Pek o karakterde biri değil ama belli de olmaz. Yine de kendi fikri olsa araya teyzemi sokmaz kendisi söylerdi.Anneanneniz rengine laf etmiş olmasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek o karakterde biri değil ama belli de olmaz. Yine de kendi fikri olsa araya teyzemi sokmaz kendisi söylerdi.Anneanneniz rengine laf etmiş olmasın?
Dayımın düğünü olacak ben gitmeyeceğim dayımın cenazesine de gitmem o ayrı konuben çareyi buldum .düğünden düğünee cenazeden cenazeye görüşüyorum
Evet hem önce markaya karışması sonra da renge laf etmesi çok sinir bozucu oldu.Ahahah valla bu zamanda insanlara ayrı bir yüzsüzlük gelmiş bunu bende çok yaşıyorum ve şaşırmaya devam ediyorum maalesef Yani hem şunu alın diyip hem de renk seçesiye kadar onu da kendi alsaymış keşke. Hani neredeyse marka gönderecekmiş diyecektim kiii onu da yapmış DD Ya şu duruma çok üzülüyorum artık aldığını gelen misafirin gözüne sokan memnun ya da değil sırf görsünde kıskansın diye düşünen insanlarla dolu çevremiz. Eskiden valla ne marka bilirdik ne işlevini Ama birbirimize destek olacaksak bunu herkes kendisi içinden gelerek elinden geldiğinde yapardı kimsede sorgulamaz karışmazdı. Şimdi instagramda ki influecerlar gibi bizim teyzeler marka biliyor reklam yapıyor almayanı gömüyor falan ağlanacak halimize gülüyoruz bizde işte.
aa gidilmez mi?tam bir eğlence olur .bizzat giderdim.cem yılmazın anlattığı adamlar gibi dayın var.git ama sahte altın tak.üstüne de kocamannn adını yazzDayımın düğünü olacak ben gitmeyeceğim dayımın cenazesine de gitmem o ayrı konu
Hayır aldığına teşekkür edeceği yerde ayıp etmiş. Annemde düğünde taktığı çeyrek altını alamıyor geri öpüp başına koysun sizi DEvet hem önce markaya karışması sonra da renge laf etmesi çok sinir bozucu oldu.
aa gidilmez mi?tam bir eğlence olur .bizzat giderdim.cem yılmazın anlattığı adamları gibi dayın var.git ama sahte altın tak.üstüne de kocamannn adını yazz
borsa iyi gitti ondandır.artık daha az fakirimBu fikri tuttum
Ayrıca ceycey bu akşam çok formundasın
borsa iyi gitti ondandır.artık daha az fakirim