- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Yaaaa hadi inşallah ben inanıyorum sanaönce 70 sonra 65 sonra 60
Eşin ne zaman geliyor askerden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa hadi inşallah ben inanıyorum sanaönce 70 sonra 65 sonra 60
Geçmiş olsun canımBen çok halsizim kızlar ya zoraki evi supuruyom topluyom niye böyle oldum bilmiyorum bacağım düzelmedi bi yandan .havalardanmi yoksa kansizigim mi arttı bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonunda arttı offf
Ayyyy inşallah ya ben de sabah tartılacağım inşallahCuma 60.9 du ama dün ve bugün 61.2 cikti:/ regle az kaldı ya ondan yada aldım. Bı 5 kilo daha versem yaaa
Şu an kaçsınBenim hedefim once 59 sonra 55 insallahhh
Yeni arkadaşlar yaşlar kaç. Burçlar ne:) evli misiniz çalışıyor musunuz
Hakı inşallah canım:)Benin hedefim 61 suanda 66larda gidip geliyorm :)
Yemeeee tut kendini canim emeklerin bosa gitmesinn
tabi en guzel spor yuruyuş ama tempolu gercekten cok ise yariyor ama yuruycek yer bulursantabi.hiç yapmamaktan iyidir.ben çok görüyorum etkisini.paşadan fırsat buldukça yürüyorum
Şimdi yine fasulye yiyorum:) bide küçük bir muz yedim. İyi ki günü kapattim ha :))
çok guzel geçmiş canmSelam kizlar bugunku menum
Sabah bol domates bol salatalik
Ara sade turk kahvesi, sade soda
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Gece cay
7000adim attim bugun sakin gecti
yemiycem diyipte sağligindan olma herkesin bir bunyesi var belki sen kaldiramassin o yuzden dikkat et canmAslında ilk başladığımda bende öyleydim cuma takımına girince bana kızdılar hiçbişey yemiyorum diye takımdan atacaklardı orda bozdum keşke bozmasaydim
her ikisi icinde allah hayirlisini nasip etsin canm :))Afiyet olsun gene cok fazla diil bence yemeliydin zaten bisiler
25 yasindaym boga burcuyum :) evliyim suanda calismiyorum heran ya is yada bebek olabillr sen ?
hoşgeldin canim daha önunde cok zaman var verirsin tatilin nasil gecti bu araadaSelam kizlar. Dun aksam tatilden dondum. Bugun diyete baslayacaktim ama aksam arkadaslarla plan yapinca yarina erteledim rejimi. Yarin sabah kaldigim yerden devam. Cok sistim valla, bir an once odemimi atmak istiyorum. Tarti gunu yine cuma mi?
gğnaydınnnnGunaydin kizlar
kurban bayramında gelecek izninin bir kısmına temelli dönüşü de kasımın ilk haftası inşallahYaaaa hadi inşallah ben inanıyorum sana
Eşin ne zaman geliyor askerden canım
bantta yürüyorum genelde canım.yiğenimde olursa yanımda dışarda yürüyorum.eşim tek göndermiyor dışarı.dışarda yürümek daha güzeltabi en guzel spor yuruyuş ama tempolu gercekten cok ise yariyor ama yuruycek yer bulursan