- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
HoşbuldukkkHerkese merhaba bu arada:) yeni arkadaşlar hoş gelmiş:) ne güzel kalabalık ve aktif bir grup. Hala okuyamadım geçmişi. Ama çok pozitif herkes :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldukkkHerkese merhaba bu arada:) yeni arkadaşlar hoş gelmiş:) ne güzel kalabalık ve aktif bir grup. Hala okuyamadım geçmişi. Ama çok pozitif herkes :)
Benim midem doludan hallice. Şimdi fasulye yedim yine küçük bir tabak. Yarın toparlamam lazım 2 gündür çok karbonhidrat alıyorum :/Nasıl mideniz şuan
Açlık durumu
Evet dikkat etmeye çalışalımBenim midem doludan hallice. Şimdi fasulye yedim yine küçük bir tabak. Yarın toparlamam lazım 2 gündür çok karbonhidrat alıyorum :/
hosbuldum canim insallah
Allah kabul etsin
Ha gayret yatacaksin zaten birazdan az kaldı dayan:) türk kahvesi mi içsen bastırır.Evet dikkat etmeye çalışalım
Ben o kadar açım Kİ allah biliyo
Yiyemedim geç kalkınca bir öğün gitti
Pilavı yemeeeBirazdan yiyecegm menüm:
Köri soslu tavuk 3 yk kadar pirinc pilavi salata ve magnolia tatlisi
Aslinda yemesem daha iyi biliyorm ama sabahtan beri ac onun hayalni kurdumPilavı yemeee
Allahım ya :))
1 dilim die belirtmişsin de ondan espiri yapmıştım :) açıklayınca anlamı kalmadı
Içme cnm yeşilçay içelimIyi geceler kizlar bugunki menumu paylasayim
Sabah bol domates bol salatalik
Oglen diyet kola ve 1 yesil elma
Aksam diyet kola tavuklu peynirli salata
Gece turk kahvesi
Kolayi birakamiyorum kizlar bi tavsiyemiz var mi
Diyet kola da kilo yapar mi biliyo musunuzIçme cnm yeşilçay içelim
Ewet yapıyor diyet diyip geçme cnm kalorisine bakDiyet kola da kilo yapar mi biliyo musunuz
Iyi geceler kizlar bugunki menumu paylasayim
Sabah bol domates bol salatalik
Oglen diyet kola ve 1 yesil elma
Aksam diyet kola tavuklu peynirli salata
Gece turk kahvesi
Kolayi birakamiyorum kizlar bi tavsiyemiz var mi