Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya adam hediye istemedi demek ki .
2 aydır flört ettiği bir erkeğe ne münasebet hediye alıyot bu bana tuhaf geliyor.
Adam almış mı hediye.
Erkekler böyle şeylerden korkar bak söyleyeyim.
Bence o tepki bu yüzden.
Şimdi o aldı benimde almam gerekir demiştir .
İlişki yaşamak istemiyor belli .

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Adam kaba-saba biri, kabul.

Ama aldiginiz hediyeyi ben de begenmezdim. Ben sevdigi sanatcinon tablosu dediginizde, bir ressamin tablosu gibi dusundum. Adam Nesat Ertas seviyorsa, onu dinlemeyi seviyordur. Fotosunu asmak istemez yani. Uzgunum ama kotu bi hediye secimi

Ne ray bani ya. 300 liralık gözlüktü bendeki. Benimkinin kırıldığını görünce aynısını almış hepsi bu.

Güneş gözlüğü sipariş etmiş.

M Marianihal uzun lafın kısası birbirinize uygun değilsiniz zevkleriniz uyuşmuyor
bende evimde ışıklı led tablo istemem mesela hediyeniz olmamış ne yalan söyleyeyim
kimi insan hediye seçiminde zevkli olmaz talihsizlik olmuş

ama bana böyle bir hediye gelse teşekkür eder kaldırırım bir köşeye

bizden daha sert yapılı insanlar dalga geçmiş diye düşünür mesela

Polis haftasını düşünmeniz çok ince fikir ancak kabul edelim ki neşet ertaş’lı tablo cık, kötü bir hediye fikri olmuş. Size gözlük hediye alan biri muhtemelen öyle bir hediye beklerdi, kullanabileceği.

Kendini ifade ediş şekli yanlış olsa da bana da tablo gelse “teşekkür ederim.” der geçerdim.

Size tablo fikrini veren olay ne oldu? Evinin duvarlarında tablo, çerçeve var mı? Zaten muhtemelen ya kiracıdır ya da birkaç zaman sonra şark görevine gidecektir, duvarı delmeye değmez. Erkekler ne anlasın tablodan yahu

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Ay çok çirkin biraz da kıro bir hediye ama ya Led ışıklı falan çok komik oluyo. Bir de ben Tarkan seviyorum diye kocam bana led ışıklı CUPPA’nın falan sözlerinin yazılı olduğu tablo alsa altıma işerim gülerken. Kullanışlı modern bir şey alsaydınız keşke. Muhtemelen hiç beğenmedi o da böyle bir tarzı.

Amaaa bunu ifade ediş biçimi rezalet. Bir flört kuralıdır beğenmese bile beğendim demek. Ciddileşince yaparsın şakanı makanı.

Ben de Tarkan'dan örnek vermiştim, dilersen birbirimize tablo alırız. Ben sana cuppa sen bana kuzu kuzu sözleri olandan ama

Aynen herkes sen gibi sosyete değil ki Van Gogh falan geldi dimi aklına ayy sevimli elit şey seni :)

İltifat sayar, teşekkür ederim. Tablo deyince; kimsenin aklına bu gelmesin.

Siz de lisans eğitimi almış; öğretmen olmuş bir kadınsınız. Tablo denince; sizin aklınıza neden bu geliyor ki ?

Anladık Van Gogh u biliyorsunuz dövüyorlar mi şunu yazmayani. Sağdan soldan ressam ismi duyan yazmış hahah
Siz de bi ara 2 aylık flörte hepsiburada'dan filan Led'li Neşet Ertaş tablosu yollamak yerine bütçenizi vizyonunuzu geliştirmeye harcarsanız burda öyle alay konusu olmazsınız, belki

Siz de lisans eğitimi almış; öğretmen olmuş bir kadınsınız. Tablo denince; sizin aklınıza neden bu geliyor ki ?
Gel biraz da akışa yabıştır, kesmez seni bura.

Teşekkur etmemesi disinda bana normal geldi.
2 dakikada olsa işe yetişecek sirada kargo açmasi gerekmiyor.
Kibarlik adi altinda illa yalan söylemek bana hoş gelmiyor.
Ben de olsam tesekkur eder ve sonra begenmedigimi, kullanmadigimi soylerdim.

Hani samimi olmadigim ve sık sık hediye almayacak birinden begenmedigim hediye gelse tesekkur eder begenmedigimi soylemezdim.ve bir kenara atar giderdim.
Ama sevgili, flort, eş genelde özel gunlerde hediye alir genelde, cok begendim vs diyip niye zevklerimi yanlis bilmesini saglayayim.

Anlamıyorsun herhalde. Kendi dedi Neşet ertasi çok seviyorum diye. Plak alacaktim ancak calamazdi. Onunla ilgili ince ayrıntıları bildiğimi göstermek istedim. Tablo deyince sadece ressamlarjn çizdiği tablo olmuyor.
Ayrıca sorun hediyenin ne olduğu değil. Güzel olup olmaması da degil. Sorun "karşımdaki beni düşünmüş" fikrine sevinmek. Size elit derken dalga geçtim tabii ki. Hediye almanın inceliğine değil de hediyenin kendisine kafa yoracak kadar yontulmadiginiz belli. Ordan burdan ressam ismi duyup yazmakla kimse sizi Avrupalı falan zannetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…