- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Yok evveliyat konu anlatımıBence cevap doğru da açıklama sıkıntılı
Indirgenmiş yani yükseltiden arındırılmış
Nerelerin soğuk olduğu görülür
Sıcaklığın bir kuşak halinde değişip değişmediği görülür
6 yüksek geldi bana olmaz dedim
Pusula mı bu şu konudan nasıl soru gelir deyip garip sorular soran
Soruda o zaman ikinci Öncüler değiştiği deseydi almazdim, değişip değişmediği dediği için alacağım. Öyle mi?Yok evveliyat konu anlatımı
Mat dışında diğerleri iyi ya aslında. Senin türkçen daha iyi olduğu için eve o üzücü olmuş ama...
Tarih çooook iyi. Daha yeni başladınız sonuçta. Ne gördünüz ki?
Soruda o zaman ikinci Öncüler değiştiği deseydi almazdim, değişip değişmediği dediği için alacağım. Öyle mi?
Soruda o zaman ikinci Öncüler değiştiği deseydi almazdim, değişip değişmediği dediği için alacağım. Öyle mi?
Tarihten bir soruluk gördük
Aslında biraz daha yapardım da sonra boş bıraktım dedim yaptıklarım da gitmesin 3 yanlış çıkmış gerisi boş
Türkçe'de yazım kuralı vs sormuş paragraflar da garipti
Bir de saatim yoktu panik oldum saat almam lazım evde bir saat bulup pil taktırayım bari
Mat kötü zaten onda da bildiklerimde işlem hatası vs yapmıştım ama garipti sorular 18 doğrum var 2014 20 2015 te 16 vardı kapasitem bu
Ihtiyacı da yapamadım ama sorular daha gerçeğe uygun idi ben yapamadım hatta alan sorusunu bile yaptım diyeyim sen daha çok merak ettt
Geometri canımın için bildiğin alan yaniBu alan sorusu hangi derste :)
Yooo.. Girecek miyiz ki
Ben zamanında çözdüm ama görsem dönüp bakmam bile. Bana kpss ye örnek sınav lazım sonuçta.Ben gireceğim deneme işte
Aslında ikinci basamağa da girecektim bizim sınavı erkene aldılar belki yine de girerim
Eşime diyorum bir rehberlik hocası bul hangi soruları çözeceğimi söylesin de çözeyim diye biz eskiden fkb çözmedik çözsek de bir iki tane şimdi çözemem onları
Sistem aynı ise Türkçe mat tarih coğrafya çözeriz
Ben rehber öğretmenlik Yaptım canım seçeceğin bölüme göre puan getiriyo dersler, eşit ağırlıkçı isen fkb her soru ortalama 1 puan getirir olabildiğince çok soru çözeceksin yani ayrım yok.Ben gireceğim deneme işte
Aslında ikinci basamağa da girecektim bizim sınavı erkene aldılar belki yine de girerim
Eşime diyorum bir rehberlik hocası bul hangi soruları çözeceğimi söylesin de çözeyim diye biz eskiden fkb çözmedik çözsek de bir iki tane şimdi çözemem onları
Sistem aynı ise Türkçe mat tarih coğrafya çözeriz
Ben rehber öğretmenlik Yaptım canım seçeceğin bölüme göre puan getiriyo dersler, eşit ağırlıkçı isen fkb her soru ortalama 1 puan getirir olabildiğince çok soru çözeceksin yani ayrım yok.
Sen ne için girmeyi düşünüyorsun? TM deki bölümlere göre de derslerin getirisi değişiyo özellikle lys de.edebiyat mat bölüme göre ağırlığı farklı mesela işletme, turizm vs için mat 3,5 civarlarında puan getirirken edebiyat daha düşük; hukuk psikoloji için edebiyat daha yüksek puan getiriyor yani 3,5 civarı falan. Ama uluslararası ilişkiler için ikisi de aynı puanı getirir. Böyle :)Neci olduğumu da bilmiyorum ki ben okurken tm diye bir alan vardı
Türkçe mat tarih coğrafya felsefe psikoloji vs çözdük hatta üniversite okuduğum bölüm o zaman sözel puan türü ile alıyordu ben mat yaptım ama çok da gerekli değildi 5-6 mat ile en yüksek puanlı yüzde birlik bölüme girmişti herkes
He tamam o zaman problem yok :)Aslında bir şey için girmek istemiyorum
Maksat kpss deneme olsun
Ama girmişken de gelen puana göre bakarım ama muhtemelen tercih vs yapmam
Bu yaştan 36 sonra tekrar sıfırdan ne okuyayım ki
Anaokulu öğretmenliği okuyup oğlumun okulunda işe başlayım diye geyik yapıyorum oğlum bu sene bitirecek okulu da özleriz diye ben okul okuyup öğretmen olacağım