hedefime son 4 kilo ...

Canım şu an kaç kilosun ben de son 4 kiloyu vereceğim birbirimize destek olalım mi ne dersin

Canım şu an kaç kilosun ben de son 4 kiloyu vereceğim birbirimize destek olalım mi ne dersin
Olur tabiki tatlım
Benim 4 kilo oldu 6 kilo :D düşük yaptım aşılama tedavisi görmüştüm ilaclar derken 6 oldu sanırım kaç gündür tartılamadım en son 70.90düm muhtemelen 69a düştüm
Sen kaç kilosun

Canım geçmiş olsun 56.6 yim şu an. 3 . Takım cuma grubundayim onlar sayesinde verdim. Sen de katıl bize istersen.
Burdan da sık sık yarışabiliriz . Benim zayıflama ma kürler yardımcı oldu.

Bende 14.cü takımdaydım orya takılıyorum halen takım sayesinde bırakmadım şubat ayından beri senin kilon çok iyiymiş kactan düştün bu kiloya

Canım ben geçmiş zamanlarda 70 tem 60 a düşmüştüm sonra 62 olunca tekrar kendo kendine başladım şu an bi kilodayım

Çok iyi bende ara ara kaçamak yaptım 69a zor düştüm sonra 68 i gördüm aşılama tedavisi gördüm hamile kaldım düşük derken yine aldım istemsiz

Anladım cnm spor ve düzenli beslenmeyle verirsin önemli olan kararlı ve sabırlı olmak.
Mesela bugün ne yedin

Anladım cnm spor ve düzenli beslenmeyle verirsin önemli olan kararlı ve sabırlı olmak.
Mesela bugün ne yedin
Kararliyim canım sadece tedavi için daha özenli beslenmem gerekiyor bugünü yazayım
Sabah
Peynir
Domates
Tereyağı marketten alınma yağlardan değil
Açık çay 1 dilim kadar ekmek
Ara
1.mandalina
Öğlen
2 yk bulgur
4 yk kadar kıymalı patlıcan
Ara
Yok
Akşam
Halılarım geldi yemek yapamadım
1.yumurta
2 ince.dilim peynir
1 kupa
Açık çay

Normalde diyet.listelerim var diyetisyene gittiğim dönemlerden kalma

Gayet uygun bir beslenme. Spor yaparsan kilo vermem kolaylaşır. Ben leslie yapıyorum 20 dk

kendimi saygı ile selamlıyorum ,
tartıda yine 73leri gördüm olmaz dedim tatlı kız böyle giderse 80 olcan allah korusun dedim .bir gayret ile başladım 72ye düştüm pazartesi 72 idim. protein ağırlıklı besleniyorum bugün perşembe wc sorunu olmasına rğmen 70,40u gördüm hedefim 20.01.2018 de 69u görmüş olmak

kendimi saygı ile selamlıyorum ,
tartıda yine 73leri gördüm olmaz dedim tatlı kız böyle giderse 80 olcan allah korusun dedim .bir gayret ile başladım 72ye düştüm pazartesi 72 idim. protein ağırlıklı besleniyorum bugün perşembe wc sorunu olmasına rğmen 70,40u gördüm hedefim 20.01.2018 de 69u görmüş olmak

az kaldı başaracaksın :dua::KK9:
tedaviye kadar 66 :dua:

kuzum hesap ettim hergün 500 gidiyor ya 2 güne 1 kilo ediyor böyle giderse ortlama 5 6 kilo verebilirim süper dimi 65 bil olabilirim ne güzel bir sayı 64 :rolleyes:
yaa mükemmell hemde resmen benimle aynı kiloda oluyosun ve senın boyun kaç :KK57::KK57: çok özendim suanda:KK53: ne yiyip ne iciyosun bende yapcam :rolleyes:

örnek liste
sabah
1 yumurta ve peynirden yapılma omlet
2 hindi füme omletin içine de koybilirsin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak light süt
ara
yarım elma ya da 2 kabuklu ceviz
öğlen
1.gün -> 1 bardak süt 1 bardak ayran 1 saat ara ile
2.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü / salata bolca / ayran
3.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü
ara
kahve 3 çiğ badem ya da yarım elma
akşam
1.gün -> 120 gr ızgara tavuk /salata/ayran
2.gün -> 2 yk biftek sote / salata / 1 kase yoğurt
3.gün -> tavuk göğsü fırında / 1 kase yoğurt / bolca salata yoğurt 2 kasede olabilir

günlük 3 litre kadar su

örnek liste
sabah
1 yumurta ve peynirden yapılma omlet
2 hindi füme omletin içine de koybilirsin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak light süt
ara
yarım elma ya da 2 kabuklu ceviz
öğlen
1.gün -> 1 bardak süt 1 bardak ayran 1 saat ara ile
2.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü / salata bolca / ayran
3.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü
ara
kahve 3 çiğ badem ya da yarım elma
akşam
1.gün -> 120 gr ızgara tavuk /salata/ayran
2.gün -> 2 yk biftek sote / salata / 1 kase yoğurt
3.gün -> tavuk göğsü fırında / 1 kase yoğurt / bolca salata yoğurt 2 kasede olabilir

günlük 3 litre kadar su
çok az :KK57: yani aslında normal ama ben yetinemem :D

Back