İlk yolladığınız istemediğimi söylemiştim tonla ısrar etmişti ama haklısınız bana çok tatlı sürprizler hazırlayan birini çok kırdım ve bir daha değil sürpriz hediye almayan biri haline getirdim resmen.
Klasik , kadınların geçtiği yollar.
Hediye aldığına pişman et- daha hediye bulma
Tatile gittiğinde sacma sapak krizler çıkar - daha tatile gitmesin
Özür dilediğinde haklı olduğunun ispatı olarak gör burnundan getir - daha özür dilemesin.
Sonra da de ki 'ilk zamanlar ne güzel biriydi, nasıl böyle oldu? Özünde iyi biri'
Böyle zamanlarda değişen kocaları olan kadınların bence objektif olarak bir kendilerine bakmasi gerekiyor
Siz ne güzel , en azından çuvaldızı kendinize açık yureklilikle batirmissiniz.
Ben yerinde olsaydım bu doğumgününde ona efsane bir hediye alırdım (gecen konu açan kadın gibi marka eşofman takımı gibi pahalı şey kasdetmiyorum). Hem güzel bir hediye,belki giyinecegi,belki teknolojik bir sey. Ve yanında el yapımı bir hediye, belki artı olarak cizdigin bir resim + not
Sen böyle özene Bözene bir hediye verip özel günlerde kolaya kaçma işine son verebilirsin.
Boyle seylerde kıstaslardan biri de karşı tarafın ne yaptığı. Mesela benim doğum günümde hediye almayan arkadaslarima ben de hediye almam,sadece kutlarım. Son gün, geçerken bir şey almış gibi görünen hediye veren arkadaşlarıma ben de benzeri, kıyafet falan alırım. Ama çok seveceğim bir supriz yapan,ya da beni düşünüp alındığı belli olan hediye veren arkadaşlarımın doğumgünü öncesi stres olurum 'ay ne yapsam' diye. Çoğu insanda da böyledir bence