Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
62 direniyor :)Gunaydin kizlar. Dun aksam cok az diyeti bozdum, yarim porsiyon panna cotta yedim. Gece yarim saat yuruyus yaptim yakmak icin ama yine de 100 gram arti ciktim bugun 62.1
Ya 3 gundur 100 gram veremedigim yetmezmis gibi 100 gram aldim normalde 100 grami takmam ama kac gundur 61.9u goremedigim icin sinir oldum
Kahvalti 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmekten salamli tost, nescafe 2si bir arada.
Aynen :))62 direniyor :)
Bence de artik baslamak lazim ama ben cok useniyorumBenim spora başlamak lazım ama olmuyor çok isim oluyor yoruluyorum ama tabi faydası olmuyor
Sen leslie yapiyordun di mi? Bi baslasan devami gelir belki. Benim kendimden pek umudum yok, gecen yaz spor salonuna yazildigim halde birkac kez gidip biraktimGeçen sene hep sporla verdim ramazanda bile sporla 4 kilo verdim şuan 55 olmaktan falan geçtim. Eski kiloma döneyim istiyorum 58
Sen sporsuz verebiliyorsun ama ben de olmuyorSen leslie yapiyordun di mi? Bi baslasan devami gelir belki. Benim kendimden pek umudum yok, gecen yaz spor salonuna yazildigim halde birkac kez gidip biraktim
Yemedigin surece sen de verirsin, bu son diyette spor yapmadan vermedin mi sen de.Sen sporsuz verebiliyorsun ama ben de olmuyor
Ama çok yavaşYemedigin surece sen de verirsin, bu son diyette spor yapmadan vermedin mi sen de.
olmaz mı tabi ya.çok agresiftim tüm gün sırf spor yapamadığım içinspor önemli tabii ama az yediğin sürece kilo vermeye devam edersin canım o yüzden çok da strese sokma kendini. haftada 3 gün bile tempolu yürüsen etkisi olur.
Süpperkızlar akşam büyük bir tabak semizotlu salata yapıp yedim ve günün kapanışını yaptım
Yarin guzel bir eksi gorursun kesinkızlar akşam büyük bir tabak semizotlu salata yapıp yedim ve günün kapanışını yaptım
Hayir canim yarin gece sahura kalkicaz hayirlisiyla insallahSahura bu gece mi kalkiliyor canim? Ne zaman basliyor ramazan
Bencede kizçem :))bayrama kadar iyi sıkalım kendimizi bence kızçeler