Hediye önerisi

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese selam
Burada pek çok insanın çocuğu olduğunu varsayarak buraya sormaya karar verdim
Hanımlar ben bir çocuğa okullar açılırsa diye kırtasiye yardımı yapmayı düşünüyordum. Ve bunun için birini arıyordum. Şimdi yardıma ihtiyacı olan birini buldum fakat çocuğu görmedim. Çocuk 8 yaşında. Okullar açılacak gibi gözükmüyor annem de kırtasiye yardımı yerine maddi yardım yapmamı istedi. Bir zarfa 300 tl koyup teslim etme kararı aldım fakat yanında ufak bir hediye daha vermek istiyorum.
8 yaşında fakat iri mi yoksa ince bir kız çocuğu mu bilmiyorum bu nedenle giysi seçeneğini eledim. Aklıma oyuncak fikri geliyor acaba o yaşta kız çocukları hala barbie oynamaya devam ederler mi ? Önerilerinizi bekliyorum. Ufak bir hediye fikriniz varsa o yaştaki kızlar neleri sever nelerden hoşlanır ?

Oyuncak güzel fikir bence.
Maddi durumu iyi olmasa da aileler bir şekilde kıyafet ihtiyacını karşılıyor çocuklarının , ama oyuncak lüks kabul edildiğinden pek alınmıyor.
Kızım 9,5 yaşında. Yeni çıkan bir barbie varmış , bayram harçlıklarıyla onu aldı dün, sevincini anlatamam 😊

Herkese selam
Hanımlar ben bir çocuğa okullar açılırsa diye kırtasiye yardımı yapmayı düşünüyordum. Ve bunun için birini arıyordum. Şimdi yardıma ihtiyacı olan birini buldum fakat çocuğu görmedim. Çocuk 8 yaşında. Okullar açılacak gibi gözükmüyor annem de kırtasiye yardımı yerine maddi yardım yapmamı istedi. Bir zarfa 300 tl koyup teslim etme kararı aldım fakat yanında ufak bir hediye daha vermek istiyorum.
8 yaşında fakat iri mi yoksa ince bir kız çocuğu mu bilmiyorum bu nedenle giysi seçeneğini eledim. Aklıma oyuncak fikri geliyor acaba o yaşta kız çocukları hala barbie oynamaya devam ederler mi ? Önerilerinizi bekliyorum. Ufak bir hediye fikriniz varsa o yaştaki kızlar neleri sever nelerden hoşlanır ?
Barbie güzel fikir ve evet o yaş grubu oynuyor

Çocuk akıllı saati pembe alabilirsin takip sistemi filan da oluyor . Okul cantasi alıp içini boyama seti ile doldurabilirsin pembis defter filan
Maddi yardım da yapacağımdan akıllı saat gibi seçenekleri pek düşünmedim açıkçası. Ailesi ne eksik ise onu karşılasın. Maalesef çok bir miktar veremeyeceğim ama kışlık mont ve bot alsa bile fayda olur diye düşündüm. Çocuklar böyle hediyeleri çok sevdiğinden yanına ufak bir hediye almak istedim

Maddi yardım da yapacağımdan akıllı saat gibi seçenekleri pek düşünmedim açıkçası. Ailesi ne eksik ise onu karşılasın. Maalesef çok bir miktar veremeyeceğim ama kışlık mont ve bot alsa bile fayda olur diye düşündüm. Çocuklar böyle hediyeleri çok sevdiğinden yanına ufak bir hediye almak istedim
Ah ben öyle okumamışım okuduğumu anlamadan yazmışım. Öyle bi yardim yanına alacaksanız pembe güzel bir sırt cantasi alıp içine barbie oyuncak alabilirsiniz. Güzel bi bebek onu çok mutlu eder. Akıllı saat ben daha yeni yiğenime aldım Trendyol dan baya uygun fiyata var reklam gibi sayılmasinda. Oyuzden direkt o geldi aklıma söyledim

Herkese selam
Barbie bebeği, kalemliği, suluğu ve elsa aksesuarları seviyorlar.

Back
X