evt bi ara 57,6 olmuştum bayramda bi açıldı şuan midemi kesemiyorum sürekli yeme geldı ve 1 haftadır çikolata krizim var yemediğimle kollarım esiyor hissediyorum ellerim titreme değil kollarımCanim sen de bi turlu kurtulamadin su 59lardan. Diyeti mi bozdun? Ben tatile giderken 58lerdeydin sanki
Günaydın. Yine çok iyi o kadar yemeye kaç haftadır.Gunaydin herkese. Kilom 63.7
3.5 kg almisim toplam.
Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilo: 62.2
Bu sabahki kilo: 59.6
Herkese iyi sabahlar gunaydin :)
günaydınn herkese iyi çok değil okadar yemeye bence çabuk toparlarsın sen inanıyorumGunaydin herkese. Kilom 63.7
3.5 kg almisim toplam.
Fazla kilo vermekten diskalifiye olmalısınKilo bildirimi
Gecen haftaki kilo: 62.2
Bu sabahki kilo: 59.6
Herkese iyi sabahlar gunaydin :)
Günaydın kızlar pazartesi 77.100
Bugün 76.500 keşke mantı yemeseydim
Bana da oyle oldu ya. Bi basladim 3 haftadir falan full yiyorum. Bir an once kurtuluruz umarim artilardanevt bi ara 57,6 olmuştum bayramda bi açıldı şuan midemi kesemiyorum sürekli yeme geldı ve 1 haftadır çikolata krizim var yemediğimle kollarım esiyor hissediyorum ellerim titreme değil kollarım
günaydın kızlar 59,60 geçen cuma ,59 bu cuma -600 grm kayıp diyelim regl 5. günü bugün şişliğim var hala ellerimden anlıyorum haftaya cuma durumum iyice belli olur
Günaydınlar
Geçen cuma 60.9
Bugün 60.2
Fark -700 gram
kıskanmayalım :)Fazla kilo vermekten diskalifiye olmalısınşaka bir yana tebrikler:)
Evetaz kaldı cnm ha gayret
kıskanıyorumkıskanmayalım :)
Günaydın. Yine çok iyi o kadar yemeye kaç haftadır.
Günaydınlar
Geçen cuma 60.9
Bugün 60.2
Fark -700 gram
günaydınn herkese iyi çok değil okadar yemeye bence çabuk toparlarsın sen inanıyorum
aa çok iyi. artı görmektensebende tüm herşeye rağmen 65.6 çıktım geçen hafta 65.9 dum
laf aramızda bende çok kıskanıyorum hatta gıcık olmaya başladım dermişim kıskanıp motive olalım cnmkıskanıyorum
aynen sevindim bendeaa çok iyi. artı görmektense
Şimdi kenara çekilin ve kakaovanilya' yi izleyin, 3 günde 3 kilo nasıl verilir :))Evet ben de oyle dusunuyorum, normalde 1 haftada alirdim bu kiloyu, tatilde hareket ettim diye boyle oldu herhalde
Cok az kalmis 59a, yarin bile gorursun belki
Bana da cabuk toparlarim gibi geliyor. Bugun starti verdim :)
hadi bismillahEvet ben de oyle dusunuyorum, normalde 1 haftada alirdim bu kiloyu, tatilde hareket ettim diye boyle oldu herhalde
Cok az kalmis 59a, yarin bile gorursun belki
Bana da cabuk toparlarim gibi geliyor. Bugun starti verdim :)