Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maşallah. Normal bir insanın aklına tablo denince; resim tablosu geliyor.

Adama bunu mu gönderdiniz ? Adamın tabloyu gördüğü an, yüzünde oluşan ifadeyi ve ağzından çıkan sözleri de duyabilseydik keşke.

beğenmeyebilir de ayıymış bildiğin. ilk kargo geldiğinde paketten belki anladı ne olduğunu çerçeve vs diye. o yüzden açmadı. eve gelince de bahanesi kalmadı açtım ama beğenmedim dedi. sevdiği sanatçı olup tablosunu sevmemeyi de anlamadım. sanatçının neyini seviyormuş acaba! tipini mi!
edit: hahahah bilmeden tipini yazdım... =) şimdi gördüm. ben de sanatçı deyince vangogh falan sandım. onun resmi sandım. adama ergen gibi poster mi aldınız =)))

Tablo deyince; kimin aklına bu gelir ki ?

Gerçekten birbirine laf sokmak için yer arayan insanların dolustugu şu sitede derdimi anlattığım için o kadar kendimi kötü hissediyorum ki. İyi siz bir arkadaşınız size beğenmediginiz bir hediye aldığında kafasına falan atın. Mağaradan falan mı geldi herkes anlamıyorum, bu konuda nasıl karşı tarafı haklı bulmak için didinir durursunuz anlamıyorum. Tamam en marjinal, en farklı bakış açısına sahip sizsiniz.

Siyah olan çok da fena değilmiş. Aman Tanrım olacak bi şey yok, kaldırırsın münasip bi yere, teşekkür eder geçersin.

Siz oyle dusunuyor olabilirsiniz ama bende bana boyle sacma sapan bisey gelse bende sinir olurum ve soylerim okadarda kotu soylememis zaten kizma ama demis yani begenmeyecegim bisey ince dusunulmemis bisey bana gelse ne gelmese ne daha cok yani beni bukadar tanimis yada benim ne sevecegimi bukadar anlayabilmis iste diye dusunurum herkes sizin gbi begenmedigi biseye cok sevinecek diye bisey yok

Oyle demeyin cok sinirlenip atarlaniyor yani karsi tarafi hakli bulunca sok oldu kendisi :)

Sizin ki hediye vermek değil ki; hediye verme adı altında dalga geçmek.

Adamla birbirinize hediye alma konusunu konuşmuş olmalısınız ki; adam size beğendiğiniz markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş. Modeli de seçmiş miydiniz ?

maddeci bir insan...
maddiyata önem veren biri...
erkek modelinde en sevmediğim tip..
kız sana düşünmüş hem de kargoyla hediye göndermiş verdiği tepki....
bu senin için bir fırsat ilişkini gözden geçirmen için Allah'ın sana gösterdiği bir yol..

Aynen konuştuk. Dedim ki haberim yokmuş sanki hiç gözlük istememisim gibi yolla ben de şaşırayim. Hatta özellikle en pahalı olanı aldirttttim.

İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim?
Neşet Ertaş’ı paketleyin demiyor zaten kimse. Hiç almasanız mesela? Polis haftası diye hediye alma zorunluluğunu size hissettiren nedir?

Oyle demeyin cok sinirlenip atarlaniyor yani karsi tarafi hakli bulunca sok oldu kendisi :)
Öffff
Ya arkadaşlar cidden sıkıntılı misiniz. Ne marka belirtmesi ne modeli şaka misiniz. Dalga geçiyorum ciddiye alıyorsunuz. Ya iki aylık florte gözlük modeli mi yollayacağım bunu al diye. Gözlüğüm kırıldı o da gördü aynısından alıp yolladigini söyledi. Ben ısrar ettim ne aldığını söyle diye. Herkes Gold digger değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…