• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye önerisi

Herkese selam
Burada pek çok insanın çocuğu olduğunu varsayarak buraya sormaya karar verdim
Hanımlar ben bir çocuğa okullar açılırsa diye kırtasiye yardımı yapmayı düşünüyordum. Ve bunun için birini arıyordum. Şimdi yardıma ihtiyacı olan birini buldum fakat çocuğu görmedim. Çocuk 8 yaşında. Okullar açılacak gibi gözükmüyor annem de kırtasiye yardımı yerine maddi yardım yapmamı istedi. Bir zarfa 300 tl koyup teslim etme kararı aldım fakat yanında ufak bir hediye daha vermek istiyorum.
8 yaşında fakat iri mi yoksa ince bir kız çocuğu mu bilmiyorum bu nedenle giysi seçeneğini eledim. Aklıma oyuncak fikri geliyor acaba o yaşta kız çocukları hala barbie oynamaya devam ederler mi ? Önerilerinizi bekliyorum. Ufak bir hediye fikriniz varsa o yaştaki kızlar neleri sever nelerden hoşlanır ?

oyuncak bebeğe hepsinden çok sevineceğini düşünüyoRum durumları kötü ise zaten verdiğin 300 tl ile oyuncak bebek değil onun dışında öncelikleri olan şeyleri alacaklardır ama bebek çocugu çok daha fazla mutlu eder

Scooter alın.
Zannetmiyorum ki ailesi almıştır ya da biri hediye eder, hem havalar güzelken kullanma imkanı olur hem de hareket eder çocuk.

O muhtemelen vardır diye düşünmüştüm
Maddi durumu iyi değil demiştiniz ben olduğunu sanmıyorum.. Varsada ya kırıktır yada eksiktir ama tercih sizin.. ondan sizin için resim yapmasını isteyebilirsiniz hem daha da hoşuna gider aynı yaşlarda kızım var ve her gün5-10 tane resim çizer herkese hediye eder.. ve çok mutlu oluyor inanın

Back
X