- 21 Kasım 2017
- 27.707
- 121.555
-
- Konu Sahibi Marianihal
Keşke hediyenin ne olduğunu hiç söylemeseydiniz. Buradaki herkes adamın tavrının öküzce olduğunun farkında ama hediyeyi görünce de insan takılmadan edemiyor. Böyle bir hediyeyi yakın arkadaşım da almış olsa inanın tepkileri verirdim, sanal olmakla ilgisi yok. Siz hediyeyi yüksek motivasyonla, güzel olduğuna inanarak aldınız sanırım, o yüzden bu kadar sinirlenip çizginizi bozdunuz. Ama her şeyi geçtim, polis haftası kutlamak için böyle hediye almış birinin kimseyi Feriha diye eziklemeye hakkı yok yahu, kabul edin bunu. Polis haftası hediyesi zaten başlı başına cringe bir unsur.Sizin de ısrarla anlamadiginiz şey şu. Kimse kibarca beğenmedim deyip geçmiyor. Ayy çok kıro, hahahah bana gelse fıkra diye anlatırım, iyi yapmış, korkunc... Bunlar eleştiri değil tahriktir. Sırf birbirimizi görmüyoruz diye insanlar sanal alemde cesurca yazabiliyor ama kimse de cevap vermeyip geçecek kadar sabırlı olamaz.
Ayrıca ben kimseye hediyeyi nasıl buldunuz diye sormadım. Sormadifim şey hakkında da sayfalarca konuşulması lüzumsuz bir tavır. Hediye ne olursa olsun teşekkür edip geçilir. Burdaki üyeler diyor ki yoo iyi yapmış beğenmedim demekle, berbat bir hediye çünkü vs. Kusura bakmayın bu insanları mi ciddiye alacağım. Bu biraz da ahlak meselesi.
Konumun kapatilmasini istedim. Israrla kapatilmiyor. Herkes de yazmaya devam ediyor. Ve çoğu kişi de kavga çıkarmaya yönelik yorumlar yapıyor. Şu sitede sanki insanlar biri bir şey yazsa da linçlesek diye bekleyecek kadar işsiz değilmiş gibi savunuyorsunuz. Neden illa konu sahibi suçlanıyor ben anlamiyorum. Kimse kimsenin şamar oğlanı değil. Kim ne derse cevabını alır.
Konuyu üç dört ayda bir aciyorum. Sadece de konu açmak için giriyorum ama sen muhtemelen işsiz olduğun için hangi konuyu gorsen damlayip cevap yazıyorsun:) nereye baksam seni görüyorum patates, lütfen kendine iş bul. Bana burda senin gibi işsizler kötü yorum yapsa ne olacak? Kapatır siteyi giderim. Peki senin gibi gerçek hayatı da sanaldan ibaret olan gerçek loserlar ne yapsın? YazikkkkO yüzden mi sürekli konu açıyorsun? Allah'tan ciddiye almıyorsun ha bide ciddiye alsan neler olacak :d
Türkü evinde sazci mi bu arkadas?Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Tablo beğenmediği ayı olduğu anlamına gelmez fakat beğenmediğini ifade ediş şekli ayı olduğu anlamına gelir. Bu zamanda tablo asan kaldı mı ki? Burdan bakınca da çok başarılı bir hediye seçimi gibi görünmüyor.
Gözlerim seni aramıştı. Hoşgeldin çiçeğim.
Niye? Öğretmenler günü, tıp bayramı vs varken polis haftası niye cringe olsun ki? E siz de şimdi kendinizce polisleri eziklediniz.Keşke hediyenin ne olduğunu hiç söylemeseydiniz. Buradaki herkes adamın tavrının öküzce olduğunun farkında ama hediyeyi görünce de insan takılmadan edemiyor. Böyle bir hediyeyi yakın arkadaşım da almış olsa inanın tepkileri verirdim, sanal olmakla ilgisi yok. Siz hediyeyi yüksek motivasyonla, güzel olduğuna inanarak aldınız sanırım, o yüzden bu kadar sinirlenip çizginizi bozdunuz. Ama her şeyi geçtim, polis haftası kutlamak için böyle hediye almış birinin kimseyi Feriha diye eziklemeye hakkı yok yahu, kabul edin bunu. Polis haftası hediyesi zaten başlı başına cringe bir unsur.
Bence sen erkekleri coooook iyi taniyorsundur. :)Erkekleri biraz tanıyorsam sana hediye almak zorunda hissetiği için bozulmuşmuştur
Hosbulduk isikli panom bxbwbxhGözlerim seni aramıştı. Hoşgeldin çiçeğim.
