- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
kakaovanilya neden yoksuunn
Tatildeyken bir suru is birikmis canim, dilekce yazmaktan helak oldum ya gunlerdir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kakaovanilya neden yoksuunn
Izin dönüşü o çok kötü işte işlerin birikmesi gittiğine pişman ediyor insaniTatildeyken bir suru is birikmis canim, dilekce yazmaktan helak oldum ya gunlerdir :)
Aynen ya. Normalde aktif oluyorum topiklerde ama bu hafta kafami bile kasimaya firsatim olmadi.Izin dönüşü o çok kötü işte işlerin birikmesi gittiğine pişman ediyor insani
Gorursun insallah canim. Ucuna kadar gelmissin sakin birakma. Ben 300 gram kala bi saldim, sistim iyice :))Saat 16.00 gibi 3 kaşık kabak ve az bişey yoğurt yedim. Hala bişey yemedim başka. Açım ama canım bişey istemiyor. Belki kavun yerim. Şu 59u bı goreydim
çok teşekkurler canmİyi eğlenceler canım:)
Kolay gelsin canım. Sen diyete bi başla, 3 günde verirsin zaten :)Tatilden dondugumden beri diyete baslayamadim bir turlu kizlar ama abarti seyler yememeye calistim. Neredeyse 2 haftadir hic tartilmadim, tartilmaya korktum :)) yarin kac cikicam acaba. Son kilom 60.2 idi, 3 ya da 3.5 haftadir yiyip duruyorum. 64-65 civari bir sey bekliyorum yarin
Evet 59.9 u bi görsem muhteşem olacak.Gorursun insallah canim. Ucuna kadar gelmissin sakin birakma. Ben 300 gram kala bi saldim, sistim iyice :))
çok normal canim bazen ister istemez işler oluyir ve tel bile insanin aklina gelmiyor kolay gelsin, bir an once bitirirsin inşallhAynen ya. Normalde aktif oluyorum topiklerde ama bu hafta kafami bile kasimaya firsatim olmadi.
Canım sabah kahvaltıyı fazla kaçırdım dün akşam da mantı çok yedim o yüzden dengeleyim dedim bugüneKendini ac birakma canim niye yemedin ki yogurt corba falan yeseydin
Su an kacsin ki canimEvet 59.9 u bi görsem muhteşem olacak.
Bu sabah 60.6 idi. Yarına imkansız tabi.Su an kacsin ki canim
Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilo: 62.2
Bu sabahki kilo: 59.6
Herkese iyi sabahlar gunaydin :)
Günaydın kızlar pazartesi 77.100
Bugün 76.500 keşke mantı yemeseydim
Canim sen de bi turlu kurtulamadin su 59lardan. Diyeti mi bozdun? Ben tatile giderken 58lerdeydin sankigünaydın kızlar 59,60 geçen cuma ,59 bu cuma -600 grm kayıp diyelim regl 5. günü bugün şişliğim var hala ellerimden anlıyorum haftaya cuma durumum iyice belli olur