HEDEF: ** haftada 1 kilo **

haziran sonuna kadar 17 hafta var. 17 kilo yapar:)

17 kilo kulaga cok hos geldi :KK49:

evvet tıkınma tüm hızıyla devam ediyor. 3 kremalı püsküvü ve türk kahvesi. tartım olaydı iyiydi.

Ulkerin kremalisindan mi yedin canim? Onun 1 tanesi 30 kalori falan, diger biskuvilere gore daha az. Mesela biskrem 1 tanesi 60 kalori civari. Benim kremali biskuvi kacamagim ulker kremali oluyor o yuzden :)

17 kilo kulaga cok hos geldi :KK49:

Ulkerin kremalisindan mi yedin canim? Onun 1 tanesi 30 kalori falan, diger biskuvilere gore daha az. Mesela biskrem 1 tanesi 60 kalori civari. Benim kremali biskuvi kacamagim ulker kremali oluyor o yuzden :)
eti tutku maalesef.. ya tek başımayken daha kolaydı evde ıvır zıvır olmuyordu. Pasta vs yapmıyordum.
diğmi diğmi 17 kilooo :)

İyi geceler kızlar bende 20.00 de bi tabak mantı yedim :KK43:kayınvalidem sagolsun
Şimdi de yoğurt kürümü yiyecegim ve günü sonlandıracagım
Su 2 litre içtim maalesef egzersiz yürüyüş yapamadım:olamaz:

Gunaydin kizlar kahvaltim esim kiymali domatesli yumurta yapti bende azicik ekmeksiz yedim.4 yada 5 parca peynir.iki bandirmalik tahin pekmez.
Oglen yemeginolarak 1 elma 1havuc yiyecegim.aksama yani 4 gibi yemekli misafirim var. Balik yapcam ekmeksiz yersem bugununatlatmis olucam.
Tatli matli yapmicam kuru cay vericem.. Ne yapayim tatli yaparsam belkim yerim.:KK48:

X