Merhaba, bu saatte yine bir konu kafama takıldı
Ben erkek arkadaşımın bana hediye almasını istiyorum ama o genelde bana hediye çeki veya para yolluyor. Başlarda hoşuma gidiyordu yalan söylemeyeyim. Çünkü kendi zevkime göre birşeyler alıyordum. Ama bunu istemiyorum artık. Bana kendisinin hediye seçmesini, kafa yormasını istiyorum. Aslında böyle yapmasının sebebi biraz da benim. Uzun süredir beraberiz ve ilişkimizin başlarında bana aldığı birşeyi hiç beğenmeyip bunu söylemiştim. Çünkü benim zevklerine gerçekten ters ve hayatta en sevmediğim göz sembolü olan bir kolyeydi. Ve bundan ona bahsetmiştim. Bunu unutup bana öyle bir hediye almasına yani aslında zevklerimi hiç bilmeyişine kızmıştım. Bi sonrakindeyse durup dururken bana çok güzel bir hediye hazırlamış ve çok begenip daha o an instagram hesabıma atmıştım. Erkek arkadasımın yanında bi kız arkadaşım beğenmediğini belirten bir mesaj attı ve erkek arkadaşımda gördü. Bu olaylardan beri bana hediye almıyor. Ben tekrar bana hediye almasını istiyorum, hediye çeki, para göndermesini değil. Eskiden sürekli bana hediyeler alan, sürprizler yapan sevgilimi geri istiyorum. Ne yaparsam eskisi gibi olur?