Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vakti zamanında çok yıllar önce şiir çok seviyorum diyen bir sevgilim vardı hatta blog sayfası vardı bana bir şairin şiirini söylemişti hatta. Doğum gününde ona o şairin o şiirinin bulunduğu kitabın “ilk” basımını buldum aldım. Bir sürü uğraştım bulmak için. Çok sevineceğini düşünmüştüm. Verdim ama istediğim tepki olmadı böyle kenara koydu bir daha görmedim ilgilenmedi ya kitapla şaka gibi.
Bir daha da bisey almadım zaten uzamadı yolu verdim kendisine

" Takiliosun" mu :) ha şöyle R yap bakalım. İlk önce kendi üslubuna dikkat edeceksin, şurda iki kişi gülecek diye dalgavari saçma sapan yorum yapan herkes cevabını alır. Haha çok kıro hahaaa ben Van Gogh ve şampanya yaaa falan yorumlariniza hak ettiği cevabı verdim. Sen bence gül geç.

Git orjinal bir parfum al, Hugo Boss olur / Paco Rabanne 1 Million (bunlar benim en sevdigim, sen hangisini begeniyorsan) Levi's kot olur, guzel bir lacoste, gomlek olur bla bla. Erkek bileklik olur. Neset Ertas, isikli tablosuna adam kahkaha atmistir. Bence o hediye çöpte, nereye asacak ki. Yasinizin kucuk olduğunu dusunuyorum. Lise 1 hediyesi olur anca bundan

Yoo bence kimse beğenmemiş hadi ben de sürüye katilayim da dislanmayim diye böyle yazdın sitenin çoğunluğu gibi:)
Ya sen iyi misin? Bi de hediyesinden oyle eminki cogunluga uymak icin bu yorumu yaptigimi dusunuyo :))
Ben bu olayi arkadas ortamimda fikra diye anlaticam, sen ne diyosun

Bizim ortak okuduğumuz karakatür kitabı serisi vardı esprileri paylaşırdık (Robinson Cruise ve Cuma )... jj li konuşurdu

Bana doğumgünümde kadehte ''Onje F.... '' (ismimi) yazmıştı en içimi titreten hediye bu olmuştu çok anlamlı

Ben gülüp geçiyorum yahu napıcam daha oturup senle mi uğraşcam, Neşet Ertaş linkini görünce yarım saat güldüm . Evet takılıosun, niye takılıosun ki bu kadar ? Şampanyayı anlamadım valla. Ama gül geç diyorum yani

Ne terbiyesiz,düşüncesiz vs vs .... Vardaha eklerimde ban korkumdan yazamıyom ,üzülme ondaki değerini görmüş oldun bu sayede

Üslubumda problem yok hakaret eden sensin. Konuştuğum gibi de yazarım yani nolacak. Seni güzellikle sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor, napalım ben mi seçtim hediyeyi ?

Erkeklere ince ruhlu şeyler almayı tecrübelerimden sonra asla doğru bulmuyorum. İhtiyacı neyse o alınmalı. Ve özel günü dışında alınmamalı bence.
Misal benimkine doğum gününde cüzdan aldım üstüne adını soyadını yazdırdım. O gün bugündür kullanıyor ihtiyacını gördü.
Öyle ince düşünmüyorum artık.

Ya yer sofrasında soğanı tek yumrukla ikiye ayıran babana helal olsun, güzel yetiştirmiş seni. Bak neler neler öğrenmişsin :))
Lisans eğitimi alıp hiçbir şey öğrenemeyen tablonun bile ne olduğunu bilmeyen mağara öğretmenine bir şeyler öğretmek boynumuzun borcu ayıp ediyorsun. Sen iste yeter ki. :)))

Ne kadar çok cevap yazmışsın kıvılcım ya. Gülüp geç bence. Yorma kendini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…