- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
İnşallah eksi çıkarsın canımkızlar nasılsınız ben acayip yoğunum tatilde arkadaşlar var işleri bana kaldı bu bikaç hafta çok bakamıcam sade cuma bildirim yaparım bugün regl oldum iyice şiştim hakkımızda hayırlısı
Sen kactin kaca dustun canimAyy çok güzel
Seninle de yakınız baya :)
sakın yemeNe renk boya
Ben dışarı çıktım umarım Abur cubur yemem
Isten ciktim oglen elmami yiyorum 15 dk kadar yurudum :) karpuz sekerli bir meyve oldugu icin cok tuketmeyin diyollakızlar 30 dk yürüdüm.öğlene de domates tavası 4 dil karpuz yedim.karpuz buz gibiydi içim serineledi fazla kaçtı 1 2 dilim ama napim.hoşuma gitti.şimdi çay koydum.siz nörüyonnuz
evet yaa doğru ama buzz gibiydi.soğuk soğuk yidimIsten ciktim oglen elmami yiyorum 15 dk kadar yurudum :) karpuz sekerli bir meyve oldugu icin cok tuketmeyin diyolla
Fast food tarzi mi yoksa ev yapimi hamburger miBende öğlen hamburger yedim kızlar hafta sonu yoğun geçti birşey getiremedim işe moralim de bozuk bugün mutsuzum akşam 7 gibi yürüyüşe çıkıcam bugün
Hazır yedim canım ev tarzı değilFast food tarzi mi yoksa ev yapimi hamburger mi
Cok gecmis olsun canimkızlar doktor işim uzadı ultrason istedi yarın sabah başka bi doktora daha gidicem offf
şimdi 4 hurma yedim rezene çayı yaptım onu içiyorum
O da güzelMerhabalar kızlar.Kusura bakmayın çoğu zaman çocuktan ev işinden fırsat bulup yazamıyorum ama diyete devam.63.5 çıktım bugün.Esime bana beni hirsalandirabilecek birşey söyle ki 5 li rakamlari gormeden birakmiyayim dedim.21 Ağustos benim doğum günüm bana ehliyet aldirmakmis hediyesi ama 56 kiloya kadar dusemezsen 1 yıl daha ertelenicek hediyen dedio yüzden hedefim 21 ağustosa 56 yıl görmek eğer göremezsem bir de ikinci çocuğu yapicakmisim
Canım , konu sahibiyle nicklerimiz benziyoGünaydın
Kızlar tartıları yazarken öncekini de yazar mısınız ben kaçırıyorum da farkları mesak ediyorummmm
Benim kilom da 60,9
Listeye ister cuma ister şimdi alabilirsin canım:)
Cascade_