- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
-
- Konu Sahibi Marianihal
Adam gözlük almışken gelen hediyeAynen konuştuk. Dedim ki haberim yokmuş sanki hiç gözlük istememisim gibi yolla ben de şaşırayim. Hatta özellikle en pahalı olanı aldirttttim.
Sizin de ısrarla anlamadiginiz şey şu. Kimse kibarca beğenmedim deyip geçmiyor. Ayy çok kıro, hahahah bana gelse fıkra diye anlatırım, iyi yapmış, korkunc... Bunlar eleştiri değil tahriktir. Sırf birbirimizi görmüyoruz diye insanlar sanal alemde cesurca yazabiliyor ama kimse de cevap vermeyip geçecek kadar sabırlı olamaz.Of! Kimse sosyete değil. Sadece bazıları sanattan anlıyor, ben mesela tablolardan çok anlamam. Ama siz her şeyden anladığınızı, en iyisini biliyormuşsunuz gibi hareket ediyorsunuz. İnsanlar diyor ki hediye zevksiz, sanatla alakalı değil, ki zaten tablo da değil. Erkek arkadaşınızın tavrını makul bulmuyorlar, oh ne iyi etmiş diyen de yok. Fakat hediyeyi alanın, yani sizin de konudaki dahlinizi ifade ediyorlar. İnatla karşı çıkıyorsunuz.
@Visenyaa mesela, kız ressam, tanırım kendisini bir süredir. Resmen tereciye tere satmaya kalktınız. Bırakın da tablolar hakkında bir şeyler bilsin ya hu! Ardından kıza gramer üzerinden saldırdınız. Fakat bu konu da sizin uzmanlık alanınız değil. Bu da benim uzmanlık alanım olduğu için incitmeden uyardım sizi. Lütfen ama lütfen bilmediğiniz konularda kesin yargılarda bulunmayın. Ben bile "gramer naziliği" yapmıyorum forumda. Siz niye yapıyorsunuz? "Bile" dememin sebebi de o alanın lisans eğitimini başarıyla tamamlamış olmamdır. Yanlış anlaşılmasın şimdi.
Ya patates her konuma böyle atlayip tahrik edici yorumlar yapıp seni patates edince zirliyorsun sonra. Yapma böyle. Git kedini sev evinde.Vala hem cimrilik yapıp hem de değer verdiğimi göstereyim diye işgüzarlık yapacağıma rolex alırım tabii ki. Kıro kıro hediyelere gerek yok.
Sen beni kendince patates ettiğini mi düşünüyorsun?Ya patates her konuma böyle atlayip tahrik edici yorumlar yapıp seni patates edince zirliyorsun sonra. Yapma böyle. Git kedini sev evinde.
Sizin anlamadığınız da şu, burası bir forum. Bir sürü insan var ve bir sürü farklı fikir var. Elbette uç yorumlar gelecek. Madem bu kadar hassassınız bu konuda, o zaman burada fikir sormamanız lazım. Üzgünüm ama sizden başka da insanlara embesil, Feriha, köylü vs. gibi hakaret edeni görmedim ben konuda. Çok orantısız tepkileriniz var, bunu kabul edin bence.Sizin de ısrarla anlamadiginiz şey şu. Kimse kibarca beğenmedim deyip geçmiyor. Ayy çok kıro, hahahah bana gelse fıkra diye anlatırım, iyi yapmış, korkunc... Bunlar eleştiri değil tahriktir. Sırf birbirimizi görmüyoruz diye insanlar sanal alemde cesurca yazabiliyor ama kimse de cevap vermeyip geçecek kadar sabırlı olamaz.
Ayrıca ben kimseye hediyeyi nasıl buldunuz diye sormadım. Sormadifim şey hakkında da sayfalarca konuşulması lüzumsuz bir tavır. Hediye ne olursa olsun teşekkür edip geçilir. Burdaki üyeler diyor ki yoo iyi yapmış beğenmedim demekle, berbat bir hediye çünkü vs. Kusura bakmayın bu insanları mi ciddiye alacağım. Bu biraz da ahlak meselesi.
Konumun kapatilmasini istedim. Israrla kapatilmiyor. Herkes de yazmaya devam ediyor. Ve çoğu kişi de kavga çıkarmaya yönelik yorumlar yapıyor. Şu sitede sanki insanlar biri bir şey yazsa da linçlesek diye bekleyecek kadar işsiz değilmiş gibi savunuyorsunuz. Neden illa konu sahibi suçlanıyor ben anlamiyorum. Kimse kimsenin şamar oğlanı değil. Kim ne derse cevabını alır.
Hele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.Tablo beğenmediği ayı olduğu anlamına gelmez fakat beğenmediğini ifade ediş şekli ayı olduğu anlamına gelir. Bu zamanda tablo asan kaldı mı ki? Burdan bakınca da çok başarılı bir hediye seçimi gibi görünmüyor.
Senin gibi tum hayatı kadınlar kulübünden ibaret olan biri olsaydım ciddiye alır utanır hatta ağlardim:)Sen beni kendince patates ettiğini mi düşünüyorsun?sen kendine yapılan yorumların farkında mısın? Başkasının adına utanmak denen duyguyu hissediyorum senin her konunda. Ben utanıyorum sen utanmıyorsun
Kabotaj bayramı icin de alabilirdi, icimden gelmis vxvxvxhxçok üzerler sizi :) ne alaka polis haftası için hediye almak.
