Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay burda fransiz sosyetesi gibi davranıp nerden geldigini unutup başkalarını asagilamakta kirolukla suclamakta sıkıntı yok ben dalga geçince vuuuu. Yok ya?

Kuşluk namazı kılmak utanılacak bir şey mi ya niye buna alindiniz benim annem de kılıyor:)
Yazdığınızin nereye gittiğini anlamıyor musunuz cidden? Gayet küçümseme için yazıldı o sözler. Yoksa neden belirme gereği duruyorsunuz,kuşluk namazı kılan annen diye.
Aklı başında insan annesinin de kıldığı namazı dalga konusu yapmaz.
Falan öfkeden aklınız bulandı herhalde.

Çok sinirlendim ne yapayım, sosyete ablalar neler neler biliyor sınıf falan bile atlamışlar ben bilmiyorum diye kıskandım. Ondan ellerim titremiş ne yazdığımın farkına varamamışım.
Komiksin aslında
Neyse bir dahakine başkasının dilbilgisini eleştirirken sakin kalın da, siz de benzer hatalar yapmayın :)

Namazla dalga geçtiğimi falan kim söyledi? Heralde ramazan ayında birkac kisiyi kiskirtirim falan diye söyleyip duruyorsunuz bunu. Namazla falan dalga geçmiyorum zaten namaz kılan biriyim. Konuyu anlamadan yorum yapma çabalarınız komik.

Ay maddiyata önem vermekle ne alakası var yaaa. Ayrıca 2 aylık flörtte neden çok sevsin?
Işıklı neşet ertaş tablosu hiçbir durumda çok kıymetli olamaz yani. Lütfen biraz daha gerçekçi olalım
Ay gerçekçilik senle hemfikir olmak mı? Sevmek ,kıymet vermek ya da hangisi olursa... Sevmek için senin bictigin zaman dilimi ne kadar bir süre? Tamam sen Rolex alirsin

Hediye beğenmemek çok zor bir durum. Şimdi beğendim, ince düşüncelisin çok sağ ol dese asmadığını gördüğünde sorarsınız. Bir de ben de insanları tanımadan hediye alınacaksa risksiz hediyeler alma taraftarıyım. Ben de evime tablo hiç asmam, duvarlara aksesuar asmam. O yüzden böyle hediyeler geldiğinde beğenmemek değil de üzülüyorum kullanamadığım için.

Bir de genel olarak erkekler daha realist hediyeleri seviyor. Kullanacağı bir şey alsanız çok daha iyi olurmuş. Gözlük alarak da hediye anlayışını belli etmiş aslında.

Ama sizi rahatsız edecek şekilde size söylemesi kaba biri olduğunu gösterir tabii, yol ver gitsin bence.

Kupa basit ama led li tablo hiç basit değil haklısın asdff

Konuyu anlamadan mi? Siz laflarinizin nereye gittiğini anlayın diyeceğim de boş yani.

Of! Kimse sosyete değil. Sadece bazıları sanattan anlıyor, ben mesela tablolardan çok anlamam. Ama siz her şeyden anladığınızı, en iyisini biliyormuşsunuz gibi hareket ediyorsunuz. İnsanlar diyor ki hediye zevksiz, sanatla alakalı değil, ki zaten tablo da değil. Erkek arkadaşınızın tavrını makul bulmuyorlar, oh ne iyi etmiş diyen de yok. Fakat hediyeyi alanın, yani sizin de konudaki dahlinizi ifade ediyorlar. İnatla karşı çıkıyorsunuz.
Visenyaa mesela, kız ressam, tanırım kendisini bir süredir. Resmen tereciye tere satmaya kalktınız. Bırakın da tablolar hakkında bir şeyler bilsin ya hu! Ardından kıza gramer üzerinden saldırdınız. Fakat bu konu da sizin uzmanlık alanınız değil. Bu da benim uzmanlık alanım olduğu için incitmeden uyardım sizi. Lütfen ama lütfen bilmediğiniz konularda kesin yargılarda bulunmayın. Ben bile "gramer naziliği" yapmıyorum forumda. Siz niye yapıyorsunuz? "Bile" dememin sebebi de o alanın lisans eğitimini başarıyla tamamlamış olmamdır. Yanlış anlaşılmasın şimdi.

Ay gerçekçilik senle hemfikir olmak mı? Sevmek ,kıymet vermek ya da hangisi olursa... Sevmek için senin bictigin zaman dilimi ne kadar bir süre? Tamam sen Rolex alirsin
Vala hem cimrilik yapıp hem de değer verdiğimi göstereyim diye işgüzarlık yapacağıma rolex alırım tabii ki. Kıro kıro hediyelere gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…