Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polise hak verdim ama bunun elle tutulur yanı yok. Ne güzel bir hediyeymiş oysaki. İlk basım kitap biriktirmeye çalışırdım ben de bir zamanlar. Şair kimdi?

Şiiri kopyalar mısın? bu forum bir işe yarasın günümüz güzelleşsin

Hayvanlık etmiş. Beğenmese de teşekkür etmesi yeterliydi. Boşa gitmiş olsun işine yaramasın ne var. Ayrıca o sana gözlük almış seninki daha basit kaçmış diye de düşünmüyorum çünkü senin doğum gününmüş. Sen ona yekten almışsın. düşünmüşsün almışsın gördüğün muamele çok kötü Boşver tanımış oldun engellemekle iyi yapmışsın.

Neden bu kadar atarlandin, hediyenden eminsen boyle celallenmemelisin. Evlenince de stor perdeye 2'nizin fotografini bastirmalisin. Yakisir yok yer sofrasi, yok şu bu diye atara gectin. Bak bizim hic yer soframiz olmadı, sana anormal gelebilir
Ağzında gümüş kaşıkla doğanlar derneği başkanı misin sen ya

Netten topladığın cümleleri kullanmayı kes. Hayal dünyandan cık. Abim yok ve beni şimdi boş ver. Vizyonunu geliştir kendine kültür kat kelime dağarcığını kitap okuyarak geliştir. Ağzın foseptik çukuru gibi.

Yalnız boşver birleşik yazılır. Kendini sosyetik zanneden Feriha seni :) Kültür katicikmişim daha konuşmayı bilmeyen bağlaçlar nasıl yazılır bîhaber buralarda kültür sanat falan ahkam kesiyor kör cahil ya :)))

TDK ögrenmis gelmiş ay ay :)) keşke birde kültürünü gelistirsen nasıl hediye alınır bilsen adam begenmemis iste kabul et otur aglama zırlama:) sosyetikle, aileyle nasıl bir travman vardır kimbilir kelime aralarına serpistiriyorsun.

Siz de anlatım bozukluğu yapmayın rica ediyorum. Ben ile başlayıp dedik şeklinde biz ile bitirmeyin cümleyi. Bu da benim kırmızı çizgim.
Çok sinirlendim ne yapayım, sosyete ablalar neler neler biliyor sınıf falan bile atlamışlar ben bilmiyorum diye kıskandım. Ondan ellerim titremiş ne yazdığımın farkına varamamışım.

Kaldı evet neredeyse tüm sülalemin evinde hol girişi, salon, mutfak tablolar var. Hani sizin bildiğiniz dijital baskı tablolardan değil. İmzalı tablolardan.

Yok senin gibi Ferihalarla dalga geçerken aşırı eğlenceli oluyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…