- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Yarın mi girecektin denemeye?öyle
vatandaşlık ve coğrafya daha azdı
matematik 60 saat
biraz önce saydım unuttum
türkçe de 32 saat galiba vat ve coğrafya da
EvvetttYarın mi girecektin denemeye?
Şu an önemli olan vatandaslik ve coğrafyadan kaç net yaptığın.Evvettt
Boyumun ölçüsünü görcem
Herkes zor olur diyorrr
ihtiyacın denemesinemı gırceksın damdan?bende gırcem tg2 sinide girmistim mat cografya cok kolaydı ancakkk turkcesı cok kazıktı saolsunEvvettt
Boyumun ölçüsünü görcem
Herkes zor olur diyorrr
ihtiyacın denemesinemı gırceksın damdan?bende gırcem tg2 sinide girmistim mat cografya cok kolaydı ancakkk turkcesı cok kazıktı saolsun
Ben girdim TG 2 ye.. Coğrafyanın neresi kolaydı yaihtiyacın denemesinemı gırceksın damdan?bende gırcem tg2 sinide girmistim mat cografya cok kolaydı ancakkk turkcesı cok kazıktı saolsun
bence cok kolaydı ya ben cografyayı engın eraydından dınledım ne anlattıysa hepsı vardı hatta ıcımden soruları engın hocamı hazırladı acaba dıye gecırdımBen girdim TG 2 ye.. Coğrafyanın neresi kolaydı ya5 netim ya var ya yok
Kaç puan geldi sana
Benimde türkçe mat iyiydi... gerisi boş gibi birsey. Yorum katarak biraz gk yapayım dedim ama olmadısenın nasıldı?
Evet benim cografya bitti tarihle ugrasiyorum su turkce cok canimi skti ya ossye hazirlanirken hic turkce calismadan 25 26 yapardim o halimden eser kalmamisBenimde türkçe mat iyiydi... gerisi boş gibi birsey. Yorum katarak biraz gk yapayım dedim ama olmadıHerşeyi unutmuşum
Ben daha Coğrafya calismaya bu hafta basladım.
Sen cografyadan bitirdin heralde konuları?
Benimde 76 puan geldi.
Bu sene hiç türkçe sorusu cozmedin mi?Evet benim cografya bitti tarihle ugrasiyorum su turkce cok canimi skti ya ossye hazirlanirken hic turkce calismadan 25 26 yapardim o halimden eser kalmamis
Valla yalan yok cozmedimBu sene hiç türkçe sorusu cozmedin mi?
Türkçeyi hafife almamak lazım. Soru cozmeliyiz düzenli olarak.
Murat dershanesinin öğrencisi misin ? Öğrencisi olmayanı almıyolarmış sınavlara öyle dedi benim sorduğum şube, heryer öyle mi acabaMurat ın
Ihtiyaca da haftaya gireceğimmm
Cık cıkValla yalan yok cozmedim
Olur bence ama kitabina gerek yoktu sadece derste dinleyip not alsan bile yeterdi gercekten cok kaliteli ve zevkli anlatiyorCık cık
Bu arada bende Engin Eraydin in konu anlatımlı kitabını aldım. Inşallah faydali olur bana
Murat dershanesinin öğrencisi misin ? Öğrencisi olmayanı almıyolarmış sınavlara öyle dedi benim sorduğum şube, heryer öyle mi acaba
beni Türkçe çalıştırın
çok zordu Türkçeler
çok zamanım gitti
geçen sene kpss de 29 yaptım
2014 de 26 yaptım
denemede döküldümmmm
Deneme komple nasıl geçti?
Bu arada maşallah sana ya... Ben 2014 te 26 yapsaydim belki de tanisamayacaktikbenim 20 neyin altındaydı