Hedefim, branşımda ilk beş..

anladım :)

ben hep yazarak çalışıyorum da şimdi de yazdım ama vatandaşlıkta çok şey var önünü alamam o yüzden yazmayıp direkt kitaptan okuyup tekrar yapıcam. Yasama yargı yürütme kısımlarını yazacağım.:)
Ben benim hocam videolarını sevemedim ya... kendim çalışırım ona harcadığım vakitte dedim bakalım :KK70:
Evet kendin çalışınca daha erken bitirirsin. Bende cheesecake yapmıştım çayımı da aldım ders çalışıyorum. 10 dk mola verdim sonra yine devam

Pusula uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankasını çözen var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz ?

ben de sana konu anlatım için tavsiye sorayım. Nasıl çalıştın?
Yediiklim, pegem en iyileri... başka yayın istiyorsan istikrar yayını vardı. güzel ama sanki çok detay.
Pegem Yediiklim çözdüm.İstikrar yayınına bakacağım. Başka soru bankası tavsiyen olursa açığım tavsiyelere
Ben eğitim bilimleri için Pegem Yayınlarından çalışıyorum başka hiç bir yayına gerek duymadım açıkçası kaliteli bir kitap çünkü yetiyor yani.
Onun haricinde konum bittikçe soru çözdüm. Daha çok eğitim bilimleri için mantığını kavramak önemli onu sorularda çözerken yerleştirirsen süper olur.

Pegem Yediiklim çözdüm.İstikrar yayınına bakacağım. Başka soru bankası tavsiyen olursa açığım tavsiyelere
Ben eğitim bilimleri için Pegem Yayınlarından çalışıyorum başka hiç bir yayına gerek duymadım açıkçası kaliteli bir kitap çünkü yetiyor yani.
Onun haricinde konum bittikçe soru çözdüm. Daha çok eğitim bilimleri için mantığını kavramak önemli onu sorularda çözerken yerleştirirsen süper olur.
teşekkürler, video izlemeyi tavsiye eder misin? Yoksa bireysel çalışma mı daha iyi dersin?
Soru bankası olarak bir de; bende çözmediğim bazı yayınlar vardı. Onları attım sırf soru için yazılmış ama çok kalitesiz sorular olduğu için insan anladığı şeyleri de karıştırmaya başlıyor...

teşekkürler, video izlemeyi tavsiye eder misin? Yoksa bireysel çalışma mı daha iyi dersin?
Soru bankası olarak bir de; bende çözmediğim bazı yayınlar vardı. Onları attım sırf soru için yazılmış ama çok kalitesiz sorular olduğu için insan anladığı şeyleri de karıştırmaya başlıyor...
Ben kendim çalışıyorum kitaplardan ben bu şekilde daha çok verim alıyorum. Daha az vakitle daha çok çalışmış oluyorum. Yine de eğer video ile iyi olacağını düşünüyorsan öyle çalış istersen ama kitapla yaparım yeterli dersen kitapla devam et derim

D damdan nasılsın dershane nasıl gidiyor yapamadığım soruları buraya yazmak istiyorum aslında mat özellikle de eklenebiliyor mu bilmiyorum denemedim onu hiç

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi Kpss 2018 sonuçları açıklandı ve bugün itibari ile branş sıralamaları da açıklanmaya başladı. Bu yıl ilk kez sınava girdim ve tercih süreciyle ilgili hiçbir bilgim yok.
Branş sıralaması dediğimiz şey tam olarak ne oluyor ? :21: İnternet üzerinden araştırma yaptım fakat tam olarak bir sonuç alamadım.
Bu sıralama tercih ve sonrasında atanma sürecini nasıl etkiliyor ?

Son düzenleme:
88,05

Şu an atama sonuçlarına baktım benden düşük puanlı bir çok kişi atanmış

Eskişehir İstanbul Ankara vs gibi şehirler hem de
Uzun zaman olmuş ama, ya bu nasıl oluyor ?
Sizden daha düşük puan alan nasıl böyle güzel yerlere atanabiliyor. Mülakat puan farkı mı bu ?