Adamin evini turku bara cevirmeye and icmis bdhdhxhNeşat Ertaş seviyor diye ölmüş sanatçının ışıklı mışıklı fotoğrafını duvarına asmak istemeyebilir.Bunlar çok riskli hediyeler..söyleyiş tarzı (kızma ama beğenmedim tablo asmıyorum evime). Bence normal. Neden istemediği bir şey olunca ayı oluyor.Yüzbinkez eleştirmişimdir erkekleri ama zevkler ve renkler tartışılmaz
Bi dur Allah aşkına zaten ortalık karışık.Türkü evinde sazci mi bu arkadas?
Ben de çok çok güzel bir hediye aldığını düşünerek konuyu açtığını ve üst üste tüm yorumlarda hediyenin kötülüğü ifade edilince sinirlendiği kanısındayım. Ama kabullenmek de bir erdemdir. Maria vallahi billahi hediye çok kötü, lütfen kabul edin. Valla kabul edince bu kadar siniriniz kalmayacak, ciddiyim.Keşke hediyenin ne olduğunu hiç söylemeseydiniz. Buradaki herkes adamın tavrının öküzce olduğunun farkında ama hediyeyi görünce de insan takılmadan edemiyor. Böyle bir hediyeyi yakın arkadaşım da almış olsa inanın tepkileri verirdim, sanal olmakla ilgisi yok. Siz hediyeyi yüksek motivasyonla, güzel olduğuna inanarak aldınız sanırım, o yüzden bu kadar sinirlenip çizginizi bozdunuz. Ama her şeyi geçtim, polis haftası kutlamak için böyle hediye almış birinin kimseyi Feriha diye eziklemeye hakkı yok yahu, kabul edin bunu. Polis haftası hediyesi zaten başlı başına cringe bir unsur.
Zaten yapması gereken buydu. Yazık bir de konu sahibi ne tepki verecek diye heyecanla beklerken, hediyeni aldım demeye tenezzül bile etmemiş. Bunlar hangi mağarada yetişiyor anlamıyorum. 2 TL’ye dürüm yediğimiz fukara öğrencilik dönemimizde, bana sevgilimin bir milyoncudan aldığı ledli ufak kalp ve iğneli çanta rozeti hediyesine çok sevinmiştim, uzun süre saklamıştım. Ne çantama taktım ne bir şey yaptım. Ben şu çantasına sürekli bir şey takana boyayana kıro derdim;ama olsun beni düşünüp almış dedim, baktıkça mutlu olurdum, ahşap bir kutuda yıllarca saklardım.Hele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.
he bide tablo tablo yazmış bildiğin poster.Onu mu almis
Aynen konuştuk. Dedim ki haberim yokmuş sanki hiç gözlük istememisim gibi yolla ben de şaşırayim. Hatta özellikle en pahalı olanı aldirttttim.
Bu yorum kötü bir şey demek istememiş bence yanlış kişiye yükseldin.Bence sen erkekleri coooook iyi taniyorsundur. :)
Kız ressam ama sen bilirsin. Yorumların çok terbiyesizceYa yer sofrasında soğanı tek yumrukla ikiye ayıran babana helal olsun, güzel yetiştirmiş seni. Bak neler neler öğrenmişsin :))
Adama ledli neset ertas posteri yollamışZaten yapması gereken buydu. Yazık bir de konu sahibi ne tepki verecek diye heyecanla beklerken, hediyeni aldım demeye tenezzül bile etmemiş. Bunlar hangi mağarada yetişiyor anlamıyorum. 2 TL’ye dürüm yediğimiz fukara öğrencilik dönemimizde, bana sevgilimin bir milyoncudan aldığı ledli ufak kalp ve iğneli çanta rozeti hediyesine çok sevinmiştim, uzun süre saklamıştım. Ne çantama taktım ne bir şey yaptım. Ben şu çantasına sürekli bir şey takana boyayana kıro derdim;ama olsun beni düşünüp almış dedim, baktıkça mutlu olurdum, ahşap bir kutuda yıllarca saklardım.
Ben böyle insanlara uyuz oluyorum. Bir kız arkadaşım vardı, üniversitenin ilk senesindeydik. Ee sevgilisi de öğrenci hâliyle para durumu sıkıntılıydı, doğum gününde bizim kıza Koton’dan t-shirt almış. Arkadaşım hayıflandı ne basit bir hediye, ben bunu cam bezi bile yapmam dedi. O kadar üzüldüm ki, arkadaşımdan da soğudum. Gerçi yıllardır görüşmüyoruz. Küçük nüanslar kişilik ve karakter hakkında büyük ipuçları veriyor.
Bana da ledli galp aldılarAdama ledli neset ertas posteri yollamış