- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
shamanqueen şekeri bırak. Beyaz zehir. şekersiz içmeye bı alissan bir daha asla şekerli icemezsin tadı berbat gelir. Kendini zorla 3-4 bardaktan sonra alisiyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ikinci günüm acayip zorlanıyorumshamanqueen şekeri bırak. Beyaz zehir. şekersiz içmeye bı alissan bir daha asla şekerli icemezsin tadı berbat gelir. Kendini zorla 3-4 bardaktan sonra alisiyorsun.
Seker hic kullanmiyorum zaten ama cayima bir tane tatlandirici atiyorum sadeceshamanqueen şekeri bırak. Beyaz zehir. şekersiz içmeye bı alissan bir daha asla şekerli icemezsin tadı berbat gelir. Kendini zorla 3-4 bardaktan sonra alisiyorsun.
Hım pekiSeker hic kullanmiyorum zaten ama cayima bir tane tatlandirici atiyorum sadece
benim yerimede gez iyiceben iyice eve kapandım yineKahvalti edip is icin biraz arastirma yaptim, simdi gezmelere gidiyorum vapurdayim :) oglen icin yanima elma almayi unuttum baska alternatif bir sey bulucam artik :)
ohh misss sabahı dengelemiş olacaksın işteBu sabah 59'u gördüm ya, içine edeyim dedim, kahvaltıda yufka ekmek tereyağ reçel yedim:)
Şimdi öğle yemeği olarak domates salatalık zeytin ve soğan bide kapya biber yedim.
Akşama sadece yoğurt yicem.
Haşladıktan sonra mı yumurta kırdın sonra nasıl pisirdin? Ha omlet gibi mi.kızlar öğlen karnabahar haşlayıp üzerine bir yumurta kırdım baharatladım.1 köz biber 3 kaşık yoğurt.akşamki menümde bu olacak
ivet haşlayıp çıkardım bir tavada az yağda dönderdim şöyle bir tuz baharat üzerine yumurta kırdımHaşladıktan sonra mı yumurta kırdın sonra nasıl pisirdin? Ha omlet gibi mi.
Bir sey olmaz canim sabah yemissin. Aksami yogurtla kaparsan yarin yine eksi gorursun kesinBu sabah 59'u gördüm ya, içine edeyim dedim, kahvaltıda yufka ekmek tereyağ reçel yedim:)
Şimdi öğle yemeği olarak domates salatalık zeytin ve soğan bide kapya biber yedim.
Akşama sadece yoğurt yicem.
Önümüzdeki tatile daha 7 hafta var en azından 5 kilo verirsin.Bugun diyeti hic bozmadan gunu bitiririm umarim. Diyete baslayabilmek disari bile cikmadim bu kış tatile gittigimde sabit kiloyla donmustum ama yaz tatilinde iyice sismisim valla. Onumuzdeki bayram yine tatile gidicem, 57-58 kiloyla gidip 59-60la donebilsem cok iyi olacak.