- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.288
-
- Konu Sahibi Marianihal
Aynen herkes sen gibi sosyete değil ki Van Gogh falan geldi dimi aklına ayy sevimli elit şey seni :)Yalnız değilsiniz. Tablo denince; kimin aklına, led ışıklı tablo gelir ki.
Anladık Van Gogh u biliyorsunuz dövüyorlar mi şunu yazmayani. Sağdan soldan ressam ismi duyan yazmış hahahBen de Van Gogh, Monet, Rembrandt vs. replikaları canlandırdım gözümde. Saflığımdan utandım bi an, 37 yaşında koca kadınım halbuki
Ya adam hediye istemedi demek ki .Adı üstünde hediye.
Karşı taraf ücret verip kendi talep etmemiş, sipariş verip yanlış ürün gelmemiş, sadece hediye.
Beğenirsin, beğenmezsin ama nezaketen teşekkür edersin ve zamanla oluşan iyice samimiyetten kaynaklı kırmadan bu tarz hediyeleri sevmediğini kibarca belirtirsin.
Kabalaşacak kadar ağır kötü bir hediye yollanmamış, sanki adama kutu içinde hıyar hediye edilmiş gibi tepki vermiş.
Adam kaba-saba biri, kabul.Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Ne ray bani ya. 300 liralık gözlüktü bendeki. Benimkinin kırıldığını görünce aynısını almış hepsi bu.Beğendim dese niye asmadın derdiniz ileride. Bence yol yakınken dürüst olmaya karar vermiş.
Beni rahatsız eden şu aslında. İkiniz de aynı dönem hediye almışsınız ya, adam herhalde onca para verdim gözlük aldım karşılığında bu mu geldi diye düşünmüş gibi geldi.
Tahminen bir Ray-Ban falandır gözlük. Neyse ben bir şans daha verirdim adama açıkçası. Çünkü hayal kırıklığını buradan bile hissetttim adamın.
Güneş gözlüğü sipariş etmiş.Ya adam hediye istemedi demek ki .
2 aydır flört ettiği bir erkeğe ne münasebet hediye alıyot bu bana tuhaf geliyor.
Adam almış mı hediye.
Erkekler böyle şeylerden korkar bak söyleyeyim.
Bence o tepki bu yüzden.
Şimdi o aldı benimde almam gerekir demiştir .
İlişki yaşamak istemiyor belli .
Hollanda'da yaşarken Van Gogh Museum'a da gitmiştim ama sen daha iyi bilirsin ...Anladık Van Gogh u biliyorsunuz dövüyorlar mi şunu yazmayani. Sağdan soldan ressam ismi duyan yazmış hahah
Ay çok çirkin biraz da kıro bir hediye ama yaHayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Ooo Hollanda'da yaşamış vuuuuuuu.Hollanda'da yaşarken Van Gogh Museum'a da gitmiştim ama sen daha iyi bilirsin ...
Ben de Tarkan'dan örnek vermiştim, dilersen birbirimize tablo alırız. Ben sana cuppa sen bana kuzu kuzu sözleri olandan amaAy çok çirkin biraz da kıro bir hediye ama yaLed ışıklı falan çok komik oluyo. Bir de ben Tarkan seviyorum diye kocam bana led ışıklı CUPPA’nın falan sözlerinin yazılı olduğu tablo alsa altıma işerim gülerken. Kullanışlı modern bir şey alsaydınız keşke. Muhtemelen hiç beğenmedi o da böyle bir tarzı.
Amaaa bunu ifade ediş biçimi rezalet. Bir flört kuralıdır beğenmese bile beğendim demek. Ciddileşince yaparsın şakanı makanı.
Gece korkarım kız onu asamam benBen de Tarkan'dan örnek vermiştim, dilersen birbirimize tablo alırız. Ben sana cuppa sen bana kuzu kuzu sözleri olandan ama
Siz de bi ara 2 aylık flörte hepsiburada'dan filan Led'li Neşet Ertaş tablosu yollamak yerine bütçenizi vizyonunuzu geliştirmeye harcarsanız burda öyle alay konusu olmazsınız, belkiAnladık Van Gogh u biliyorsunuz dövüyorlar mi şunu yazmayani. Sağdan soldan ressam ismi duyan yazmış hahah
Ooo Hollanda'da yaşamış vuuuuuuu.
Anlamıyorsun herhalde. Kendi dedi Neşet ertasi çok seviyorum diye. Plak alacaktim ancak calamazdi. Onunla ilgili ince ayrıntıları bildiğimi göstermek istedim. Tablo deyince sadece ressamlarjn çizdiği tablo olmuyor.