Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin de ısrarla anlamadiginiz şey şu. Kimse kibarca beğenmedim deyip geçmiyor. Ayy çok kıro, hahahah bana gelse fıkra diye anlatırım, iyi yapmış, korkunc... Bunlar eleştiri değil tahriktir. Sırf birbirimizi görmüyoruz diye insanlar sanal alemde cesurca yazabiliyor ama kimse de cevap vermeyip geçecek kadar sabırlı olamaz.

Ayrıca ben kimseye hediyeyi nasıl buldunuz diye sormadım. Sormadifim şey hakkında da sayfalarca konuşulması lüzumsuz bir tavır. Hediye ne olursa olsun teşekkür edip geçilir. Burdaki üyeler diyor ki yoo iyi yapmış beğenmedim demekle, berbat bir hediye çünkü vs. Kusura bakmayın bu insanları mi ciddiye alacağım. Bu biraz da ahlak meselesi.

Konumun kapatilmasini istedim. Israrla kapatilmiyor. Herkes de yazmaya devam ediyor. Ve çoğu kişi de kavga çıkarmaya yönelik yorumlar yapıyor. Şu sitede sanki insanlar biri bir şey yazsa da linçlesek diye bekleyecek kadar işsiz değilmiş gibi savunuyorsunuz. Neden illa konu sahibi suçlanıyor ben anlamiyorum. Kimse kimsenin şamar oğlanı değil. Kim ne derse cevabını alır.

Duygularınıza çok değer verecek bir insan olsaydı zaten hediye gelir gelmez heyecanlanıp açardı. Sizi pek sallamadığı oradan belli zaten. Vereceği tepki de ancak kör birine kitap alınsa verlecek tepki. Tablo asmadığını siz nereden bileceksiniz. Düşünüp emek verdiğinize yazık.

Ya patates her konuma böyle atlayip tahrik edici yorumlar yapıp seni patates edince zirliyorsun sonra. Yapma böyle. Git kedini sev evinde.
Sen beni kendince patates ettiğini mi düşünüyorsun? sen kendine yapılan yorumların farkında mısın? Başkasının adına utanmak denen duyguyu hissediyorum senin her konunda. Ben utanıyorum sen utanmıyorsun

Sizin anlamadığınız da şu, burası bir forum. Bir sürü insan var ve bir sürü farklı fikir var. Elbette uç yorumlar gelecek. Madem bu kadar hassassınız bu konuda, o zaman burada fikir sormamanız lazım. Üzgünüm ama sizden başka da insanlara embesil, Feriha, köylü vs. gibi hakaret edeni görmedim ben konuda. Çok orantısız tepkileriniz var, bunu kabul edin bence.
Benim için de hediye ne olursa olsun teşekkür edilir ama herkes için böyle değil demek ki. Anayasa değil ki bu, öznel bir düşünce ve bir beklenti yani. Her beklentiyi herkes karşılayacak diye bir şey mi var? Bazısı da beğenmediğini direkt söylüyor olamaz mı? Bak hemen ahlak meselesi dediniz ve dolaylı olarak insanlara ahlaksız dediniz. Ne hakla?

Hele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.

Senin gibi tum hayatı kadınlar kulübünden ibaret olan biri olsaydım ciddiye alır utanır hatta ağlardim:)

Onu diyorum burası sanal bir yer diye herkes her istediğini söylerse ben de istediğim gibi dalgami geçerim. Embesil bir cevaptı ve onu yazdığım kişi bana malak, paçoz vs dediği için bu hak ettiği cevabı verdim. Ama siz onu değil benimkini görüyorsunuz. Bu da ilginç mesela.

Saygı hak edilen bir şeydir. Saygısız insanlara saygı göstermek ve kibar olmak zorunda değilim. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Hele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.
Başta ben de ayı diye düşünmüştüm ama konu sahibinin verdiği cevapları okudukça adama bi acıma geldi

Hediyenin ne olduğu önemsiz, kimseye düşmez aldığınız hediyeyi eleştirmek de. İsterseniz bir çuval yollayın sorun değil. Bence gayet ince bir davranışta bulunmuşsunuz. Polis haftası diye hediye göndermek Öğretmenler Günü için çiçek göndermek gibidir. Niye bu kadar anlamsız buldular ben de anlamadım. Sanırım kadınlarımız da artık yavaş yavaş ince ruhlarını kaybediyorlar:) burada sorgulamanız gereken karşınızdaki kişi bu hediyeye değecek incelikte biri değil belli ki. Bir daha uzun bir süre hiçbir şey yapmayın bu kişi için. Hatta aldığım hediyeyi beğenmemiş olabilirsin, seni daha tam tanımadığım için böyle bir hediye aldım ama tavrın hiç hoşuma gitmedi diye de lafını söylemeni tavsiye ederim. Ben tablo severim. Ee herhalde orijinal tablo alacak halin yok. Adamın sevdiği bir sanatçının tablosunu almışsın ama o ince sanatçı ruhu yok. Bir dahakine cüzdan çakmak tespih gibi basmakalıp şeyler alırsın. Bir dahaki sefer olursa tabii :)

sizin hediyeniz süpriz miydi? yani haberi var mıydı hediye alacagınızdan bugünde?

bir de gözlüğü sizin hediyenizden önce mi siparis vermişti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…