- 18 Ağustos 2016
- 4.840
- 19.913
-
- Konu Sahibi Marianihal
adam yine kibarlık etmiş tablo sevmiyorum demiş. adamın resmini napıcam evimde dememiş =) yani bence bir ressamın resmi olsaydı o kadar tepki vermezdi =)Oyle demeyin cok sinirlenip atarlaniyor yani karsi tarafi hakli bulunca sok oldu kendisi :)
Ben de Van Gogh, Monet, Rembrandt vs. replikaları canlandırdım gözümde. Saflığımdan utandım bi an, 37 yaşında koca kadınım halbukihakkaten ya, tablo denince ne nahif duygularla neler düşünmüştüm, görmesem iyiymiş cidden Z zxshermine
Valla böyle bakınca fena da durmamış ya
Ledli deyince Çin k*ranesi gibi bişey bekliyordum, ayılıp bayılacak kadar bişey yok negzel sade.Valla böyle bakınca fena da durmamış ya
Michael Jackson olsa beğenirdiniz sayın üyeler, Led'li Neşet Ertaş olunca tü kaka...
Ben de Van Gogh, Monet, Rembrandt vs. replikaları canlandırdım gözümde. Saflığımdan utandım bi an, 37 yaşında koca kadınım halbuki
Detayları nerden bilelim sizin 'istediğim gözlük modelini alacak' yazdınız sadece. Polise de Gold Diggerlik yapamazsın yani aklımıza gelmedi bile :)Öffff
Ya arkadaşlar cidden sıkıntılı misiniz. Ne marka belirtmesi ne modeli şaka misiniz. Dalga geçiyorum ciddiye alıyorsunuz. Ya iki aylık florte gözlük modeli mi yollayacağım bunu al diye. Gözlüğüm kırıldı o da gördü aynısından alıp yolladigini söyledi. Ben ısrar ettim ne aldığını söyle diye. Herkes Gold digger değil.
Adamdan daha fazla dert ettin yeter her yere yabıştırıyon tabloyu.Yalnız değilsiniz. Tablo denince; kimin aklına, led ışıklı tablo gelir ki.
Adamdan daha fazla dert ettin yeter her yere yabıştırıyon tabloyu.
Ayy ben de ilk yorumumu yaparken sevdiği bir ressamın tablosu sanmıştımSevdiği bir sanatçının tablosu deyince: adamın resme ilgisi var, adama bir resim tablosu aldınız sanmıştım.
Ay hic bunu dusunmemistim. Kanvas bi neset ertas tablosu yanina da ledli biseyi ayri aldi sanmistim. cehaletimden ölcemTablo deyince; kimin aklına bu gelir ki ?
Valla böyle bakınca fena da durmamış ya
Michael Jackson olsa beğenirdiniz sayın üyeler, Led'li Neşet Ertaş olunca tü kaka...
benim gözümde direkt türkü bar canlanmıştı yaLedli deyince Çin k*ranesi gibi bişey bekliyordum, ayılıp bayılacak kadar bişey yok negzel sade.