- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Eğer her hafta bir kilo verebilirsem 50 olucam öyleysehaziran sonuna kadar 17 hafta var. 17 kilo yapar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer her hafta bir kilo verebilirsem 50 olucam öyleysehaziran sonuna kadar 17 hafta var. 17 kilo yapar:)
boyun kaçtı:)Eğer her hafta bir kilo verebilirsem 50 olucam öyleyse
1.65boyun kaçtı:)
spor olmasa da gider. mantık şu: yediğinden daha çok kalori yakmak. spor sıkılaşmaya şekillenmeye yarar. kilo da verdirir tabiAma ilerleyen zamanlarda sporsuz gitmez gibime geliyor
İstiyorum istemiyorum yazmışımAma artık yapıp sadece tadına bakan ya da hiç yemeyen bir insan olmak istemiyorum
Yeme seklimin tamamen değişip oturmasını istiyorum
bendensin. 3 püsküvü 5 oldu.Az önc tatlı kaçamağı yaptım . Çok pişmanım
Yeter artık puskevit yeme.bendensin. 3 püsküvü 5 oldu.
haziran sonuna kadar 17 hafta var. 17 kilo yapar:)
evvet tıkınma tüm hızıyla devam ediyor. 3 kremalı püsküvü ve türk kahvesi. tartım olaydı iyiydi.
Smiley mi adı neyse . Yanlış olmuş. bunu yapacaktım elim ona değmiş . Yenı farkettim .Yeter artık puskevit yeme.
eti tutku maalesef.. ya tek başımayken daha kolaydı evde ıvır zıvır olmuyordu. Pasta vs yapmıyordum.17 kilo kulaga cok hos geldi
Ulkerin kremalisindan mi yedin canim? Onun 1 tanesi 30 kalori falan, diger biskuvilere gore daha az. Mesela biskrem 1 tanesi 60 kalori civari. Benim kremali biskuvi kacamagim ulker kremali oluyor o yuzden :)
sorun değil canım:)Smiley mi adı neyse . Yanlış olmuş. bunu yapacaktım elim ona değmiş . Yenı farkettim .
Aynen yaaa katılıyorumKilo almak istesek bu kadar yemeyeceğiz. Maşallah hepimize