- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi ikialinganasik
Mart'ta başlayacak galiba
Oo baya geçmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart'ta başlayacak galiba
iyi çalışmalar
bir şey soracağım
2014 te kütüphanede insanlar haritalarla coğrafya çalışıyordu kitap hep haritalardan oluşuyordu
internetten aradım bulamadım
adını yayınevini bilen var mı
Ayy hiç bilgim yok benim... 2014te de yoktu
valla ben hayalmeyal hatırlıyorum
birinde görmüşütm alsam mı demiştim sonra d azamanım yok diye es geçmiştim
hep harita böyle pembe pembe
büyük boy kitaptı
internetten yargı yayınevinin bir kitabı çıkıyor ama ona benzemiyor
bir de kitapçıda gördüm ama o da beni açmadı
ikialinganasik hayırlı olsun, ben de hazırlanıyorum. alanında 26. olup nasıl atamadığını merak ettim, yani kpss sonuçta bir sıralama sınavı. kadro mu açılmıyor?
E'de içtenlikten ve de duygu düşüncelerin aktarımından bahsediyor. Yani içten olan herkes duygu düşüncelerini aktarma yoluna gitmeyebilir. İçtenlik objesini ikinci cümlede samimiyet ile bağdaştırsaydı eş anlamlı olur, cevap olurdu.Evet canım cevap b.
E neden değil?
E'de içtenlikten ve de duygu düşüncelerin aktarımından bahsediyor. Yani içten olan herkes duygu düşüncelerini aktarma yoluna gitmeyebilir. İçtenlik objesini ikinci cümlede samimiyet ile bağdaştırsaydı eş anlamlı olur, cevap olurdu.
B'de ise "gereksiz" ve "doldurma" sözcük nitelemeleriyle bu eş anlamlılık yakalanmış, bu yüzden.
Yine de kafa karıştırıcı bir soru, düşündürücü.
Hayırlısı olsun, YDS de bakmalısın o zaman.
Evet canım cevap b.
E neden değil?
Birinde içtenlikten diğerinde duyguyu kolay aktarımdan söz ediyor
Tam karşılamıyor
Ama zaten en zor soru tipi
Ben çoğu zaman hiçbirini benzetemeyebilirim
hikayenın omru yarattıgı ınsanların canlılıgıyla dogru orantılıdır demıs yanı yarattıgı karakterler ne kadar gercek olursa o kadar hikaye o kadar kalıcı olur cevap a
A diyecektim cevap da oymuş ama
acaba C dediler de mi kafan karıştı diye düşündüm
çok derine dalma; mesela bu sığ bir soru; basitçe yazmış; seçeneklerin esasen metin ile çoook ilgisi yok
ayrıntılı düşünme; D seçeneğini C ile çeldirici olsun diye yazmışlar
güzel bir soru değil geç git takılma