2 ayda 10 kilo mükemmel. Nasıl fark etmiştir görüntün:) ooo iyiymiş :))kızlar eşim gideli 2 ay olucak 2 gün sonra o gideli 10 kilo verdim şüküriç çamaşırı almaya çıktım akşam üstü üst 90 dan 85 e düştü ya manyak gibi sevindim
değişti baya evet.eski çamaşırda vucut ince göğüs iri duruyordu tahmin ettim küçüldüğünü.insan mutlu oluyor tabi çevreden duyunca.ama ne hikmetse bana bizimkiler dışında herkes söyledi.yengelerim hep2 ayda 10 kilo mükemmel. Nasıl fark etmiştir görüntün:) ooo iyiymiş :))
Beni de gören nasil zayıflamışsın diyor seviniyorum:)
kendini aynada nasıl iyi hissediyorsan o kilonda kal canım.sonrada istediğin hayalini kurduğun ne varsa al giy73'ten 59'a düşmek rüya gibi :) önce bi 55 olayım zaten çok iyi durur. Sonra yapabilirsem 52 olacam. Olmasa da olur ama olsa mükemmel olur.
bu arada bende 73 küsürüm şuan bende senin başlangıç kilondayım 59 u hayal edemiyorum bile73'ten 59'a düşmek rüya gibi :) önce bi 55 olayım zaten çok iyi durur. Sonra yapabilirsem 52 olacam. Olmasa da olur ama olsa mükemmel olur.
Kıskançlık bu. Çatlasinlar boşver ohdeğişti baya evet.eski çamaşırda vucut ince göğüs iri duruyordu tahmin ettim küçüldüğünü.insan mutlu oluyor tabi çevreden duyunca.ama ne hikmetse bana bizimkiler dışında herkes söyledi.yengelerim hepbu moddalar beni görünce.
Ben bir zamanlar 52 olmuştum muhteşemdi. Yine öyle olmak istiyorum. Dediğin gibi artık kilodan dolayı bu bana yakışmaz bu olmaz deyip mağazalardan mutsuz ayrılmak istemiyorum. İnsallah canım hepimiz hayalimize kavusuruz.kendini aynada nasıl iyi hissediyorsan o kilonda kal canım.sonrada istediğin hayalini kurduğun ne varsa al giyşahsen benim hayalim o
Ben de işte senin gibi düşünüyordum. Oluyor ya yeter ki isteyelim. ki senin yapacağına çok eminim gercekten. Çok azimli ve kararlısin.bu arada bende 73 küsürüm şuan bende senin başlangıç kilondayım 59 u hayal edemiyorum bile
Allahtan yoğurt yicektin he:)) neyse dediğin gibi yine iyi sayılır. (İyi değil) yarın düzgün yap şu diyeti dövecem haa3 tane unonun cavdarli tost ekmeginden yedim uzerine bol labne surerekkotu oldu ama yine de gunu bu kadar yemekle kapamaya raziyim cunku normalde yediklerimin yaninda bu cok az kaliyor
Yogurt yalan oldu :)) evet yapicam artik ya.Allahtan yoğurt yicektin he:)) neyse dediğin gibi yine iyi sayılır. (İyi değil) yarın düzgün yap şu diyeti dövecem haa
İnşallah hayal ettiğimiz bedene kavusalim artık. Kararliyim ama arada aksiyor.Ben de işte senin gibi düşünüyordum. Oluyor ya yeter ki isteyelim. ki senin yapacağına çok eminim gercekten. Çok azimli ve kararlısin.
Offf hatuna bakkkEki Görüntüle 2163918
Fotom dun aksamdan. Tam evden cikarken kardesim popon ve bacaklarin iyice sismis deyince foto cektirdim. Bazen aynada kendime bakinca normal kilodaymisim gibi gelse de fotolarda gercekler ortaya cikiyor. 1 ay sonra bu fotoyla karsilastirma yapicam. Siz de cekin kizlar, motive acisindan iyi olur.
Valla burda incecik görünüyorsun ? Ben senin gibi yesem var ya bunun iki katı olurdum.Eki Görüntüle 2163918
Fotom dun aksamdan. Tam evden cikarken kardesim popon ve bacaklarin iyice sismis deyince foto cektirdim. Bazen aynada kendime bakinca normal kilodaymisim gibi gelse de fotolarda gercekler ortaya cikiyor. 1 ay sonra bu fotoyla karsilastirma yapicam. Siz de cekin kizlar, motive acisindan iyi olur.
Bana cok sis gorunuyorum gibi geliyor cunku ozellikle kotlarim ve kot eteklerim biraz sıkmaya basladi 3.5 kilo artidan sonra. Is sebebiyle kosturmasam ben de iki kati olurum kesin. Allahtan istanbulda surekli gittigim iki adliye cok buyuk :)Valla burda incecik görünüyorsun ? Ben senin gibi yesem var ya bunun iki katı olurdum.
Seni ornek almam lazim acilen, cok guzel bir aksam yemegiAkşam yemeği 2 ceviz :)
Öğle yemegimi biliyorsun hem de erken yedim, çok acıkmam lazımdı ama ceviz doyurdu beni hayret.Seni ornek almam lazim acilen, cok guzel bir aksam yemegi
Sutlu kahve yaptim simdi. 2 tane salatalik yedim bir de. Ayrica 750 ml su ictim.