Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi dürüst olalım LED'li Neşet Ertaş korkunç bir hediye.
Polis haftası diye hediye almak da korkunç bir fikir.
Dalga geçilen kupa falan daha içten yani, en azından kahve içersin çay içersin evde su bardağı biter su içersin. İş görür.

Ama beğenmedim deyip teşekkür etmemek falan aşırı salakça. Belki karşındakini dağda ayılar büyütmüştür bilemeyiz.

Adı üstünde hediye.

Karşı taraf ücret verip kendi talep etmemiş, sipariş verip yanlış ürün gelmemiş, sadece hediye.

Beğenirsin, beğenmezsin ama nezaketen teşekkür edersin ve zamanla oluşan iyice samimiyetten kaynaklı kırmadan bu tarz hediyeleri sevmediğini kibarca belirtirsin.

Kabalaşacak kadar ağır kötü bir hediye yollanmamış, sanki adama kutu içinde hıyar hediye edilmiş gibi tepki vermiş.

Ben de Tarkan seviyorum ama ışıklı bi Tarkan tablosunu duvarıma asmam, orada biraz sizin hediye seçimi konusunda hatanız olmuş bence. Hata demeyeyim ama doğru kelimeyi bulamadım, talihsizlik belki, neyse.

Ama adam da hödükmüş. Bize gelen hediyeleri biz de her zaman ayıla bayıla almıyoruz ama hediye hediyedir, teşekkür edilir, asılmazsa yatak altına konulur ama bu kadarı da kaba geldi bana. Yine de engelleyecek bilmem ne yapacak bi durum değil bence.

Detayları nerden bilelim sizin 'istediğim gözlük modelini alacak' yazdınız sadece. Polise de Gold Diggerlik yapamazsın yani aklımıza gelmedi bile :)

bende hediye almazdım ne gerek var kaldırmaya totosunu biraz ilişkide zaman geçsin öyle yani sende alma hediyeyi geri ver gitsin

Sevdiği bir sanatçının tablosu deyince: adamın resme ilgisi var, adama bir resim tablosu aldınız sanmıştım.
Ayy ben de ilk yorumumu yaparken sevdiği bir ressamın tablosu sanmıştım

Evet sevdiğim ünlünün ledli tablosunu hediye alırsam açık olayım ben de beğenmem Ama yine de beğenmedim demek çok kaba çok kırıcı değil mi ya ne olursa olsun düşünülmüş en nihayetinde teşekkür edilmeli..

Beğendim dese niye asmadın derdiniz ileride. Bence yol yakınken dürüst olmaya karar vermiş.

Beni rahatsız eden şu aslında. İkiniz de aynı dönem hediye almışsınız ya, adam herhalde onca para verdim gözlük aldım karşılığında bu mu geldi diye düşünmüş gibi geldi.

Tahminen bir Ray-Ban falandır gözlük. Neyse ben bir şans daha verirdim adama açıkçası. Çünkü hayal kırıklığını buradan bile hissetttim adamın.

2 aydır flört ettiğin adama niye hediye alıyorsun ya bu kadar düşmeyin adamların üzerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…