- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.254
-
- Konu Sahibi Marianihal
Annenizin namazını neden elalemle dalga geçmek için kullanıyorsunuz?Kuşluk namazı kılmak utanılacak bir şey mi ya niye buna alindiniz benim annem de kılıyor:)
Ay burda fransiz sosyetesi gibi davranıp nerden geldigini unutup başkalarını asagilamakta kirolukla suclamakta sıkıntı yok ben dalga geçince vuuuu. Yok ya?Branşınız nedir bilmem ama karşınızda ilkokul öğrencileriniz yok. Neyi ne anlamda söylediğinizi, kendi çapınızda hakaret etmeye çabaladığınızı görüyoruz hepimiz. Evet saçma bir hediyeymiş deyip geçeceğinize millete salça oluyorsunuz. Bu tavrınızdan bunalıp hediyeyi bahane etmiştir flörtünüz belki de, biraz düşünün
Elalemle dalga geçme sebebim onların kendilerini jet sosyete gibi gösterme çabaları. :)Annenizin namazını neden elalemle dalga geçmek için kullanıyorsunuz?
Yazdığınızin nereye gittiğini anlamıyor musunuz cidden? Gayet küçümseme için yazıldı o sözler. Yoksa neden belirme gereği duruyorsunuz,kuşluk namazı kılan annen diye.Kuşluk namazı kılmak utanılacak bir şey mi ya niye buna alindiniz benim annem de kılıyor:)
Belki öyleler, hangi birini tanıyorsunuz?Elalemle dalga geçme sebebim onların kendilerini jet sosyete gibi gösterme çabaları. :)
Komiksin aslındaÇok sinirlendim ne yapayım, sosyete ablalar neler neler biliyor sınıf falan bile atlamışlar ben bilmiyorum diye kıskandım. Ondan ellerim titremiş ne yazdığımın farkına varamamışım.
Ben ilk defa denk geliyorum sanırım ama and içtim banlanmamak icin cırpınıyorumMarianın neredeyse her konusu böyle olaylı
Ben onun konularını gülüp keyif almak için okuyorum vala
Namazla dalga geçtiğimi falan kim söyledi? Heralde ramazan ayında birkac kisiyi kiskirtirim falan diye söyleyip duruyorsunuz bunu. Namazla falan dalga geçmiyorum zaten namaz kılan biriyim. Konuyu anlamadan yorum yapma çabalarınız komik.Yazdığınızin nereye gittiğini anlamıyor musunuz cidden? Gayet küçümseme için yazıldı o sözler. Yoksa neden belirme gereği duruyorsunuz,kuşluk namazı kılan annen diye.
Aklı başında insan annesinin de kıldığı namazı dalga konusu yapmaz.
Falan öfkeden aklınız bulandı herhalde.
Ay gerçekçilik senle hemfikir olmak mı? Sevmek ,kıymet vermek ya da hangisi olursa... Sevmek için senin bictigin zaman dilimi ne kadar bir süre? Tamam sen Rolex alirsinAy maddiyata önem vermekle ne alakası var yaaa. Ayrıca 2 aylık flörtte neden çok sevsin?
Işıklı neşet ertaş tablosu hiçbir durumda çok kıymetli olamaz yani. Lütfen biraz daha gerçekçi olalım
ahfjkk ordan burdan lafları bulup yazıyor bütün tuşlara basıyorsun ama boş teneke gibisinAbla niye embesil gibisin sen ya
Aaa kedi ablaMarianın neredeyse her konusu böyle olaylı
Ben onun konularını gülüp keyif almak için okuyorum vala
Kupa basit ama led li tablo hiç basit değil haklısın asdffİyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim? Benim zevkim ona uymaz diye kıyafet almadım. Kupa vs de basit kaçar diye almadım. Hem onun sevdiği sanatçıyi aklımda tuttugumu belirtmek hem de kullanışli bir şey olur diye aldım. Neden insanlar evine tablo asmasin ki? Gayet de asiyorlar.
Konuyu anlamadan mi? Siz laflarinizin nereye gittiğini anlayın diyeceğim de boş yani.Namazla dalga geçtiğimi falan kim söyledi? Heralde ramazan ayında birkac kisiyi kiskirtirim falan diye söyleyip duruyorsunuz bunu. Namazla falan dalga geçmiyorum zaten namaz kılan biriyim. Konuyu anlamadan yorum yapma çabalarınız komik.
Belki ejderhaları da vardır ha... Kim bilir?Belki öyleler, hangi birini tanıyorsunuz?
Di mi.Belki ejderhaları da vardır ha... Kim bilir?
Vala hem cimrilik yapıp hem de değer verdiğimi göstereyim diye işgüzarlık yapacağıma rolex alırım tabii ki. Kıro kıro hediyelere gerek yok.Ay gerçekçilik senle hemfikir olmak mı? Sevmek ,kıymet vermek ya da hangisi olursa... Sevmek için senin bictigin zaman dilimi ne kadar bir süre? Tamam sen Rolex alirsin