Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bildiğin hödük. hadi zevkine hitap etmiyor olabillir- ben de tablo asmam mesela evime ve sevdiğim bir sanatçıya ait bir tablo da olsa hediye olarak alsam hoşuma gitmez- ama karşımdaki düşünmüş, üstelik yeni flörtleştiğim biri, direk hoşlanmam demem yani. teşekkür eder geçerim. tavrı hoş değil.

Çok ilginç. Halbuki ne kadar ince ne kadar güzel bir eylemde bulunmussunuz. Demek ki o şiir olayını birilerini dusururum diye kullanıyormuş.
Böyle hassas kızlarımızda nerede öküz var gidip buluyor.( Genelleme)

Geçen evime gelirken biri çok normall bir çay bardağı almış yani hepinizin evinde bir tane kesin vardır onlardan hiçbir özelliği yok dümdüz aaaaa dedim ne iyi etmişsin çay bardaklarım da kırılmıştı ilaç gibi geldi dedim ben bunu hiç samimi olmadığım birisine dedim kaldı ki insan sevgilisine nasıl bu kadar duygusuz yaklaşabilir

Lisans eğitimi alıp hiçbir şey öğrenemeyen tablonun bile ne olduğunu bilmeyen mağara öğretmenine bir şeyler öğretmek boynumuzun borcu ayıp ediyorsun. Sen iste yeter ki. :)))
Bunu yazarken keşke seni gorebilseydim ya çenenin ellerinin titremesini falan görmek çok güzel olurdu. Tabloyu sadece ressamların çizdiği resmin cerceveletilmiş hali sanan ablam, şu an kuşluk namazı kılan annenin emeklerine yazık etme nolur, öğretmeye çalışmadan önce öğren:)

Valla olabilir.. Blog’u vardı yazılar da yazıyordu gerçekten çok ince düşünceli gibi gelmişti bana konuşması üslubu çok naif bir insandı. Bir heves ilk basımı buldum böyle eski bir kitaptı hatta sahaftaki adam da alınabilecek en anlamlı hediyelerden biri demişti.. ince bi kalbim kırıldı ilgilenmemesine ama olsun ben yaparken mutlu olmuştum sonra bir daha da yapmadım

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Bu hediyeyi ben de beğenmediğimi belli ederdim sanırım ya özellikle hangi marka gözlük istediğini doğum günü yakınken söyleyen birine kesin belli ederdim 15 yaşında mı ki sevdiği sanatçıyı duvara assın kusura bakmayın ben sizi cimri buldum, bence yakın zamanda kendine hediye alınacağı belliyken hediye almak da ayıp ayrıca

Şu an atölyemin köşesinde satırlarını gülerek okuyorum sevgili mağara kızı marianihal.. ama üzülme elbet öğreneceksin. Şunuda öğrenmen açısından belirteyim ressam sadece boyar, çizer. Adı üstünde ressam. Dünyanın en ünlü ressamı Albert dürer baskı, gravür teknikleriyle başarılı bir sanatçı olsada asıl mesleği ressamdır. Baskı sanatında adı sadece icat olarak geçer. :)) ah zavallı kızım.

Neden bu kadar atarlandin, hediyenden eminsen boyle celallenmemelisin. Evlenince de stor perdeye 2'nizin fotografini bastirmalisin. Yakisir yok yer sofrasi, yok şu bu diye atara gectin. Bak bizim hic yer soframiz olmadı, sana anormal gelebilir

Bu arada Neşet Ertaş i bende çok seviyorum.

Ben diyorum ki, insan ve insanoğlu var. Ayrımcılığın sonu kavgadır, kavganın karı var mı?
Neşet Ertaş.

Doğum gününüz kutlu olsun,hediyesini kabul etmeyin geri gitsin. Siz onun doğumgünü için almamıssiniz ki bu hediyeyi. Doğumgününde aldığı hediyeye denk birşey verirdiniz.
çok kaba davranış çok.

Polise hak verdim ama bunun elle tutulur yanı yok. Ne güzel bir hediyeymiş oysaki. İlk basım kitap biriktirmeye çalışırdım ben de bir zamanlar. Şair kimdi?

Sosyeteye girmis köylü güzeli ben ressam boyar çizer sonra da pazarda tezgah kurup satar mı dedik. Birkaç yabancı ressam adı öğrenmişsin ama bağlaçları ayıramamışsın. Bacım okusun ben pazarda su bile satarım diyen abinden utan bunları yazarken. Hem sosyeteye girmişsin hem de konuşmayı yazmayı bilmiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…