Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy super bor iddaa valla tam gaza gelmelik bence kazanmalisin canm yoksa çok fena kaybetcenMerhabalar kızlar.Kusura bakmayın çoğu zaman çocuktan ev işinden fırsat bulup yazamıyorum ama diyete devam.63.5 çıktım bugün.Esime bana beni hirsalandirabilecek birşey söyle ki 5 li rakamlari gormeden birakmiyayim dedim.21 Ağustos benim doğum günüm bana ehliyet aldirmakmis hediyesi ama 56 kiloya kadar dusemezsen 1 yıl daha ertelenicek hediyen dedio yüzden hedefim 21 ağustosa 56 yıl görmek eğer göremezsem bir de ikinci çocuğu yapicakmisim
kiz bir yerlerde duşup kalcan bu kadar zor bir diyet yapma canim yaa inan korkuyom ben boyle diyetlerdenAceleyle ciktigim icin kahvaltim 1 yesil elma oldu ama tok hissediyorum hala, 1 saate oglen icin de yanima aldigim 1 yesil elmami yiyecegim :)
yarim kilodan az al veya bir pastanede bir porsiyin yee ogun kalori olarak cok az yeki fazla olmasinCanım.ne zamandır baklava cekiyor ya. Ama emeklerin boşa gider diye yemiyorum. Belki baklava yiyip bütün gün baska bişey yemem. Yanına da yarım kilo dondurma olsa hiç fena olmazdı:))
Okadar çektiyse ye cnm azcik nefsini çok zorlama sonra daha büyük patlama yasarsin
Bende aksine cok cay içince acikiyorumTurk kahvesi ve cay icince tum acligim gidiyor canim ya
Su an sağlık sikintin var canim önce o hallolsun bu konuda kendini bunaltma hicBiran önce toparlanıp spora asılmam lazım bu durum çok canımı sıkıyor
Bencede cok agirkiz bir yerlerde duşup kalcan bu kadar zor bir diyet yapma canim yaa inan korkuyom ben boyle diyetlerden
tekrar çok geçmiş olsun canm inşallah hemen atlatirsin ufak bişey vardir ve kurtulursun ònemli olan saglik şimdilik sporu birak sonra tekrar guzelce acisiz sporunu yaparsinbacak ağrım ve halsizliğim devam yarın usg çekilecek bakalım sonuç ne olacak spor yapamıyorum onun için çok üzülüyorum
canm benim kardesim istanbuldan buraya tatile geldi ve diyete biraz ara verdim oo burdayken yapamiyom die bu hafta 65.55 tim ama, ubhafta regl haftan girdim girecem bir kaç gun içinde dun sabahta 66.30 dum keain cumay ne olur bakalimb
Öylede hiç ama hiç mutlu değilim bi hedef koymuştum kendime herşey alt üst olduSu an sağlık sikintin var canim önce o hallolsun bu konuda kendini bunaltma hic
afiyet olsun5-6 tane peynirli kanepe yedim. Bir de 2 pakete yakin nutzz yedim, kizartilmis tuzlu yer fistigi
Inşallah kuzum ya valla deli gibi spor yapmak istiyorumtekrar çok geçmiş olsun canm inşallah hemen atlatirsin ufak bişey vardir ve kurtulursun ònemli olan saglik şimdilik sporu birak sonra tekrar guzelce acisiz sporunu yaparsin
herşey guzelde ekmek faxla olmuşBıgün aç bırakmadım kendimi
Çorba içtim
Kuru fasülye yedim
Hatta 4 dilim ekmek
kiz daha ne olsun hiç birşey yok ki menunde resmen bide guzel degil diyosunBugun istedigim gibi olmadi
Sabah domates salatalik cay
Ara cay
Oglen sade soguk kahve, 1 yesil elma
Aksam 1 yesil elma, sade turk kahvesi, sade soda
Yaa sorma canim istedigim seyleri bulamadim bir de yurttan eve tasindim bugun zamanim olmadi dogru duzgun yemeyeNiye olmadı ? Amanın bu nasıl menü . Menü bile değil :)
Bugun boyle oldu ya normalde bu kadar az yemiyorumkiz bir yerlerde duşup kalcan bu kadar zor bir diyet yapma canim yaa inan korkuyom ben boyle diyetlerden
Az oldugu icin guzel degil canim normalde daha cok yiyorum bugun kosusturmaca oldu ogunlerim aksidikiz daha ne olsun hiç birşey yok ki menunde resmen bide guzel degil diyosun