- 16 Haziran 2011
- 14.831
- 61.951
-
- Konu Sahibi Marianihal
İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim? Benim zevkim ona uymaz diye kıyafet almadım. Kupa vs de basit kaçar diye almadım. Hem onun sevdiği sanatçıyi aklımda tuttugumu belirtmek hem de kullanışli bir şey olur diye aldım. Neden insanlar evine tablo asmasin ki? Gayet de asiyorlar.
beğenmeyebilir de ayıymış bildiğin. ilk kargo geldiğinde paketten belki anladı ne olduğunu çerçeve vs diye. o yüzden açmadı. eve gelince de bahanesi kalmadı açtım ama beğenmedim dedi. sevdiği sanatçı olup tablosunu sevmemeyi de anlamadım. sanatçının neyini seviyormuş acaba! tipini mi!İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.
Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Ya ben de sizin gibi düşündüm, ne incelik neden asmasın ki dedim. Ama tablo(?) kusura bakılmasın ama bir hayal kırıklığı…
Söyleyiş tarzı kabadır, orda hatalı davranmış olabilir, ama hediye de çok başarısız olmış maalesef…
Gerçekten birbirine laf sokmak için yer arayan insanların dolustugu şu sitede derdimi anlattığım için o kadar kendimi kötü hissediyorum ki. İyi siz bir arkadaşınız size beğenmediginiz bir hediye aldığında kafasına falan atın. Mağaradan falan mı geldi herkes anlamıyorum, bu konuda nasıl karşı tarafı haklı bulmak için didinir durursunuz anlamıyorum. Tamam en marjinal, en farklı bakış açısına sahip sizsiniz.Maşallah. Normal bir insanın aklına tablo denince; resim tablosu geliyor.
Adama bunu mu gönderdiniz ?Adamın tabloyu gördüğü an, yüzünde oluşan ifadeyi ve ağzından çıkan sözleri de duyabilseydik keşke.
Siyah olan çok da fena değilmiş. Aman Tanrım olacak bi şey yok, kaldırırsın münasip bi yere, teşekkür eder geçersin.Maşallah. Normal bir insanın aklına tablo denince; resim tablosu geliyor.
Adama bunu mu gönderdiniz ?Adamın tabloyu gördüğü an, yüzünde oluşan ifadeyi ve ağzından çıkan sözleri de duyabilseydik keşke.
Siz oyle dusunuyor olabilirsiniz ama bende bana boyle sacma sapan bisey gelse bende sinir olurum ve soylerim okadarda kotu soylememis zaten kizma ama demis yani begenmeyecegim bisey ince dusunulmemis bisey bana gelse ne gelmese ne daha cok yani beni bukadar tanimis yada benim ne sevecegimi bukadar anlayabilmis iste diye dusunurum herkes sizin gbi begenmedigi biseye cok sevinecek diye bisey yokSenin anlamadığın şey insanlar hediyeyi tepe tepe kullansın, işlerine yarasın diye hediye alınmaz. Hiç değilse birincil amaç bu değildir. Amaç düşünmektir inceliktir nezakettir. Hediyeyi beğenir beğenmez mesela o değil. Ama begenmese bile insan olan beğenmedim yaaa demez dememeli. Bir teşekkür etmek zor değil. Sanki fare zehri yollamışim. Banane kullanır kullanmaz asar asmaz umrumda değil. Ama hediye almak-vermek böyle bir şey değil.
Oyle demeyin cok sinirlenip atarlaniyor yani karsi tarafi hakli bulunca sok oldu kendisi :)beğenmeyebilir de ayıymış bildiğin. ilk kargo geldiğinde paketten belki anladı ne olduğunu çerçeve vs diye. o yüzden açmadı. eve gelince de bahanesi kalmadı açtım ama beğenmedim dedi. sevdiği sanatçı olup tablosunu sevmemeyi de anlamadım. sanatçının neyini seviyormuş acaba! tipini mi!
edit: hahahah bilmeden tipini yazdım... =) şimdi gördüm. ben de sanatçı deyince vangogh falan sandım. onun resmi sandım. adama ergen gibi poster mi aldınız =)))
Senin anlamadığın şey insanlar hediyeyi tepe tepe kullansın, işlerine yarasın diye hediye alınmaz. Hiç değilse birincil amaç bu değildir. Amaç düşünmektir inceliktir nezakettir. Hediyeyi beğenir beğenmez mesela o değil. Ama begenmese bile insan olan beğenmedim yaaa demez dememeli. Bir teşekkür etmek zor değil. Sanki fare zehri yollamışim. Banane kullanır kullanmaz asar asmaz umrumda değil. Ama hediye almak-vermek böyle bir şey değil.
maddeci bir insan...İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.
Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Aynen konuştuk. Dedim ki haberim yokmuş sanki hiç gözlük istememisim gibi yolla ben de şaşırayim. Hatta özellikle en pahalı olanı aldirttttim.Sizin ki hediye vermek değil ki; hediye verme adı altında dalga geçmek.
Adamla birbirinize hediye alma konusunu konuşmuş olmalısınız ki; adam size beğendiğiniz markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş. Modeli de seçmiş miydiniz ?
Siyah olan çok da fena değilmiş. Aman Tanrım olacak bi şey yok, kaldırırsın münasip bi yere, teşekkür eder geçersin.
İkiniz de ne harika çıktınız ya dhdjddj. Açın o engeli.Aynen konuştuk. Dedim ki haberim yokmuş sanki hiç gözlük istememisim gibi yolla ben de şaşırayim. Hatta özellikle en pahalı olanı aldirttttim.
Neşet Ertaş’ı paketleyin demiyor zaten kimse. Hiç almasanız mesela? Polis haftası diye hediye alma zorunluluğunu size hissettiren nedir?İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim?
Böyle Görünce daha bir fecaat cidden ya.Sana tablo aldım deyip; bu tür bir şey göndermek, üstüne duvara asarsın vb demek düpedüz alay etmek.
İroni yapıyor yav ama komikti ajsjsjsİkiniz de ne harika çıktınız ya dhdjddj. Açın o engeli.
ÖffffOyle demeyin cok sinirlenip atarlaniyor yani karsi tarafi hakli bulunca sok oldu kendisi :)
Ya arkadaşlar cidden sıkıntılı misiniz. Ne marka belirtmesi ne modeli şaka misiniz. Dalga geçiyorum ciddiye alıyorsunuz. Ya iki aylık florte gözlük modeli mi yollayacağım bunu al diye. Gözlüğüm kırıldı o da gördü aynısından alıp yolladigini söyledi. Ben ısrar ettim ne aldığını söyle diye. Herkes Gold digger değil.Işıklı ışıklı tablo faciasında hemen herkes hemfikir olduğundan kabalaşmaya başladınız ama '' istediğim marka '' diye başta siz yazdınız siparişle hediyeniz gelecek daha ne istiyorsunuz? Eminim modeli de beğenmişsinizdir her ne kadar laf soksanız da kızlara
İnşallah.İroni yapıyor yav ama komikti ajsjsjs
hakkaten ya, tablo denince ne nahif duygularla neler düşünmüştüm, görmesem iyiymiş cidden Z zxshermineBöyle Görünce daha bir fecaat cidden ya.