Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunden sonra meyve icin baska bir secenek tercih edebilirim haklisiniz. Kahve yerine de ayran ve ya maden suyu belki :) tesekkurlerkahve günde 2 bardak geçmemeli filtre kahve,türk kahvesıde keza miden rahtsızsa ama gece asla içmemelisin..şuan bişey yok dıye içiyor insanlar ama,kullana kullana mideyi delersiniz gece kahve içmeyin sizi sıkar,mideyide kasar rahatsz eder en son artık bu kdr kahve ve elma tüketirsen refli şikayetleri başlayacagına eminim,şeftali yemeği dene meyve olarak arada mideye çk yararlı..@shamanqueen
Alelacele evden cikiyorum yoksa omlet falan yaparim haftasonu ama zaman yok isteçoookkk kalori almışsın :))
sabah hurma ve yoğurt yedim arada türk kahvesi şekersiz ve rezene çayı şimdi de yeşilçay içicem
ewet 8 adet hurma ve ev yoğurdu cnmsabah kahvaltsında hurma kac adet? ve yogurt mu sbh kahvaltsında? glstn99
ewet ben seviyorum öğlenede zeytinyağlı taze börülce yedim bi porsiyon yanında küçük kase yoğurt ev yogurdunormal br kahvaltıya göre daha mı az kalorili peki örnek kahvaltı menüsü diyeblirmiyiz glstn99
kızlar 45 dk tempolu yürüdüm
iş yerindeyim cnm 6 da çıkıcamnörüyonuz kızlar?ben paşanın uyanmasını bekliyorumbiraz fazla uyudu özledim sıpayı
kızlar 45 dk tempolu yürüdüm
iş yerindeyim cnm 6 da çıkıcamnörüyonuz kızlar?ben paşanın uyanmasını bekliyorumbiraz fazla uyudu özledim sıpayı
aa sen çalışıyordun bide dimiiş yerindeyim cnm 6 da çıkıcam
ewet malesefaa sen çalışıyordun bide dimi