Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
1.288
İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.

Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.

Hediyeyi beğenmese bile düşünüldüğü için teşekkür etmesi lazım. Alınan tüm hediyelere bayılmıyorum ben de. Ama asla bunu belli etmeden teşekkür ediyorum. Beni düşünüp almış çünkü o yeter.

Ayrıca evine tablo asmasa bile sevdiği bir sanatçının eserini almışsınız. 2 aylık flörtte bunu hatırlayıp hediye olarak düşünmeniz bile mutlu etmeliydi bence.

Kaba geldi bana bilemiyorum ben buz gibi soğurdum.

Ay alt tarafı flörtsün sen, hediyeyi beğenmemek nedir. Yol ver. Daha sevgili bile değilken hevesini kursağında bırakan bir erkek. Daha kibarca tablo çok güzel ama ben maalesef tablo asamıyorum ev sahibim kızıyor falan bir şey diyebilirdi. Ben de erkek arkadaşıma tablo tarzı bir şey almıştım (ikimizin fotoğrafını ama yanlışlıkla çok büyük bir tablo ölçüsü seçmişim) çok güzelmiş ama ben apartta asamam maalesef demişti beni kırmadan. İlişkimiz samimileşince de bana aslında çok sevmediğini yalan dünyadaki Tülay’ın kendi portresi gibi büyük bulduğunu şakayla karışık itiraf etmişti beni hiç kırmadan gülmüştük bence daha flört aşamasındayken daha kibar olabilirdi. Düşünmüşsün ne zahmet ettin falan diyebilirdi en azından.

Valla öyle bir muamele yaptı ki sanki kendi parasiyla bir eşya almış da umduğu gibi çıkmamış. Bana kızar gibi söyledi hatta ben tablo asmiyorum evime diye. Teşekkür etmesini geçtim az kalsın ben özür dileyecektim hediye aldığım için.

Bu 2 aylik flort simdiye kadar size hediye aldi mi? Dogumgunu falan miydi? Yoksa icinizden geldigi icin mi aldiniz?

Mıymıntıları bulmakta üstünüze yok.

Tablo beğenmediği ayı olduğu anlamına gelmez fakat beğenmediğini ifade ediş şekli ayı olduğu anlamına gelir. Bu zamanda tablo asan kaldı mı ki? Burdan bakınca da çok başarılı bir hediye seçimi gibi görünmüyor.

Tablo gibi seyler zevk isidir hediye olarak uygun degil o size begendigniz gozlugu almisken sizin tablo almaniz sinirlendirmistir hediye konusunda biraz daha onun gercekten isteyecegi ve degisebilecegi ne bileyim kullanabilecegi biseyler tercih ederseniz daha iyi olur yani sonraki iliskilerinizdede tabi. Ama yinede daha duzgun ifade edebilirdi

Doğru demişsiniz siz bir dağ ayısıyla flört ediyorsunuz.
Siz ince ruhlu sanattan anlayan bir kadın olabilirsiniz ama evine kadar kargo yollayarak hediye yollamışsınız hiç bu taraklarda işi olmayan birine tablo.. ne anlar ayı tablodan.
2 aylık flört için ben bunu yapmazdım ama neyse konu sizsiniz.
Tabloda ne vardı? Dini inançlarla alakalı mı dedi ben bunu asamam diye yoksa hani evim az eşya çok huzur şeklinde tasarlandı ıvır zıvır olarak görüyorum asmam mı demek istedi.

Teşekkür edip çok güzelmiş diye konuyu kapatabilirdi ama Allah’ın işi bu size olan davranışı duygulularını yansıtıyor ,sevmiyor bu adam sizi,kaçın.

Polis haftası için yolladım. Benim de doğum günüm bugün. Bana istediğim markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş ama gelince iade edicem.

Ben olsam 2 aylik flort icin hediye almazdim. Ayrica dogumgununuz icin verdigi siparisi soylemek nedir ya. Dogumgununuz kutlu olsun. Saglikli, mutlu yillar dilerim.

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.

Polis haftası için yolladım. Benim de doğum günüm bugün. Bana istediğim markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş ama gelince iade edicem.
Hmm iade etmeyin ya karşılıklı hediyelesmis oldunuz diyelim.
Bence yüz yüze geldiğinizde bu mevzuyu açıp kırgınlığınizi ifade edin.
Begenmeyebilir evine tablo da asmayabilir ama bu şekilde ifade etmesi yanlış.
Ben olsam kendimi ifade eder ve gelecek tepkiye bakardım ona göre ilerletirdim ilişkiyi.

Ben olsam 2 aylik flort icin hediye almazdim. Ayrica dogumgununuz icin verdigi siparisi soylemek nedir ya. Dogumgununuz kutlu olsun. Saglikli, mutlu yillar dilerim.
Teşekkürler. Ben ısrar etmiştim biraz da. Haklısınız iki aylık flört için hediye almamaliydim doğum günü bile değil. Ama ben çok mutlu olur çok sevinir diye düşündüm ben de mutlu olmuş ve heveslenmiştim. hani bana birisi hediye yollasa meslegimle alakalı bir günde bayaa hoşuma giderdi. Bu amaçla yolladım.

Çoktan engelledim. Çok kalbim kırıldı valla. Hediyesini falan da istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…