- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
aslinda içinizden gelmiyor dememiş yorum sahibi.Inanin oyle birsey boyle birsey olsa bi yerde dur derim dururum
Kesinlikle icinden gele gele yapiyorum ama sonrasi resmen beni zorluyor
yeminle rose renk takıyı hiç sevmem aynı sizin gibi.hediye gelmişti bir ortaokul öğrencisine karne hediyesi olarak hediye ettim tekrardanBi kere de yakın bi akraba rose renk bi bileklik almış bana, verirken de diyo ki sen hep rose takıyosun ya ondan bunu seçtim, tabi benim rose renk tek bir takımın olmaması dışında bi sorun yok
Ay ne dertliymişim bu konudagiggles mesajınızı okumadan sizinle aynı cümleyi yazmış olmam peki
Sıradaki konum gelmeyen altın üzerine olacak bu gidişleen iyisi gram altın.herkes sever bu hediyeyii
Ben hala direkt hakaret edilmesini tercih ediyorumBi kere de yakın bi akraba rose renk bi bileklik almış bana, verirken de diyo ki sen hep rose takıyosun ya ondan bunu seçtim, tabi benim rose renk tek bir takımın olmaması dışında bi sorun yok
Ay ne dertliymişim bu konudagiggles mesajınızı okumadan sizinle aynı cümleyi yazmış olmam peki
Onun bebesine gelen kullanmadığı üründür. Sen de sakla başka bir kış bebesine götürEvli çocuklu kadın kışın doğacak çocuğa 3 ay şort takımı alır mı?
Elini vicdanına koy da söyle
Çöpe atacağımOnun bebesine gelen kullanmadığı üründür. Sen de sakla başka bir kış bebesine götür
Eşimin babası , bir akrabalarının çocuklarına düğünde (yakın akraba) set, bilezik vs takmışlar. Maddi durumu iyi bahsi geçen kişinin. Neyse bizim düğünde zarfa 600₺ koymuş bunlar, baba anne bütün çocukların ismini yazmışlar zarfadkfmlffk. Kayınpederim sinir krizi geçiriyordu düğün sonundaBen de artık kendimi akıntıya bıraktım
Ne gelirse aa harika diyorum ve sonra atıyorum
Artık hediye edecek bile hevesim yok hediyecilik konusunda
Meğer ben çok dertliymişim hediye konusunda
Aaaaaaaa olmazÇöpe atacağım
Sona ersin bu saçma döngü
Karşılığını alıyor musunuz? Yani insanlar da size özeniyor mu?Ya inanin oyle yaranayim şov yapayi gibi bir derdim yok oyle olsam hediye alirken pahalli popüler birsey alir gecistiririm
Ama iste bieine hediye alacagim zaman kirk dukkan dolasirim begenecegi birsey olsun diye inanin gercekten hic icimde yaranayim dusuncesi gecmiyor bunlari yaparken
Doğumda yarım altınım gelmezse ben de ayılıp bayılabilirimEşimin babası , bir akrabalarının çocuklarına düğünde (yakın akraba) set, bilezik vs takmışlar. Maddi durumu iyi bahsi geçen kişinin. Neyse bizim düğünde zarfa 600₺ koymuş bunlar, baba anne bütün çocukların ismini yazmışlar zarfadkfmlffk. Kayınpederim sinir krizi geçiriyordu düğün sonunda
Size çözüm önerisinde bulunamayacağım maalesef. Çünkü sizde kendimi gördüm. Bende öyleyim ve bu beni rahatsız ediyor. Sadece hediye değil, ihtiyaç olarak da öyle. Eşimin birşeye ihtiyacı varsa ve ben alacaksam; araştırırım en iyisini en kalitelisini alırım. Fiyatına önem vermem.
Birilerine hediye alırken de aynı şekilde en özelini ve kalitelisini alırım. Durduk yere aileme çevreme hediye de alırım.
Ama gel gör ki kendime bir toka dahi alırken, ya seçemem vazgeçerim ya da 50 kuruşun hesabını yaparım. Bu beni rahatsız ediyor açıkçası, kendimden hastalık derecesinde ödün veriyorum.
İkinciye kısmet hxhshdo zamana denk getir bare de yazın doğur hdbdjValla hiiiiç kusura bakmasınlar
En kötü verdiğim altını geri getirsinler
Yoksa çocuklarına çin malı kötü oyuncak alırım intikam olarak
Bunu öğrendim sonradan
Bunu yapan kuzen muzen olsa neyse diyeceğim de bayağı bayağı yakın akrabadan bahsediyorum
O yüzden bi türlü aşıp da affedemiyorum
Ay bi de ben neler neler aldım ha çocuğuna
Annesi se diyor ki sakla da giydirirsin
Aralıkta oğluma şort giydirecekmişim
Yok anacım işte almıyorlarmış bile
Kendi çocuklarına gelenleri bize kaktırıyorlarmış
Bence direkt hakaret etsinler daha makbul
Valla bana da öyle oldu
Yedi kat yabancıya bile en iyisini seçip götürmeye özen gösterirdim
Taaa ki bana dünyadaki en saçma hediyelerin geldiğini fark edene kadar
Müthiş aydınlandım
Artık yakın olmayan kimseye özenerek bi şey götürmüyorum
Akıllandım
Hediyede karşılık beklemeye normalde karşıyım
Ama nerdeyse özel üretim hediyeye çul çaput gelince insan aydınlanıyor
İnsan denklik bekliyormuş iyi kötü
Resmen beterin beteri de varmışDenklik bile degil de
Yenidogan ogluma 8 yas kiz elbisesi getirmeyeydiler iyiydi
Resmen beterin beteri de varmış
Açıklama olarak ne yaptılar acaba çol merak ediyorum
Aa erkek miydi senin çocuk mu dediler
Biz onu başkasına kaktıracaktık derdi herhaldeYillar once bebek mevludu yapmistim, hediyeleri sonra açmıştım.
Getiren kisi de yakin akraba. Ben bisey demedim, o bisey demedi sonrasinda. Anneme verdim, dedim onun kiza goturursun gittiğinde
Biz onu başkasına kaktıracaktık derdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?