Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neset Ertas seviyorsa isikli sarki sozlu tablo yerine plak gibi bisey alabilirdiniz. Ama pikabi yoksa bu sefer de g.tume mi takip dinleyecegim diyebilirdi

Not; Konu sahibi ust yorumunuzu gormeden yazmistim. Pikap ve plak 2 aylik flortken degil de ileride guzel bi hediye olabilirdi ama o da zevk meselesi bu zimbirtiyi napicam evde de diyebilirdi bilemedim

Maria alınmayın ama cidden çok kötü bir hediye olmuş. Ha yani beğenmedim demek yerine, teşekkür edip geçiştirse olur muydu? Olurdu. Ama evinde asılı görmeyince siz buraya "Hediye tablo aldım flörtüme, evine gidince baktım asmamış" diye konu açar mıydınız? Yüksek ihtimalle evet. Hatta adama bizzat sorar mıydınız tablo nerede diye? Evet. Adam da artık kıvıramayacağı için beğenmedim, ondan asmadım der miydi? Yine evet. Bu işin sonu her türlü buraya varırdı gibi geliyor bana. :KK51:

Sevdigi sanatcinin fotografini, kupa bardaga bastirsaydin. Su doldurunca fotograf ortaya cikardi🤭😄 Evet adam kaba ama hediye de sacma. Flort asamasinda daha nahif olmalıydı. Benimki son cikan iphone hediye almis, 2 aydir daha acmadim cunku uyusugum bu sira😀 bu hafta anca acarim

Siz de bi ara 2 aylık flörte hepsiburada'dan filan Led'li Neşet Ertaş tablosu yollamak yerine bütçenizi vizyonunuzu geliştirmeye harcarsanız burda öyle alay konusu olmazsınız, belki 🤦‍♀️
Siz utanmasaniz burda kanser oldum ne yapmalıyım diyen kişilerle de dalga geçeceksiniz. Berbat hayatlar yaşayıp da burda ona buna akıl verip dalga geçen kişilerin çoğaldığı bir yer burası. Seni kim takar ki dalga gecmen benim için bir sorun olsun. Ben hediye nasıl güzel mi diye soru sormadim. Benim anlatmak istediğim şey farklıydı.

Anlamıyorsun herhalde. Kendi dedi Neşet ertasi çok seviyorum diye. Plak alacaktim ancak calamazdi. Onunla ilgili ince ayrıntıları bildiğimi göstermek istedim. Tablo deyince sadece ressamlarjn çizdiği tablo olmuyor.
Ayrıca sorun hediyenin ne olduğu değil. Güzel olup olmaması da degil. Sorun "karşımdaki beni düşünmüş" fikrine sevinmek. Size elit derken dalga geçtim tabii ki. Hediye almanın inceliğine değil de hediyenin kendisine kafa yoracak kadar yontulmadiginiz belli. Ordan burdan ressam ismi duyup yazmakla kimse sizi Avrupalı falan zannetmiyor.

Çok düşünüp, sevgilinize hediye olarak tablo diye bunu alıyorsanız; eliti de dalga geçmek icin kullanmaya çalışmanız anlaşılabilir tabii. 😎

Buraya sanki aldığım hediye nasıl ya güzel mi eleştirin demişim gibi konuşanlar yüzünden gercektne şu siteye derdimi anlatmaya bile giresim gelmiyor. Daha anlatmak istediğim şeyi bile anlamaktan aciz insanlarin konuma yorum yapmaması için konumun kapatilmasini istiyorum. Mune Mune linç ekibi egonuzu tatmin edecek başka konulara yonelebilirsiniz.

Sevdigi sanatcinin fotografini, kupa bardaga bastirsaydin. Su doldurunca fotograf ortaya cikardi🤭
Ben bunu 10 sene önce üniversitedeyken eşime yapmıştım. Sıcak suda bizim fotoğrafımız çıkıyordu. Yıllarca ondan kahve içti hala evde bir köşede durur bizim utanç anımız olarak 😂 Şu an nasıl utanıyorum anlatamam niye hiçbir arkadaşım dostum bana alma yapma demedi 😂

İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.

Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Ayının dik alası hem de.

