• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef zayıflamak buyrun azimli bayanlar

Bu sabah 59'u gördüm ya, içine edeyim dedim, kahvaltıda yufka ekmek tereyağ reçel yedim:)
Şimdi öğle yemeği olarak domates salatalık zeytin ve soğan bide kapya biber yedim.
Akşama sadece yoğurt yicem.
ohh misss sabahı dengelemiş olacaksın işte:KK66:

Aksam yemegini erken yedim, cok acikmistim. Gec saatlerde acikirsam yogurt ya da yumurtayla gecistiricem.
Aksam yemegi ezine peynirli cherry domatesli ve biberli zeytinyagli salata ve zero. Simdi de sutlu filtre kahve ve 1 paket tadim yer fistikli bar. Hic su icmiyorum, kahvem bitince su icmeye baslicam. Yatana kadar 1.5 litre icmeye calisicam.

Bu sabah 59'u gördüm ya, içine edeyim dedim, kahvaltıda yufka ekmek tereyağ reçel yedim:)
Şimdi öğle yemeği olarak domates salatalık zeytin ve soğan bide kapya biber yedim.
Akşama sadece yoğurt yicem.
Bir sey olmaz canim sabah yemissin. Aksami yogurtla kaparsan yarin yine eksi gorursun kesin

Bugun diyeti hic bozmadan gunu bitiririm umarim. Diyete baslayabilmek disari bile cikmadim :confused: bu kış tatile gittigimde sabit kiloyla donmustum ama yaz tatilinde iyice sismisim valla. Onumuzdeki bayram yine tatile gidicem, 57-58 kiloyla gidip 59-60la donebilsem cok iyi olacak.

Mrblarr ara ögün olarak 2 top dondurma 4kadar ceviz yedm aksamada taze fasulye yemegi var ve bi corba ama ne daha karar vermedim :)

Bugun diyeti hic bozmadan gunu bitiririm umarim. Diyete baslayabilmek disari bile cikmadim :confused: bu kış tatile gittigimde sabit kiloyla donmustum ama yaz tatilinde iyice sismisim valla. Onumuzdeki bayram yine tatile gidicem, 57-58 kiloyla gidip 59-60la donebilsem cok iyi olacak.
Önümüzdeki tatile daha 7 hafta var en azından 5 kilo verirsin.

Back