- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Slm bende sana katılabilirmiyim kurban bayramına kadar kilo vermek istiyorum bende destek olacak birilerini arıyorummerhabalar kızlarrrrrrrr
şuan sanırım 83 kg falanım 2 ay önce diyetisyeni bıraktıgımda 74 kkg dım ramazanda hunharca yiyince
snrasında da salladım kilo aldm bi çoğu ödemdir eminim ama başlıyrum bugun aslnda dün başladım ama bugun konu açıyorum konu açma sebebimde düzenli buraya not alarak kendime verdiğim sözü tutmak :)
hergün yapılacaklar..
1 erken uyanılacak sabahları 2 veya 3 mile leslie yapılacak !
2 öncedende kullandıgım bir zayıflama çayım vardı kardeşimde şuan kullanıyor o içilecek ( işth kapatıyor ve wc ye cıkartıyor)
3 kahvaltı yapılacak
4 gün içinde bol bol su içilecek
5 akşam yemeği çok çok hafif ve erken saatte yenecek.
6 yemekten sonra 30 dk koşu bandında yürüyüş yapılacak ve squat
7 yatmadan önce folik asit içilecek ( çünkü 10 kg verince bebiş çalışmaları yapcam)
8 haftada 2-3 gün saç bakımı yapılcak
9 duş alınıp bakım yağları sürülecek
10 kurban bayramında önce kaş şekillendirme işlemi yaptırılacak :)
* kurban bayramında karadeniz turu yapcaz allah kısmet ederse:)
Tabikide :) beraber yapalım olurSlm bende sana katılabilirmiyim kurban bayramına kadar kilo vermek istiyorum bende destek olacak birilerini arıyorum
Ben de gelsem olur mu biz de ege turu yapicaz ve efil efil elbiseler giymek istiyorum birbirimizi gaza getirelim :)Aktif olarak her gun yazariz ne yedik ne ictik bırakmadan ...yarin baskarim yazmaya araniza alindiysam :)Tabikide :) beraber yapalım olur
Süper o halde bugün tam 7 . Gün 80.400 le başladım sıvı diyetineTabikide :) beraber yapalım olur
Savurgan boy ve kilo ayni su an ikimizin..1.68 ve 78 benim de..pazartesileri ni tartilsak yazsak..Menumu bu aksam yazarim...Dünkü menü
-sabah 500 ml ılık su içine limon suyu damlattım
- 200 ml taze portakal suyu
- 1 adet ceviz içi
1 saat sonra
- 500 ml su
- 200 ml süt
Öğle
3 kase sebze çorbası
500 ml su
Aralarda su
Akşam
1 avakado
Yoğurt
Toplam 3-4 litre su
45 dk yürüme
menün guzel ama protein yesen mi acaba kas yerine yagdan yakarsin...Dünkü menü
-sabah 500 ml ılık su içine limon suyu damlattım
- 200 ml taze portakal suyu
- 1 adet ceviz içi
1 saat sonra
- 500 ml su
- 200 ml süt
Öğle
3 kase sebze çorbası
500 ml su
Aralarda su
Akşam
1 avakado
Yoğurt
Toplam 3-4 litre su
45 dk yürüme
bekleniyorsun ..44 gun var bayrama :) bugun aksam yazar misin ne yediysen..merhabalar kızlarrrrrrrr
şuan sanırım 83 kg falanım 2 ay önce diyetisyeni bıraktıgımda 74 kkg dım ramazanda hunharca yiyince
snrasında da salladım kilo aldm bi çoğu ödemdir eminim ama başlıyrum bugun aslnda dün başladım ama bugun konu açıyorum konu açma sebebimde düzenli buraya not alarak kendime verdiğim sözü tutmak :)
hergün yapılacaklar..
1 erken uyanılacak sabahları 2 veya 3 mile leslie yapılacak !
2 öncedende kullandıgım bir zayıflama çayım vardı kardeşimde şuan kullanıyor o içilecek ( işth kapatıyor ve wc ye cıkartıyor)
3 kahvaltı yapılacak
4 gün içinde bol bol su içilecek
5 akşam yemeği çok çok hafif ve erken saatte yenecek.
