çok zoruma gidiyor artık değersiz olduğumu düşünüyorumm çirkin olduğumu düşünüyorum güzel iki çift söz yok iltifatı yokk iltifat ederse kendimi bişey sanarmışımm ozaman ona bakmazmışım. Belirli bir süre verdim ona ozaman zarfında gelmezse bırakcam yok getircektim bilmem ne dememesi için zaman veriyorum . Konuyu açınca kapat o konuyu herşeyi içimde bırakıyrosun diyor .Gidicek zaten bir kaç gün sonra ama hala bişi yok odunsun derim her zaman ona ama artık biliyorum onun için hiç bir anlam ifade etmediğimi başka arkadaşlarıma bakıyorum anahtarlık alıyor sevgilileri hiç olmazsa ama yok bana kuruşunu bile harcamıyor 3 yıl oldu biz çıkalı şuana kadar saysam sadece 3 kez hediye aldı yüzük istedim ondan benim ona aldığım ilk hediye yüzükdü karşılık olarak yüzük gelmesi gerek almadı 1 yılk sonra aldı ve gümüşş ve iğrenç bir yüzük görseniz çocuğun eline verirsiniz 11- 13 yaş arası kızların takacağı yüzükden almıştı çok sinirimi bozmuştu bakalım kızlar son hadleri bişi getirmezse bascam tekmeyi getirirsede yazcam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
3. yıl oldu demek... bu 3 yıl boyunca hiç mi hediye almadı diye soracağım...
niye dersen bizim de 2.yılımız dolacak bu hafta... ve ben de hiç hediye almadım sevgilimden... kimisinde farklı şehirlerdeydik... kimisinde parası yoktu... ama yine de ufak bişi alınması gerektiğini düşünüyorum ben de... yani hani normal bir günde bile bir incik boncuk süper mutlu eder beni... anlıyorum seni canım... param olmasa bile ufak tefek kendi yaptığım birşey olsa daha anlamlı olacağını da düşünürüm... bu para olayı değil yani... ama 3 yıl da olmuş... hani artık sana karşı ne hissettiğini az çok biliosundur... hediye ile ilgili bir yanlış karar alma bence... enine boyuna tart ... diğer davranışlarını filan...
bu arada ben sevgilime hiçbirşey almayacağım bu 2. yıl için... hatta konusunu bile açmayacağım... bakalım hatırlayacak mı kendinden... hatırlayıp bir yemek yiyelim dese bile bana yeter ...
ama ahhh bu erkekler... hakkaten bazen odundan farksız oluolar...