Yani bu kadar da göze soka soka adam kayırılmıyordur heralde?!:KK34:

Uzun zaman olmuş ama, ya bu nasıl oluyor ?
Sizden daha düşük puan alan nasıl böyle güzel yerlere atanabiliyor. Mülakat puan farkı mı bu ?

Yani bu kadar da göze soka soka adam kayırılmıyordur heralde?!:KK34:

Yok öyle değil

Benim kadrolarda mülakat yok mülakat olana almıyorlar zaten

Bu P3 puanı aynı puan ile farklı branşlardan kişiler alınıyor yani herkes kendi meslektaşı ile yarışıyor ama aynı puan

Yani X mezunları 70 ile atanıyor y 90 ile gibi bir örnek olabilir

Önemli olan açılan kadro

Ben esasen atanırdım da şehir seçtim biraz

Ben standart dışıyım biraz

Yaşım büyük çocuğum işin vs var şehir değiştirmek istemedim kurulu yaşamımı bozamadım cesur değilim

Yok öyle değil

Benim kadrolarda mülakat yok mülakat olana almıyorlar zaten

Bu P3 puanı aynı puan ile farklı branşlardan kişiler alınıyor yani herkes kendi meslektaşı ile yarışıyor ama aynı puan

Yani X mezunları 70 ile atanıyor y 90 ile gibi bir örnek olabilir

Önemli olan açılan kadro

Ben esasen atanırdım da şehir seçtim biraz

Ben standart dışıyım biraz

Yaşım büyük çocuğum işin vs var şehir değiştirmek istemedim kurulu yaşamımı bozamadım cesur değilim
Anladım.
Benim kafam öğretmenliğe gitti nedense :) Ben de edebiyat öğrt. için hazırlanıyorum. Forumlarda o kadar olumsuz yorumlar, haksızlığa uğradığını söyleyenler, torpilden bahsedenler var ki, hevesim kaçıyor. Öyle bir şey sandım.

Anladım.
Benim kafam öğretmenliğe gitti nedense :) Ben de edebiyat öğrt. için hazırlanıyorum. Forumlarda o kadar olumsuz yorumlar, haksızlığa uğradığını söyleyenler, torpilden bahsedenler var ki, hevesim kaçıyor. Öyle bir şey sandım.

Evet çok haksızlık oluyor ama bir o kadar da Hakkı ile giren var

Bol bol çalışın

2018 de 86 aldım

2020 de hedefim 90+ olacak yaşım da 40+

Evet çok haksızlık oluyor ama bir o kadar da Hakkı ile giren var

Bol bol çalışın

2018 de 86 aldım

2020 de hedefim 90+ olacak yaşım da 40+
Ben de 2020'de gireceğim. O araya bir de formasyon sıkıştırmam gerekiyor.

Benim de bu civarlarda bi puana ihtiyacım var. Şimdiden başladım çalışmaya. İnşallah hakkıyla çalışır, emeğimin karşılığını alabilirim.

Size de başarılar dilerim umarım gönlünüze göre olur.

Anladım.
Ben anlatayım durumunu
Puanım 84.2 idi
Mülakata puanı en yüksek 4. Kişi olarak girdim.
Tüm soruları bildim yani olumlu geçti
12 kişi alacaklardı ki

Ben elenmisim..
Kazananların hepsi 80-81 puan.. yani benden 3-4 puan düşükler.

Sizin branşınız neydi, alım çok azmış.
Ben gıda teknolojisi
2014 te 87
2016 da 84 alıp atanamadim
2018 e de çok güzel hazırlandım. Lisans işletme mezunu olarak. Ama 75 aldım nasıl olduğunu anlamadım. Denemelerim vs iyidi 85 üzeriydi çoğunlukla.

Şimdi bir karar aşamasındayim
2020 ye ciddi anlamda hazırlansam mı.diye

X