Onu diyorum burası sanal bir yer diye herkes her istediğini söylerse ben de istediğim gibi dalgami geçerim. Embesil bir cevaptı ve onu yazdığım kişi bana malak, paçoz vs dediği için bu hak ettiği cevabı verdim. Ama siz onu değil benimkini görüyorsunuz. Bu da ilginç mesela.Sizin anlamadığınız da şu, burası bir forum. Bir sürü insan var ve bir sürü farklı fikir var. Elbette uç yorumlar gelecek. Madem bu kadar hassassınız bu konuda, o zaman burada fikir sormamanız lazım. Üzgünüm ama sizden başka da insanlara embesil, Feriha, köylü vs. gibi hakaret edeni görmedim ben konuda. Çok orantısız tepkileriniz var, bunu kabul edin bence.
Benim için de hediye ne olursa olsun teşekkür edilir ama herkes için böyle değil demek ki. Anayasa değil ki bu, öznel bir düşünce ve bir beklenti yani. Her beklentiyi herkes karşılayacak diye bir şey mi var? Bazısı da beğenmediğini direkt söylüyor olamaz mı? Bak hemen ahlak meselesi dediniz ve dolaylı olarak insanlara ahlaksız dediniz. Ne hakla?
O yüzden mi sürekli konu açıyorsun? Allah'tan ciddiye almıyorsun ha bide ciddiye alsan neler olacak :dSenin gibi tum hayatı kadınlar kulübünden ibaret olan biri olsaydım ciddiye alır utanır hatta ağlardim:)
Sen zaten patatessin. :)Sen beni kendince patates ettiğini mi düşünüyorsun?sen kendine yapılan yorumların farkında mısın? Başkasının adına utanmak denen duyguyu hissediyorum senin her konunda. Ben utanıyorum sen utanmıyorsun
Onu mu almisneşet ertaşın ışıklı posteri gözümde bile canlanamadı yahu.
hediye cidden kötüymüş.
Başta ben de ayı diye düşünmüştüm ama konu sahibinin verdiği cevapları okudukça adama bi acıma geldiHele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.
Dur kiz okuyamadım bi türlü, geliyorum yavas yavas bfhxhxhBaşta ben de ayı diye düşünmüştüm ama konu sahibinin verdiği cevapları okudukça, adama bi acıma geldi
Hediyenin ne olduğu önemsiz, kimseye düşmez aldığınız hediyeyi eleştirmek de. İsterseniz bir çuval yollayın sorun değil. Bence gayet ince bir davranışta bulunmuşsunuz. Polis haftası diye hediye göndermek Öğretmenler Günü için çiçek göndermek gibidir. Niye bu kadar anlamsız buldular ben de anlamadım. Sanırım kadınlarımız da artık yavaş yavaş ince ruhlarını kaybediyorlar:) burada sorgulamanız gereken karşınızdaki kişi bu hediyeye değecek incelikte biri değil belli ki. Bir daha uzun bir süre hiçbir şey yapmayın bu kişi için. Hatta aldığım hediyeyi beğenmemiş olabilirsin, seni daha tam tanımadığım için böyle bir hediye aldım ama tavrın hiç hoşuma gitmedi diye de lafını söylemeni tavsiye ederim. Ben tablo severim. Ee herhalde orijinal tablo alacak halin yok. Adamın sevdiği bir sanatçının tablosunu almışsın ama o ince sanatçı ruhu yok. Bir dahakine cüzdan çakmak tespih gibi basmakalıp şeyler alırsın. Bir dahaki sefer olursa tabii :)Sizin de ısrarla anlamadiginiz şey şu. Kimse kibarca beğenmedim deyip geçmiyor. Ayy çok kıro, hahahah bana gelse fıkra diye anlatırım, iyi yapmış, korkunc... Bunlar eleştiri değil tahriktir. Sırf birbirimizi görmüyoruz diye insanlar sanal alemde cesurca yazabiliyor ama kimse de cevap vermeyip geçecek kadar sabırlı olamaz.
Ayrıca ben kimseye hediyeyi nasıl buldunuz diye sormadım. Sormadifim şey hakkında da sayfalarca konuşulması lüzumsuz bir tavır. Hediye ne olursa olsun teşekkür edip geçilir. Burdaki üyeler diyor ki yoo iyi yapmış beğenmedim demekle, berbat bir hediye çünkü vs. Kusura bakmayın bu insanları mi ciddiye alacağım. Bu biraz da ahlak meselesi.
Konumun kapatilmasini istedim. Israrla kapatilmiyor. Herkes de yazmaya devam ediyor. Ve çoğu kişi de kavga çıkarmaya yönelik yorumlar yapıyor. Şu sitede sanki insanlar biri bir şey yazsa da linçlesek diye bekleyecek kadar işsiz değilmiş gibi savunuyorsunuz. Neden illa konu sahibi suçlanıyor ben anlamiyorum. Kimse kimsenin şamar oğlanı değil. Kim ne derse cevabını alır.
Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.