- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.001
-
- Konu Sahibi Marianihal
" Takiliosun" mu :) ha şöyle R yap bakalım. İlk önce kendi üslubuna dikkat edeceksin, şurda iki kişi gülecek diye dalgavari saçma sapan yorum yapan herkes cevabını alır. Haha çok kıro hahaaa ben Van Gogh ve şampanya yaaa falan yorumlariniza hak ettiği cevabı verdim. Sen bence gül geç.Yorumlarımı en baştan düzgün okursan o kadar da dalga geçmediğimi görürsün ama gerçekten benim gözümde badem ağacı tablosu filan gibi bişi canlandı yahu yalan söylemiyorum ha ister tak ister takma, madem takmıosun niye bu kadar "takılıosun" Neşet Ertaş tablosu olduğunu öğrenene kadar hak vermişim, gönül koymakta haklısın bile yazmışım.
Led'li tablo olduğunu duyunca yani gerçekten gülesim geldi burdaki bi çok insan gibi napayım... Sen de gül geç madem napalım artık
Yok benim egon schiele, Paul cezanne; caravaggio en önemlisi Marcel duchamp geldi.Anladık Van Gogh u biliyorsunuz dövüyorlar mi şunu yazmayani. Sağdan soldan ressam ismi duyan yazmış hahah
Göz kırpma emojisi nerde ya bu mesajın sonuna. Olmamış olmamış.Ooo çirkeflikten saldırganlığa suçlamaya geçiş çok hızlı oldu ..Beğenmediğiniz ortama sizi yazmak zorunda bırakan kader utansın .Toksik hayatınıza dönün gözlük gelecek yer sonuçta orası
Tam öküzmusValla öyle bir muamele yaptı ki sanki kendi parasiyla bir eşya almış da umduğu gibi çıkmamış. Bana kızar gibi söyledi hatta ben tablo asmiyorum evime diye. Teşekkür etmesini geçtim az kalsın ben özür dileyecektim hediye aldığım için.
Ya sen iyi misin? Bi de hediyesinden oyle eminki cogunluga uymak icin bu yorumu yaptigimi dusunuyo :))Yoo bence kimse beğenmemiş hadi ben de sürüye katilayim da dislanmayim diye böyle yazdın sitenin çoğunluğu gibi:)
Bizim ortak okuduğumuz karakatür kitabı serisi vardı esprileri paylaşırdık (Robinson Cruise ve Cuma )... jj li konuşurduBen bunu 10 sene önce üniversitedeyken eşime yapmıştım. Sıcak suda bizim fotoğrafımız çıkıyordu. Yıllarca ondan kahve içti hala evde bir köşede durur bizim utanç anımız olarakŞu an nasıl utanıyorum anlatamam niye hiçbir arkadaşım dostum bana alma yapma demedi
Ya yer sofrasında soğanı tek yumrukla ikiye ayıran babana helal olsun, güzel yetiştirmiş seni. Bak neler neler öğrenmişsin :))Yok benim egon schiele, Paul cezanne; caravaggio en önemlisi Marcel duchamp geldi.
Ben gülüp geçiyorum yahu napıcam daha oturup senle mi uğraşcam, Neşet Ertaş linkini görünce yarım saat güldüm . Evet takılıosun, niye takılıosun ki bu kadar ? Şampanyayı anlamadım valla. Ama gül geç diyorum yani" Takiliosun" mu :) ha şöyle R yap bakalım. İlk önce kendi üslubuna dikkat edeceksin, şurda iki kişi gülecek diye dalgavari saçma sapan yorum yapan herkes cevabını alır. Haha çok kıro hahaaa ben Van Gogh ve şampanya yaaa falan yorumlariniza hak ettiği cevabı verdim. Sen bence gül geç.
Ne terbiyesiz,düşüncesiz vs vs .... Varİki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.
Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Neyse ya abi boşver.Ben gülüp geçiyorum yahu napıcam daha oturup senle mi uğraşcam, Neşet Ertaş linkini görünce yarım saat güldüm . Evet takılıosun, niye takılıosun ki bu kadar ? Şampanyayı anlamadım valla. Ama gül geç diyorum yani
emoji kullanamıyorum beybisi taaam mıGöz kırpma emojisi nerde ya bu mesajın sonuna. Olmamış olmamış.
Bizim ortak okuduğumuz karakatür kitabı serisi vardı esprileri paylaşırdık (Robinson Cruise ve Cuma )... jj li konuşurdu
Bana doğumgünümde kadehte ''Onje F.... '' (ismimi) yazmıştı en içimi titreten hediye bu olmuştu çok anlamlı
Üslubumda problem yok hakaret eden sensin. Konuştuğum gibi de yazarım yani nolacak. Seni güzellikle sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor, napalım ben mi seçtim hediyeyi ?" Takiliosun" mu :) ha şöyle R yap bakalım. İlk önce kendi üslubuna dikkat edeceksin, şurda iki kişi gülecek diye dalgavari saçma sapan yorum yapan herkes cevabını alır. Haha çok kıro hahaaa ben Van Gogh ve şampanya yaaa falan yorumlariniza hak ettiği cevabı verdim. Sen bence gül geç.
Tam da göz kırpma emojisi ve gözlerinden yaş akan gülme emojisi kullanacak abla vibe'ı almıştım senden oysa.emoji kullanamıyorum beybisi taaam mı
Oysa yoğurtlu sosun içimi ferahlatmasi gerekiyordu.Üslubumda problem yok hakaret eden sensin. Konuştuğum gibi de yazarım yani nolacak. Seni güzellikle sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor, napalım ben mi seçtim hediyeyi ?
Lisans eğitimi alıp hiçbir şey öğrenemeyen tablonun bile ne olduğunu bilmeyen mağara öğretmenine bir şeyler öğretmek boynumuzun borcu ayıp ediyorsun. Sen iste yeter ki. :)))Ya yer sofrasında soğanı tek yumrukla ikiye ayıran babana helal olsun, güzel yetiştirmiş seni. Bak neler neler öğrenmişsin :))
Ne kadar çok cevap yazmışsın kıvılcım ya. Gülüp geç bence. Yorma kendini.Ben gülüp geçiyorum yahu napıcam daha oturup senle mi uğraşcam, Neşet Ertaş linkini görünce yarım saat güldüm . Evet takılıosun, niye takılıosun ki bu kadar ? Şampanyayı anlamadım valla. Ama gül geç diyorum yani