- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Sen sütlü kahve yazdikca benimde canım sütlü kahve istiyor :)Sutlu kahve iciyorum. Bitince eve gidicem. Aksam cok az yemem lazim. 1200 kalorimi doldurdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen sütlü kahve yazdikca benimde canım sütlü kahve istiyor :)Sutlu kahve iciyorum. Bitince eve gidicem. Aksam cok az yemem lazim. 1200 kalorimi doldurdum.
4 tane içli köfte ve çoban salata
İçli köfteler ufak boydu hepsi haşlama zaten
Bir dilim armut
Sen sütlü kahve yazdikca benimde canım sütlü kahve istiyor :)
Haşlama çok güzel oluyor canım dene benceHaslama icli koftenin kalorisine baktim simdi, dusuk kaloriymis, tadi guzel oluyor mu haslama olarak? Benim de canim cekti acaba alsam mi diye dusundum yarin icin ama haslama olarak hic yemedim hep kizartma yerim.
Kahvesiz yapamiyorum :))
İyi ki yemedin bir çuval inciri berbat ederdinSiparis vermedim zaten canim, cikolatali eti form yedim. 1 kg alti siparisleri getirmiyorlar o yuzden en az 1 kg siparis vermem lazimdi, kesin hepsini yerdim
Gecmis olsun canım oğlun iyi olsun da toparlarsın nasılsaslm kızlar bende cok kötü bi haftasonu geçirdim küçük oğlum hasta evde kusmadığı yer kalmadı çamaşır makinası çalışmaktan isyanlarda çookkk yorgunum işe yanımda getirdim oğlumu bide o yüzden giremiyorum diyete dikkat edemiyorum spor yok napıcam ben ya
Yeme he ensendeyim :))Sutlu kahve iciyorum. Bitince eve gidicem. Aksam cok az yemem lazim. 1200 kalorimi doldurdum.
Afiyet olsun zaten erken saatte yemişsin4 tane içli köfte ve çoban salata
İçli köfteler ufak boydu hepsi haşlama zaten
Bir dilim armut
İyi ki yemedin bir çuval inciri berbat ederdin
Yeme he ensendeyim :))
1 tane şekerpare 1 tabak da yeşil fasulye yedim.
Dün akşam regl oldum bakalım tartıya nasil yansicak
Biliyor musun ben yine 65 küsürlerdeyim:) o yüzden regle bağladım umarım öyledirAynen canim. Ucuz atlattim
Daha yemedim :)) 1 tane haslanmis yumurta ve 5-6 tane cherry domates yicem sanirim birazdan.
Az yedigin surece cok fark olmaz bence. Benim de bugun bitti ama tartida pek bir degisiklik olmadi. Regl bitince birden kilo gitmiyor benden bakalim yarin 62leri gorebilecek miyim.
Ondandir ya. Benim normalde reglde kilom pek oynamadigi halde 400 gram arti cikmistim hic bozmamama ragmen. Bozmadiysan kesin ondandirBiliyor musun ben yine 65 küsürlerdeyim:) o yüzden regle bağladım umarım öyledir
Aktif degildin derken canim ne konudaHayırdır canım dünde aktif degildin
Bende sutu cok severim ama kilo icin icmiyorum kahveyi sevmem ama sutlu olunca biraz icebiliyorum sut diyince bana tatlilar pastalar yapmak geliyorSen sütlü kahve yazdikca benimde canım sütlü kahve istiyor :)
Yeme he ensendeyim :))
Kac gun reglde kaliyosun bilmiyom ama o zamana kadar cikmaya yakin olur ve dikkat edersen hemen kilo verirsin1 tane şekerpare 1 tabak da yeşil fasulye yedim.
Dün akşam regl oldum bakalım tartıya nasil yansicak
Neden yedin :)) kqlk bari egzersiz yap popuyu kaldir biraz hareket et3 kaşık mantı yedim neden yedim bilmiyorum acta değildim
Ben de 1 şekerpare daha yedim3 kaşık mantı yedim neden yedim bilmiyorum acta değildim