Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke hediyenin ne olduğunu hiç söylemeseydiniz. Buradaki herkes adamın tavrının öküzce olduğunun farkında ama hediyeyi görünce de insan takılmadan edemiyor. Böyle bir hediyeyi yakın arkadaşım da almış olsa inanın tepkileri verirdim, sanal olmakla ilgisi yok. Siz hediyeyi yüksek motivasyonla, güzel olduğuna inanarak aldınız sanırım, o yüzden bu kadar sinirlenip çizginizi bozdunuz. Ama her şeyi geçtim, polis haftası kutlamak için böyle hediye almış birinin kimseyi Feriha diye eziklemeye hakkı yok yahu, kabul edin bunu. Polis haftası hediyesi zaten başlı başına cringe bir unsur.

O yüzden mi sürekli konu açıyorsun? Allah'tan ciddiye almıyorsun ha bide ciddiye alsan neler olacak :d
Konuyu üç dört ayda bir aciyorum. Sadece de konu açmak için giriyorum ama sen muhtemelen işsiz olduğun için hangi konuyu gorsen damlayip cevap yazıyorsun:) nereye baksam seni görüyorum patates, lütfen kendine iş bul. Bana burda senin gibi işsizler kötü yorum yapsa ne olacak? Kapatır siteyi giderim. Peki senin gibi gerçek hayatı da sanaldan ibaret olan gerçek loserlar ne yapsın? Yazikkkk

Aaa bi dk tablo asmıyor muyuz artık bana gelmedi bu bilgi

Niye? Öğretmenler günü, tıp bayramı vs varken polis haftası niye cringe olsun ki? E siz de şimdi kendinizce polisleri eziklediniz.

Adamin evini turku bara cevirmeye and icmis bdhdhxh

hediye kötü yani eve ben de asmam ama cafe barım olsa elbette asardım. neden burada hediye kötü diyenlere çemkirdiniz anlamadım.

lakin ben bana biri hediye alsa ne kadar kötü de olsa teşekkür ederim bir köşeye korum. hediyeyi beğenmedim demek bana göre değil, düşünmüş almış. adam dağ ayısı gibi…

Ben de çok çok güzel bir hediye aldığını düşünerek konuyu açtığını ve üst üste tüm yorumlarda hediyenin kötülüğü ifade edilince sinirlendiği kanısındayım. Ama kabullenmek de bir erdemdir. Maria vallahi billahi hediye çok kötü, lütfen kabul edin. Valla kabul edince bu kadar siniriniz kalmayacak, ciddiyim.
Ve evet, erkeklere ilk etapta bu kadar özen göstermek, özverili olmak çok da yaramaz. Çok üstüne düşüyormuşsunuz gibi olur. Aslında kadını erkeği de yok, gereksiz derecede fazla incelik ve ilgi sıkar insanları. Bir senelik ilişkim var, şimdiye kadar iki üç kere hediye aldı. Onlar da öğretmenler günü vs. gibi günler değildi yani. Sevgililer günü, doğum günü tarzı atlanılmaması gereken günler. Ve adam sevgilim, flörtüm değil, aradaki farka dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.

Hele bi de reprodüksiyon biseyse, ben de asmam. Ama söylemeyi beceremiyosan kibarca, agzini acma bari, teşekkür et, kaldir koy bi kenara. Dangoz.
Zaten yapması gereken buydu. Yazık bir de konu sahibi ne tepki verecek diye heyecanla beklerken, hediyeni aldım demeye tenezzül bile etmemiş. Bunlar hangi mağarada yetişiyor anlamıyorum. 2 TL’ye dürüm yediğimiz fukara öğrencilik dönemimizde, bana sevgilimin bir milyoncudan aldığı ledli ufak kalp ve iğneli çanta rozeti hediyesine çok sevinmiştim, uzun süre saklamıştım. Ne çantama taktım ne bir şey yaptım. Ben şu çantasına sürekli bir şey takana boyayana kıro derdim;ama olsun beni düşünüp almış dedim, baktıkça mutlu olurdum, ahşap bir kutuda yıllarca saklardım.

Ben böyle insanlara uyuz oluyorum. Bir kız arkadaşım vardı, üniversitenin ilk senesindeydik. Ee sevgilisi de öğrenci hâliyle para durumu sıkıntılıydı, doğum gününde bizim kıza Koton’dan t-shirt almış. Arkadaşım hayıflandı ne basit bir hediye, ben bunu cam bezi bile yapmam dedi. O kadar üzüldüm ki, arkadaşımdan da soğudum. Gerçi yıllardır görüşmüyoruz. Küçük nüanslar kişilik ve karakter hakkında büyük ipuçları veriyor.

Adama ledli neset ertas posteri yollamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…