Anlamıyorsun herhalde. Kendi dedi Neşet ertasi çok seviyorum diye. Plak alacaktim ancak calamazdi. Onunla ilgili ince ayrıntıları bildiğimi göstermek istedim. Tablo deyince sadece ressamlarjn çizdiği tablo olmuyor.
Ayrıca sorun hediyenin ne olduğu değil. Güzel olup olmaması da degil. Sorun "karşımdaki beni düşünmüş" fikrine sevinmek. Size elit derken dalga geçtim tabii ki. Hediye almanın inceliğine değil de hediyenin kendisine kafa yoracak kadar yontulmadiginiz belli. Ordan burdan ressam ismi duyup yazmakla kimse sizi Avrupalı falan zannetmiyor.
Yaa adama kaba-saba dedim ama itiraf etmeliyim bence normal bi tepki vermis.
Ben olsam buz gibi sogur daha alayci bi tavir gosterebilirdim. Led isikli Neset Ertas nedir ya 😔 gercekten baska hediye mi kalmadi.

Ayyy ne kadar üzdün beni anlatamam. Ne kadar etkiledin niye yaptın ki boyle bir şey. Avrupaya gittin madem biraz yontulsaydin o da olmamış keriz gibi boşa gidip gelmişsin :)))
Hiç boşuna hırsını benden çıkarma. Ettiğin hakaret de bence tam olarak seni tanımlıyor 2 aylık flörtüne Led'li Neşet Ertaş tablosu yollayan koca yürekli aşk kadını 🤣🤣

Hiç boşuna hırsını benden çıkarma. Ettiğin hakaret de bence tam olarak seni tanımlıyor 2 aylık flörtüne Led'li Neşet Ertaş tablosu yollayan koca yürekli aşk kadını 🤣🤣
Ya abla sen cem yılmaz misin sürekli espri yapmaya çalışıyorsun. Bir de 45 yaş üstü Facebook teyzelerinin gülme emojisini kullanıp durma nolur. "🤣🤣" Şu emojiyi kullanan biri başkalarına akıl veriyor hatta dalga geçiyor ya inanılır gibi değil.

Siz utanmasaniz burda kanser oldum ne yapmalıyım diyen kişilerle de dalga geçeceksiniz. Berbat hayatlar yaşayıp da burda ona buna akıl verip dalga geçen kişilerin çoğaldığı bir yer burası. Seni kim takar ki dalga gecmen benim için bir sorun olsun. Ben hediye nasıl güzel mi diye soru sormadim. Benim anlatmak istediğim şey farklıydı.
Yorumlarımı en baştan düzgün okursan o kadar da dalga geçmediğimi görürsün ama gerçekten benim gözümde badem ağacı tablosu filan gibi bişi canlandı yahu yalan söylemiyorum ha ister tak ister takma, madem takmıosun niye bu kadar "takılıyorsun" Neşet Ertaş tablosu olduğunu öğrenene kadar hak vermişim, gönül koymakta haklısın bile yazmışım.
Led'li tablo olduğunu duyunca yani gerçekten gülesim geldi burdaki bi çok insan gibi napayım... Sen de gül geç madem napalım artık

Ooo çirkeflikten saldırganlığa suçlamaya geçiş çok hızlı oldu ..Beğenmediğiniz ortama sizi yazmak zorunda bırakan kader utansın .Toksik hayatınıza dönün gözlük gelecek yer sonuçta orası

Yaa adama kaba-saba dedim ama itiraf etmeliyim bence normal bi tepki vermis.
Ben olsam buz gibi sogur daha alayci bi tavir gosterebilirdim. Led isikli Neset Ertas nedir ya 😔 gercekten baska hediye mi kalmadi.
Yoo bence kimse beğenmemiş hadi ben de sürüye katilayim da dislanmayim diye böyle yazdın sitenin çoğunluğu gibi:)

İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.

Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Tablo sevmiyor asmıyor olabilir ama en azından adam gibi teşekkür etmesi, mutlu olması lazım. O kadar düşünüp hediye yollamışsın. Bazı insanlar böyle incelikleri anlamayacaklar kadar hadsiz ve öküz. O sana hediye yolluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X