HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kahvalti: 1 yumurta sahanda
3 tb ekmek
1 cay 1 hurma
4 yesil zeytin
yarim domates yarim salatalik
3 dilim peynir
1 tk nutellla
Oglen tavuk gigsu bir parca hafif yağda kizartma
1 bardak ayran
Bir avuc kadar pide
Kizlar nelor beni dursurun bu aralar cokkk ekmek tuketiyom :cry::KK42::kızgın::KK11:bana suan hersey mustahak ramazanda diyet yapmiycam moral motivasyon bozulmasin die dedim ama kendimi baya saldim herseyden yer oldum vee diyeti unutuyorum
İşte o diyet yapmicam kafasından oluyor bu. Nasıl olsa ramazan, yiyim bari diyosun. Ye ama yine ölçülü ye. Ekmek yeme. Ekmek daha çok acıktırır. Çünkü kan şekerini aniden yükseliyormuş.
aaaaa dövecem haaa :))

nerdesiniz kızlar gelin de iki lafın belini kıralım. ben bulaşık ları hallettim oturdum.bugün yürümeye mecalim yok:işsiz:siz napıyorsunuz

kızlar albume attım ama 76 olan resim yüklenemedi. bir bakın bakalım
Keske 76 olan da olsaydi da bakalim nasil fark olmustu gorseydik gayet fizik olarak rahat bir tipin var normalde bel bolgen gitse sanki cok cabuk zayifliyip ince durcan oo sen cok gzuel vercen ben sana inaniyorum canim

Canım k.bakma dün yazamadım hiç. Artı cikmadigina sevindim bu da iyi bişey:) reglsin dimi bitene kadar 1 kilo verirsin bence.
Evet xanim reglim aslinda diyet tarzi meulere dikkat etseydim ve biraz daha salmasaydim sanitim verirdim ama ramazanda nefs zaten cok zorlaniyor biraz daha ben sikip diyetten sikilmak istemedim ama bugun son gun yarin ben geliyorum tekrar

İşte o diyet yapmicam kafasından oluyor bu. Nasıl olsa ramazan, yiyim bari diyosun. Ye ama yine ölçülü ye. Ekmek yeme. Ekmek daha çok acıktırır. Çünkü kan şekerini aniden yükseliyormuş.
aaaaa dövecem haaa :))
Valla hak ettim Galibaaa cok haklisin birsey diyemiyom :olamaz:

X