Bende günde 2 fincanda ondan içiyorum seviyorum benReZene iyidir midedeki gazi alir diyetisyen bana gunde 3 brdk yesil cay verdi kesin ic demisti 1 brdkta soda içine limon Atablırsın ama yesıl cay. I sevemedım ben de yaa
Cnm seni cuma tartı gününde listeye alalım ogunku kilonla olur muReZene iyidir midedeki gazi alir diyetisyen bana gunde 3 brdk yesil cay verdi kesin ic demisti 1 brdkta soda içine limon Atablırsın ama yesıl cay. I sevemedım ben de yaa
İnsan sinir oluyo dimi... istediğini bulamayıncaEve geldim bir baktim marul yokaksam yemegini de yesil elma ve turk kahvesiyle gecirmis oldum belki bir iki saate baska biseyler yerim ama sanmiyorum
İyi yapmışsınKızlar akşam yemeği 3 kasik bulgur pilavı 5 kasik türlü ve salata
Bazen pil bitiyo vallaSpor yok denecek kadar az ama çok koşturuyorum zaten çok halsizim iyice bitkin düşüyorum
Cuma tartı günü mü peki olur tabikiCnm seni cuma tartı gününde listeye alalım ogunku kilonla olur mu
Özlemişim seni gıı:))Gunaydin kizlar. Uzun bir aradan sonra dun rejime basladim, biraz zorlandim :) abartmadan yedim. Bugun biraz daha az yemeye calisicam. 1 hafta icinde rejime alisirim diye umuyorum. Kahvalti meyveli musli ve 1 bardak yagsiz sut. Daha sonra sutlu filtre kahve.
Valla pek doymadim yarın yanına ek protein koyucam.lezzetliydi ama tadı güzel diİyi yapmışsın
Afiyet olsunnn
Türlü hiç canım çekmiyo gerçi sıcakta
Umarım tadı güzeldir
Bezelye zaten karbonhidrat. o ekmek hiç olmamış ekmeği hayatından çıkarAksam yemegi 5 kasik bezelye yemegi diyet yogurt 1 dlm cavdar ekmegi 1 brdk filtre kahve icerm helki sonra. Ogle yemegi musakka yemistm isyernde sizce iki sebze yemegi fazla mi oldu bezelye?
Niye olmadı ? Amanın bu nasıl menü . Menü bile değil :)Bugun istedigim gibi olmadi
Sabah domates salatalik cay
Ara cay
Oglen sade soguk kahve, 1 yesil elma
Aksam 1 yesil elma, sade turk kahvesi, sade soda
Yemek yok evetKaç gündür kızım huzursuzdu. Bugün diş çıkardı
Menüm :
Sabah domates salatalık peynir zeytin
Kapya biber soğan çay
Saat 15.00 gibi
Bı parca yufka ekmek, tereyağ reçel diğer kahvaltılıklar.
Saat 18.00 yarım porsiyon dondurma, 2 çatal künefe.
Çok.olmamis dimi ?
Hiçbişey yokki menünde cnm halsiz düşersinBugun istedigim gibi olmadi
Sabah domates salatalik cay
Ara cay
Oglen sade soguk kahve, 1 yesil elma
Aksam 1 yesil elma, sade turk kahvesi, sade soda
:))Kaç gündür kızım huzursuzdu. Bugün diş çıkardı
Menüm :
Sabah domates salatalık peynir zeytin
Kapya biber soğan çay
Saat 15.00 gibi
Bı parca yufka ekmek, tereyağ reçel diğer kahvaltılıklar.
Saat 18.00 yarım porsiyon dondurma, 2 çatal künefe.
Çok.olmamis dimi ?
Ewet cuma asıl tartı günüCuma tartı günü mü peki olur tabiki