Çok var evinde onlardan işte yoksa bana kalsa bi biblo alırım ama hiçbir şey bulamazsam yinede oyle birşey alicam sanırim. Teşekkür ederim :)Görümcenize kullanılacak eşya değil tablo biblo tarzı bişeyler düşünün olmaz mı
Tamam teşekkür ederim.Konu ilgili bölüme taşınacaktır , bilginiz olsun..
Aa hoş bir fikir. Fincanları düşündüm ama çok klasik olur diye yanaşmadım fakat drajelerle çok hoş olabilir. Çok teşekkürler :)2 kişilik sık kahve fincanları oluyor onlardan al eşi ile güzel günlerinde kahve yudumlasınlar draje bide çikolata yaptırısın olur biter güzel birde not görümcenin gönlünü hoş etcek tamamdır
Onlar bana ne kadar soğuk olsalarda ben kibar biriyim severim incelik yapmayı. Onlarda sever bu tarz incelikleri. Onlar için yapmıyorum hem kendim hem sözlüm için girdim bu hediue işine :)yılbaşında hediye alan gelini ilk defa gördüm
ben almadım böyle bir derdim de olmadı
boşver sende alma
Onlar bana ne kadar soğuk olsalarda ben kibar biriyim severim incelik yapmayı. Onlarda sever bu tarz incelikleri. Onlar için yapmıyorum hem kendim hem sözlüm için girdim bu hediue işine :)
Aa hoş bir fikir. Fincanları düşündüm ama çok klasik olur diye yanaşmadım Çok teşekkürler :)
Farkındayım evet :) ama gerçi bundan sonraki tavırlarına bakicam ben daha yeni gelin olarak şimdilik inceliğimi göstereyim de.nasıl başlarsan öyle gider. Bu yılbaşında almazsan bir daha hiç beklemezler, ama alırsan hep beklerler. Atlama gibi bir şansın hiç olmayacak bundan sonra.
İsste aramızda biraz soğukluk var ailesiyle. Sorsan bebi severler ama daha gelinleri gibi davranmadılar yani bana. Ben yinede incefikirli biri olarak içimden geldiği için almak iatiyorum, dediğim gibi bu tarz şeyleri seven insanlar belki biraz yakınlaşırız.bence yılbasında hedıye almak gereksız.mısal esım bana hep alır ben almamayrıca evlenınce bas edemezsın benden soylemesı.sımdı alırsan her sene beklerler.zaten anneler gunu babalar gunu cart gunu curt gunu...kı ben çok severım ozel gunlerı ama sonuçta ınsanı gerıyo hedıye olayı...bıde yılbasına hıç bulaşma derım
ama ev hedıyesı alıp zıyaret edebılırsın o ayrı
ya dürüst ol lütfen incelik amaçlı mı gerçekten?Farkındayım evet :) ama gerçi bundan sonraki tavırlarına bakicam ben daha yeni gelin olarak şimdilik inceliğimi göstereyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?