- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Dimi. Kendime geldim çok şükür. Etrafimda modumu dusurenler vardı onları resetleyince ozume döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi. Kendime geldim çok şükür. Etrafimda modumu dusurenler vardı onları resetleyince ozume döndüm
Merhaba arkadaşlar
Moral motivasyon çok önemli
Başarıcaz inşallah
Oooo ne güzellllDimi. Kendime geldim çok şükür. Etrafimda modumu dusurenler vardı onları resetleyince ozume döndüm
GüzelllBugün kahvaltim 1 dilim çavdar ekmeği tek yumurtalı menemen ve 1 dilim peynir üzerine kahve içip spora geldim
En savdiğimmmKızlar 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayanı aktif olmayanı listeden çıkarıcam bilginize
PizzaOhh kalabaliklasmisiz ne guzel. Azimli kizlar... yeni geldim eve yarim kalan ev islerimi halledip canta hazirlicam daha sonra bosum. Bacagimin agrisi da hafifledi biraz egzersizlerimi yapacagim insallah. Oglen esimle yemege ciktik. Kiramadim 3 dilim pizza yedim.
Bencede...birbirimize destek için burdayız. Görünüp kaçmak olmaz kızlarKızlar 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayanı aktif olmayanı listeden çıkarıcam bilginize
Yok 2 dilim olsaydıÖğlen yeşil fasulye ve yoğurt
Akşam üstü kremşantili bir pasta yedim 1 dilim.
hosbuldum canim insallahhoşgeldin canm insallah kilo veririz hep beraber
Allah kabul etsinGünaydin kizlar ben bugun niyetliyim.
Sahur menüm : 1 salatalik 1 armut 1 caybardagi kefir ve bol Su :)
Buna ragmen sabah 66 kilo cikmam da beni cok motive etti bu hafta insallah 65 hedefim :)
Teşekkür ederim canim inşallah hedefe ulasirzSe
Seni de ekledim listeye cnm hadi hayırlı olsun basarilar
Olsa mıydıYok 2 dilim olsaydı
Allahım ya :))Olsa mıydı
Ahaha ben de espiri yapmıştım :))Allahım ya :))
1 dilim die belirtmişsin de ondan espiri yapmıştım :) açıklayınca anlamı kalmadı
Allahım ya :))
1 dilim die belirtmişsin de ondan espiri yapmıştım :) açıklayınca anlamı kalmadı
Ahaha ben de espiri yapmıştım :))