Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendeşu aynada gördüğüm benle hiçç mutlu değilim
her ikisi icinde allah hayirlisini nasip etsin canm :))
bugun tarti kontrol gunu var ve ben şuan kendime cok kizmiş haldeyim 66.30 zum malesef daha
cuma gunu 65.55 dim valla kendimi durdurmam lazim kizlar beni bir guzel azarlayip firçalayin yoksa ben kendime gelmiycem tabi bunda guzel kardeşimin payida var onla yerken oluyor onun cani sagolsun ama bu gidişle benim canim sonlara dogru baya yancak
günaydııııınnnnn
kilo bildirimim
cuma 75
bugün 74,4 teyy teyyyyy
Bu sabah ac karna 61.1 ciktim regl baslamasina ragmen :)
tartım 66kg
65,9 idim cuma hiç spor yok kaçamak çok offf
güne şekersiz türk kahvesiyle başladım daha bişey yemedim canım bişey istemiyor bacağıma takıldı kafam inşallah kötü bişey demez doktor
Mrb kizlar bugunki tartim beni cok mutlu etti :)
Cuma: 64.4
Bugun: 65.4
Fark: 1kg
Yaaaa Allah kavuştursun canım :) inşallah hedefine ulaşırsın ve kalıcı verirsin kilolarını ve eşin çok şaşırırkurban bayramında gelecek izninin bir kısmına temelli dönüşü de kasımın ilk haftası inşallah
Süpeeer çok sevindimgünaydııııınnnnn
kilo bildirimim
cuma 75
bugün 74,4 teyy teyyyyy
Ooo süper o zamanAy yalnis yazmism be cuma 66.4 sanki kilo alip mutlu olmus gbi
Ayy çok güzelBu sabah ac karna 61.1 ciktim regl baslamasina ragmen :)
Yaaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımvaris var cnm cuma günü patladı baldırım mosmor bugün randevu aldım gidicem bakalım
Bence de daha mantıklı canım öyle yapalım :)asıl tartı cuma günü olduğu için ogün alalım cnm
İnşallah canımtartım 66kg
65,9 idim cuma hiç spor yok kaçamak çok offf
güne şekersiz türk kahvesiyle başladım daha bişey yemedim canım bişey istemiyor bacağıma takıldı kafam inşallah kötü bişey demez doktor
İnşallah hepimiz için öyle olur.bu mutsuzluk motive edici aslında. Az kaldı aynaya bakmaktan kendini alamayacaksin yakında baksana çok güzel gidiyorsun :)
Aslında evet biraz daha büyüdü o anlamda daha rahat donemSenin oğlan seni hiç yormuyor galiba maşallah. Kendine vakit ayırabiliyorsun. Benim kız uyuyor mutfağı topladım. Karnım ağrıyor. Yaaa kurban bayramında regl oluyorum ben yaaa zamanlamaya bak
Sürekli sürdürülebilir şekilde beslenme ye çalışıyorum bir daha kilo almak istemiyorum.Yaaaa Allah kavuştursun canım :) inşallah hedefine ulaşırsın ve kalıcı verirsin kilolarını ve eşin çok şaşırır
2 günde 1 kilo vermişsin ne kaaa güzel :)Ay yalnis yazmism be cuma 66.4 sanki kilo alip mutlu olmus gbi
Ne renk boyanapıyorsunuz çıtır hatunlarsaçıma 2. boyasını vurdum ben.kahvemi yaptım içiyorum.siz de ne var ne yok
Ayyy inşallah dilediğin gibi olurSürekli sürdürülebilir şekilde beslenme ye çalışıyorum bir daha kilo almak istemiyorum.