yaa lütfen tut kendini.yoksa pişmanlık olacak sonra.sen kendine porsiyon olarak hazırla yemeği.kontrollu olursunbugun tarti kontrol gunu var ve ben şuan kendime cok kizmiş haldeyim 66.30 zum malesef daha
cuma gunu 65.55 dim valla kendimi durdurmam lazim kizlar beni bir guzel azarlayip firçalayin yoksa ben kendime gelmiycem tabi bunda guzel kardeşimin payida var onla yerken oluyor onun cani sagolsun ama bu gidişle benim canim sonlara dogru baya yancak
Bu sabah ac karna 61.1 ciktim regl baslamasina ragmen :)Şu an kaçsın
Ay inşallah ulaşırız hedeflerimize
günaydın kızlar hoşgeldin cnm hadi bismillahSelam kizlar. Dun aksam tatilden dondum. Bugun diyete baslayacaktim ama aksam arkadaslarla plan yapinca yarina erteledim rejimi. Yarin sabah kaldigim yerden devam. Cok sistim valla, bir an once odemimi atmak istiyorum. Tarti gunu yine cuma mi?
varis var cnm cuma günü patladı baldırım mosmor bugün randevu aldım gidicem bakalımGeçmiş olsun canım
Bacağında ne var?
Bol su iç ve ilk fırsatta doktora görün canım
asıl tartı cuma günü olduğu için ogün alalım cnmGünaydın
Kızlar tartıları yazarken öncekini de yazar mısınız ben kaçırıyorum da farkları mesak ediyorummmm
Benim kilom da 60,9
Listeye ister cuma ister şimdi alabilirsin canım:)
@giustizia_
günaydııııınnnnn
kilo bildirimim
cuma 75
bugün 74,4 teyy teyyyyy
Hoşgeldin. Uzun süre dönmeyince bıraktın sandım. Yeni dönmüşsun meğer.Selam kizlar. Dun aksam tatilden dondum. Bugun diyete baslayacaktim ama aksam arkadaslarla plan yapinca yarina erteledim rejimi. Yarin sabah kaldigim yerden devam. Cok sistim valla, bir an once odemimi atmak istiyorum. Tarti gunu yine cuma mi?
Yine ye ama az ye tadına bak sadece. Yükselişe geçmişsin dur demelisin bir an oncebugun tarti kontrol gunu var ve ben şuan kendime cok kizmiş haldeyim 66.30 zum malesef daha
cuma gunu 65.55 dim valla kendimi durdurmam lazim kizlar beni bir guzel azarlayip firçalayin yoksa ben kendime gelmiycem tabi bunda guzel kardeşimin payida var onla yerken oluyor onun cani sagolsun ama bu gidişle benim canim sonlara dogru baya yancak
2 günde 600 Gr vayyyy tebrikler :))günaydııııınnnnn
kilo bildirimim
cuma 75
bugün 74,4 teyy teyyyyy
Çok geçmiş olsun canımtartım 66kg
65,9 idim cuma hiç spor yok kaçamak çok offf
güne şekersiz türk kahvesiyle başladım daha bişey yemedim canım bişey istemiyor bacağıma takıldı kafam inşallah kötü bişey demez doktor
bu mutsuzluk motive edici aslında. Az kaldı aynaya bakmaktan kendini alamayacaksin yakında baksana çok güzel gidiyorsun :)şu aynada gördüğüm benle hiçç mutlu değilim
Senin oğlan seni hiç yormuyor galiba maşallah. Kendine vakit ayırabiliyorsun. Benim kız uyuyor mutfağı topladım. Karnım ağrıyor. Yaaa kurban bayramında regl oluyorum ben yaaa zamanlamaya baknapıyorsunuz çıtır hatunlarsaçıma 2. boyasını vurdum ben.kahvemi yaptım içiyorum.siz de ne var ne yok
teşekkürler cnm öğlene bi tabak semizotlu yeşil mercimek yemeği yedim az yoğurtÇok geçmiş olsun canım