- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
Isten ciktim ben de arkadaslarlayim, yine yesil elma yedim oglen icin acaba elma bagimlisi mi oluyoruumnörüyonuz kızlar?ben paşanın uyanmasını bekliyorumbiraz fazla uyudu özledim sıpayı
Salatan zengin olsa nolur bütün gün kaç kalori aliyon sanki.
glstn99 öğretmeniiimmm shamanqueen kalori almıyooor
Zayıflamak istiyorsan yemeyeceksin ya resmen kural bu
Aynen dediğin oranlar çok mantıklı
Spor da bu işi çok kolaylaştırıyor
Yediğinden fazla yakacaksın ki veresin ama işte
kızlar adet sökmesi için adaçayı içeniniz var mı hiç.yada bilen duyan.
Bence bir cizgi cek ve diyetine devam et hic yememissin gibi, kafaya takma olan olmus sonucta sefan olsun :) ama birakma derim her sey irade, yapamadigini dusundugun anda neden basladigini hatirla :) her diyeti bozdugunda tekrar dene tekrar tekrar sonunda basarirsin :)Mrb kizlar dünden beri girmeye yediklermi yazmaya utandimdün hersey esimin disarda ben aciktm demesiyle basladi fastfood yedik arkasida geldi birsürü tatli yedm bide adetime az kaldi ondan sanirm ve bugunde cok hamur isi yedm cok pismanim ama yarin kesinlikle telafi edicem.. belkide kendime biraz izin verip su kilo isine sonra bakmaliyim bilemiyorm kafam karisik. Cumarteside kaynanam geliyor o varken zaten diät zorlar beni
Bence hemen yarın yeniden başla. Bı kere salarsan zor toparlarsın. Zararın neresinden dönersen kardırMrb kizlar dünden beri girmeye yediklermi yazmaya utandimdün hersey esimin disarda ben aciktm demesiyle basladi fastfood yedik arkasida geldi birsürü tatli yedm bide adetime az kaldi ondan sanirm ve bugunde cok hamur isi yedm cok pismanim ama yarin kesinlikle telafi edicem.. belkide kendime biraz izin verip su kilo isine sonra bakmaliyim bilemiyorm kafam karisik. Cumarteside kaynanam geliyor o varken zaten diät zorlar beni
Eşim yok öyle bir ihtimal yokAynen cnm bende öyle düsünüyorm :)
Ben adacayi iciyordum eskiden cok iyi geliyordu adetimin gelmesinde kesinlikle etkili ama hamile olma ihtimali varsa icilmemeliymis o yüzden bu aralar biraktm :)
Aksam karisik sebze sote yedim bugun bir degisiklik yapip, sonra da cay ve kucuk kurabiye :) herkese iyi aksamlar :)
İyi eğlenceler canım:)hayirli akşamlar kizlar kardeşim evde gunlerimiz dolu dolu geçiyor yan misafirlikteyim yanda misafirliğe davet ediliyoz o yuzden bu aralar biraz buralarda fazla olamiyom kusura bakmayin canlar
Kendini ac birakma canim niye yemedin ki yogurt corba falan yeseydinYürüyüşümü yaptım akşam yemeği de yemedim biraz acıktım gibi ama sabrediyorum halamlardayım herkes pizza yiyor burdan da amcamlara geçicez doğum günü için orda da pasta yemeden atlatırsam iyi bu akşam