolyeydi. Ve bundan ona bahsetmiştim. Bunu unutup bana öyle bir hediye almasına yani aslında zevklerimi hiç bilmeyişine kızmıştım. Bi sonrakindeyse durup dururken bana çok güzel bir hediye hazırlamış ve çok begenip daha o an instagram hesabıma atmıştım. Erkek arkadasımın yanında bi kız arkadaşım beğenmediğini belirten bir mesaj attı ve erkek arkadaşımda gördü. Bu olaylardan beri bana hediye almıyor. Ben tekrar bana hediye almasını istiyorum, hediye çeki, para göndermesini değil. Eskiden sürekli bana hediyeler alan, sürprizler yapan sevgilimi geri istiyorum. Ne yaparsam eskisi gibi olur?

Bunları bize söylemek yerine ona söyleseniz? Adam niyetçi değilse sizin düşüncelerinizi nereden bilebilir?

Yanımızdaki insanlar öyle deyince öyle, böyle deyince böyle mi davranacak?
Çok ayıp geliyor.
İçinden gelmiş hediye almış.
Evet beğenmemiş olabilirsiniz ama önemli olan sizi düşünmesi ise iş bitmiştir.
Siz düşünmesini değil size kullanacağınız bir şeyler almasını istemişsiniz.
O da al diye yüzünüze davranışıyla vurup yapmış.

Yanımızdaki insanlar öyle deyince öyle, böyle deyince böyle mi davranacak?
Çok ayıp geliyor.
İçinden gelmiş hediye almış.
Evet beğenmemiş olabilirsiniz ama önemli olan sizi düşünmesi ise iş bitmiştir.
Siz düşünmesini değil size kullanacağınız bir şeyler almasını istemişsiniz.
O da al diye yüzünüze davranışıyla vurup yapmış.
Yahu ama insan da biraz bilmez mi? Bu erkekler hep mi böyle arkadaşlarımın sevgilileri de aynı tamamen sallıyorum şuan kız mesela daha maskülen giyinen biri adam gitmiş cici kız bluzu almış. Bana böyle olunca sanki beni hiç tanımıyor, önemsemiyor gibi geliyor. Kızma sebebim de buydu sadece gidip en irite olduğum sembolün olduğu kolyeyi alması da sanki inadınaymış gibi geldi patladım

Kizin ne çok ustune gidilmiş. Ben de direkt para almayi hoş bulmuyorum, benim yapacağim iş değil ama onu geçelim.

Hediyeyi beğenmiş gibi yapip teşekkur etmek gerekmiyor. Sinirlenip kirici bir şekilde ifade edilmez tabi ki yine tesekkur edilir ama begenmediği bir şeye beğenmiş gibi yaparsa benzeri hediyeler gelmeye devam eder. Hem konu sahibi kullanamaz hem de adamin emegi ve parasi boşa gider.

Uzaktan biri bana zevkim olmayan bir hediye aldiginda ben de tesekkur eder atarim bir kenara asla kullanmam biri isterse ona veririm. Ama sevgilimin ya da kocamin aldiği şeyleri kenara firlatmak istemezdim dolayisiyla inceden zevklerimi hatirlatirdim.

Kaç yillik ilişkide zevkinin ögrenilmesini istemesi de normal konu sahibinin. Ben pek dolambaçli bir insan değilim direkt soylerdim para göndermeni istemiyorum senin seçtiğin hediyeler benim için daha özel olacaktir vs derdim.

Yahu ama insan da biraz bilmez mi? Bu erkekler hep mi böyle arkadaşlarımın sevgilileri de aynı tamamen sallıyorum şuan kız mesela daha maskülen giyinen biri adam gitmiş cici kız bluzu almış. Bana böyle olunca sanki beni hiç tanımıyor, önemsemiyor gibi geliyor. Kızma sebebim de buydu sadece gidip en irite olduğum sembolün olduğu kolyeyi alması da sanki inadınaymış gibi geldi patladım

Siz kıyaslamaya devam ettiğiniz insanlar gibi bir sevgili bulun.
Sevmiyorsunuz zaten belli ki.

Konuyu neresinden anladınız? Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? Benim ona hediye almadığımı nereden çıkarıyorsunuz? Mesele eskisi gibi olmasını istemem. Ben ondan para beklemiyorum, kendisi durup dururken gönderiyor. Şimdi de hediye çeki gönderiyor. Ailemin de, kendimin de maddi olarak sorunum yok. Hediye almayı, sürprizler yapmayı seviyordu. Benim hediyesini beğenmemem ve hemen ardından arkadaşımın gereksiz yorumundan sonra olan oldu. Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Dediğiniz gibi belki okuduğumu anlayamadım. İlk mesajınızda nerede yazıyor sizin de erkek arkadaşınıza hediye aldığınız?

Niye sizin istediğiniz gibi, eskisi gibi biri olsun, belki de bıkmıştır artık size hediye - para -hediye çeki yetiştirmekten? Kendisine sordunuz mu niye eskisi gibi almıyormuş, biz sadece yorum yapabiliriz.
Hiç "hediye falan istemiyorum seninle vakit geçirmek en güzel hediye" dediniz mi acaba sevgilinize?

Ben sevgilimin yanında beğendiğim şeyi özellikle belli etmedim. Bırak sevgililiği nişanlıyken bile cebimde ne kadarlık param varsa o kadarlık hareket ettim. Siz çok romantik olduğunuzu sanıyorsunuz ama değilsiniz, inşallah sevgiliniz tekrar eski ayarlarına döner de tam zevkinize gönlünüze göre hediyeler yağdırır size.

Onemsemese gidip herhangi bir hediye secmeye de ugrasmaz.

adam onu beğenmiş , yakışacağını düşünmüş almış.

ben olsam bi daha tövbe almam

yazık adama . öyle yapsa olmuyor . böyle yapsa olmuyor.

kısır döngüye sokuyorsunuz resmen

biraz rahat bırakın

Kizin ne çok ustune gidilmiş. Ben de direkt para almayi hoş bulmuyorum, benim yapacağim iş değil ama onu geçelim.
Hediyeyi beğenmiş gibi yapip teşekkur etmek gerekmiyor. Sinirlenip kirici bir şekilde ifade edilmez ama begenmediği bir şeye tesekkur ederse ve beğenmiş gibi yaparsa benzeri hediyeler gelmeye devam eder. Hem konu sahibi kullanamaz hem de adamin emegi ve parasi boşa gider.
Uzaktan biri bana zevkim olmayan bir hediye aldiginda ben de tesekkur eder atarim bir kenara asla kullanmam biri isterse ona veririm. Ama sevgilimin ya da kocamin aldiği şeyleri kenara firlatmak istemezdim dolayisiyla inceden zevklerimi hatirlatirdim.
Kaç yillik ilişkide zevkinin ögrenilmesini istemesi de normal konu sahibinin. Ben pek dolambaçli bir insan değilim direkt soylerdim para göndermeni istemiyorum senin seçtiğin hediyeler benim için daha özel olacaktir vs derdim.
Çok teşekkür ederim, ben de zaten o yüzden sinirlendim. O kadar sevmediğim ve defalarca kez konusu geçtiğinde belli ettiğim birşeyle gelmiş bana ve o an sinirlendim sen beni tanımıyor musun diyerek :(

Back