- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.288
- Konu Sahibi Marianihal
Size inanıyorumKarısık klavye kullanıyorum özellikle hızlı yazarken dikkat etmiyorum t9 cabası. Bak bilerek diyorum. İlk baslarda tuvale (tuvaletine) yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size inanıyorumKarısık klavye kullanıyorum özellikle hızlı yazarken dikkat etmiyorum t9 cabası. Bak bilerek diyorum. İlk baslarda tuvale (tuvaletine) yazmışım
Neşet Ertaş'ı ben de çok severim ama tablosunu eve asmam Ergenken duvarlarım posterlerle doluydu, onun gibi bi şey bence bu.İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim? Benim zevkim ona uymaz diye kıyafet almadım. Kupa vs de basit kaçar diye almadım. Hem onun sevdiği sanatçıyi aklımda tuttugumu belirtmek hem de kullanışli bir şey olur diye aldım. Neden insanlar evine tablo asmasin ki? Gayet de asiyorlar.
Karşı taraf öküz, okey. Ama hediye seçiminiz gerçekten çok kötü. Ben de olsam asla böyle bir hediyeyi kullanmam. Zevklerini bilmeden bu tip hediye alınmasına da karşıyım. Ki gördüğünüz gibi olmamış. Kim evinin duvarında sırf bir sanatçıyı beğeniyor diye onun resmini asarki? LED'li falan diyorsunuz gözümde canlandı. Kötü bir seçim olmuş.Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Bana inanmayacaksın da kime inanacaksın yola gel :))))Size inanıyorum
Branş ne hocam?Yalnız boşver birleşik yazılır. Kendini sosyetik zanneden Feriha seni :) Kültür katicikmişim daha konuşmayı bilmeyen bağlaçlar nasıl yazılır bîhaber buralarda kültür sanat falan ahkam kesiyor kör cahil ya :)))
Abla niye embesil gibisin sen yaM..k gibi hediye almışsın kabul et çocuk beğenmemiş ona kusamadığın nefreti bize yansıtma
Zevksiz olduğun kadar paçoz olduğunu da öğrendik tamam
Van Gogh demeyin, kızıyor :)Neşet Ertaş'ı ben de çok severim ama tablosunu eve asmam Ergenken duvarlarım posterlerle doluydu, onun gibi bi şey bence bu.
Benim odamda Afrika çizgileriyle yapılmış tablolar var mesela büyüklü küçüklü ama sevdiğim şarkıcıyı, oyuncuyu asmam yani.
Sevdiği sanatçının tablosu deyince ben de Van Gogh'un ne bileyim Picasso'nun bi eseri falan zannettim, bu olmamış.
Neşet Ertaş'ı paketleyip getiremezsin tabii de posteri yerine plak, albüm falan gibi başka nostaljik bi şeyini alabilirdin, illa Neşet Ertaş olacaksa.
Tabii tavrı, ifade ediş şekli iğrenç, neden devam etmemen gerektiğini anlamışsındır diye umuyorum.
Burdaki insanların çoğu eleştiri yapmayı dalga geçmekle eş tutuyor. Aynı üslupla cevap alinca da suçlu konu sahibi oluyor. Kusura bakmasın kimse.Siz niye bu kadar yükseldiniz ki ben anlamadım. Flörtüm hediyemi beğenmedi dediniz, çoğu kişi beğenmemekte haklı çünkü iyi bir hediye değil dedi. Burada hala flörtü taşlattırmak için soğan kıran baban kuşluk namazı kılan anan okumayan abin triplerine ne gerek var? Neşet Ertaş seviyorsa, bu adam da şarkıcı/ozansa doğru hediye bu adamın şarkılarıyla olurdu, yüzünün yer aldığı bir tabloyla değil.
Kuşluk namazı kılan ananı utandırma hangi üyeyle aynı üslup tam olarak?Burdaki insanların çoğu eleştiri yapmayı dalga geçmekle eş tutuyor. Aynı üslupla cevap alinca da suçlu konu sahibi oluyor. Kusura bakmasın kimse.
Adamın tavrı çirkin tamam, bunu herkes kabul etti zaten de hediye seçimi de çok başarısız, ek olarak bunu da belirtti insanlar, bu öfke niye?Abla niye embesil gibisin sen ya
Ay maddiyata önem vermekle ne alakası var yaaa. Ayrıca 2 aylık flörtte neden çok sevsin?Kendinizce beğenip almışsınız. Çok büyük ayilik yapmış. Demek ki maddiyata çok önem veren biri. Sizi çok sevse hediyeniz ne olursa olsun onun gözünde çok kıymetli olurdu.
Sorun edip canınızı sıkmaniza değmez .
Kuşluk namazı kılmak utanılacak bir şey mi ya niye buna alindiniz benim annem de kılıyor:)Kuşluk namazı kılan ananı utandırma hangi üyeyle aynı üslup tam olarak?
Branşınız nedir bilmem ama karşınızda ilkokul öğrencileriniz yok. Neyi ne anlamda söylediğinizi, kendi çapınızda hakaret etmeye çabaladığınızı görüyoruz hepimiz. Evet saçma bir hediyeymiş deyip geçeceğinize millete salça oluyorsunuz. Bu tavrınızdan bunalıp hediyeyi bahane etmiştir flörtünüz belki de, biraz düşününKuşluk namazı kılmak utanılacak bir şey mi ya niye buna alindiniz benim annem de kılıyor:)
Şimdi bu mesajımi beğenmeyen eleştiren kişiler bana hakaret eden kisinin yorumlarına gülen emoji atiyor. Sonra da ay üslubun çok yannış yhaaa. Ay hadi ordan.Abla niye embesil gibisin sen ya
Marianın neredeyse her konusu böyle olaylıLisans eğitimi alıp hiçbir şey öğrenemeyen tablonun bile ne olduğunu bilmeyen mağara öğretmenine bir şeyler öğretmek boynumuzun borcu ayıp ediyorsun. Sen iste yeter ki. :)))
Son sayfaları okumuştum, millete tavrına, inadına, kendinde gram hata görmemene ve aldığım enerjine bakınca koç burcu musun diyecektim, şu yoruma denk geldimPolis haftası için yolladım. Benim de doğum günüm bugün. Bana istediğim markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş ama gelince iade edicem.