Zayiflayinca nasil gorunecegimi neler giyebilecegimi dusunup motive oluyorum ben. Bir de onca emek bosa gitmesin diye yemiyorumKızlar motivasyonunuzu nasıl arttırıyorsunuz koruyorsunuz
Ben çok kaybettim
Belki bozuk degildir canim motive olduysan mutlu olduysan ne guzel :)sanırım iş yerindeki tartı bozuk doğru olmadığını bilsemde tartıda onu görmek beni mutlu etti
ümit bağlamak istemiyorum ondanBelki bozuk degildir canim motive olduysan mutlu olduysan ne guzel :)
bozma moralini cnm yarın değişirBu sabah 60.0 'ı gördüm :/ kahretsin ya
geçer merak etme cnm bozma moralinigünaydın kızlar tartıldım bugün ve artıdayımm
sanırım iş yerindeki tartı bozuk doğru olmadığını bilsemde tartıda onu görmek beni mutlu etti
günaydın kızlar tartıldım bugün ve artıdayımm
bugün bittiÖdemdir bence regldin bide sen dmi
1 kilo artı çıktım düşebiliyormusungeçer merak etme cnm bozma moralini
Bagirsak ve ya mide dolulugudur canim imkansiz 1 kilo alman veya kiyafetlerin agirdir veya odem tutmustur vucut moralini bozma1 kilo artı çıktım düşebiliyormusun
off hem ne bozuk biliyormusun ağlamamak için zor duruyorumBagirsak ve ya mide dolulugudur canim imkansiz 1 kilo alman veya kiyafetlerin agirdir veya odem tutmustur vucut moralini bozma
Tabiki cop degil yarin oburgun goreceksin o 1 kilo yok cunku odem :) super gidiyorsun sakin birakma :)off hem ne bozuk biliyormusun ağlamamak için zor duruyorumo kadar yürüyüş yapıyorum o kadar emek hepsi çöp..
Motivasyonun içine etti o 1 kilo...Tabiki cop degil yarin oburgun goreceksin o 1 kilo yok cunku odem :) super gidiyorsun sakin birakma :)