6 yemekten sonra 30 dk koşu bandında yürüyüş yapılacak ve squat
7 yatmadan önce folik asit içilecek ( çünkü 10 kg verince bebiş çalışmaları yapcam)
8 haftada 2-3 gün saç bakımı yapılcak
9 duş alınıp bakım yağları sürülecek
10 kurban bayramında önce kaş şekillendirme işlemi yaptırılacak :)
* kurban bayramında karadeniz turu yapcaz allah kısmet ederse:)
mrb kızlar hoşgeldiniz ikinizde bnm dün arkadasımın doğum günü vardı eve 11.30 da geldm giremedim foruma :) şuan iş yerindeyim bn 2 aydr açılan iştahımı kapamakta çok zorlanıyorumbekleniyorsun ..44 gun var bayrama :) bugun aksam yazar misin ne yediysen..
canım eski adı forx5 ti bn o zaman kullanıyordum şimdiki adı mixlife tea mi ne öle bişi üreticisi bizim semtte bi aktar ne bilim bi zararını duymadım hiç bide bnm kullandııgm zamanlar iştah kesme ve çok wc ye cıkarma oluyodu onu alcam iştahımı önlemek için bakalımmm ama bi önceki kullandıgımdada bn düzenli kullanmadım şu kadar kilo verdim bu çayla vs diyemem bn bi süre kullanıom iştahımı kesene kdr. zaten tek başına hiç bişi zayıflatmıo en önemlisi spor galibaG gamzeli_bebis o bitki çayının adı nedir acaba
kosu bandin varsa her aksam duzenli 75 dakika yurumen fazlasiyla yeter..adimsayar bana gereksiz geliyor.en az 60 dakikalik yuruyus muthis zayiflatir ..En iyi spor..İstahı kesen bende ayran oluyor..birkacgundur dikkat ediyorum ben ama bugun ilk gunum olacak insallah..kızlar bnm bu zamana kadr en iyi sonuç aldgm zayıflama yöntemim yediklerime dikkat edip sabah 3 mile leslie akşam 30 dk koşu bandında yürüyüştü. yine yapmam gerek
kosu bandin varsa her aksam duzenli 75 dakika yurumen fazlasiyla yeter..adimsayar bana gereksiz geliyor.en az 60 dakikalik yuruyus muthis zayiflatir ..En iyi spor..İstahı kesen bende ayran oluyor..birkacgundur dikkat ediyorum ben ama bugun ilk gunum olacak insallah..
ikizlerim var 3 yasinda spor salonumuz var sitede ama inebilmem.mumkun degil malesef ..
Oyy allah bağışlasın :)ogle arasi spor yapip işe geri donmen zor olmaz mi yorgun olursun ama işin musaitse rahatsa olabilir tabi..
Olur fark etmez benim için pazartesi olsun tartı günümüzSavurgan boy ve kilo ayni su an ikimizin..1.68 ve 78 benim de..pazartesileri ni tartilsak yazsak..Menumu bu aksam yazarim...
evli misin coluk cocuk var mi ...
Protein olarak yoğurt yiyorum akşamları avakado koyuyorum içine aradada süt içiyorummenün guzel ama protein yesen mi acaba kas yerine yagdan yakarsin...
44 gun var kurban bayramina 44 gunde 8kilo versek bence mukemmel olur..düz 70 cok iyi hissettirir...
İkizlerini Allah bagışlasın canımkosu bandin varsa her aksam duzenli 75 dakika yurumen fazlasiyla yeter..adimsayar bana gereksiz geliyor.en az 60 dakikalik yuruyus muthis zayiflatir ..En iyi spor..İstahı kesen bende ayran oluyor..birkacgundur dikkat ediyorum ben ama bugun ilk gunum olacak insallah..
ikizlerim var 3 yasinda spor salonumuz var sitede ama inebilmem.mumkun degil malesef ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?