HEDEF: ** haftada 1 kilo **

4 tane içli köfte ve çoban salata :kk77:
İçli köfteler ufak boydu hepsi haşlama zaten
Bir dilim armut

Haslama icli koftenin kalorisine baktim simdi, dusuk kaloriymis, tadi guzel oluyor mu haslama olarak? Benim de canim cekti acaba alsam mi diye dusundum yarin icin ama haslama olarak hic yemedim hep kizartma yerim.

Sen sütlü kahve yazdikca benimde canım sütlü kahve istiyor :)

Kahvesiz yapamiyorum :))

slm kızlar bende cok kötü bi haftasonu geçirdim küçük oğlum hasta evde kusmadığı yer kalmadı çamaşır makinası çalışmaktan isyanlarda çookkk yorgunum işe yanımda getirdim oğlumu bide o yüzden giremiyorum diyete dikkat edemiyorum spor yok napıcam ben ya
Gecmis olsun canım oğlun iyi olsun da toparlarsın nasılsa

İyi ki yemedin bir çuval inciri berbat ederdin

Aynen canim. Ucuz atlattim

Yeme he ensendeyim :))

Daha yemedim :)) 1 tane haslanmis yumurta ve 5-6 tane cherry domates yicem sanirim birazdan.

1 tane şekerpare 1 tabak da yeşil fasulye yedim.
Dün akşam regl oldum bakalım tartıya nasil yansicak

Az yedigin surece cok fark olmaz bence. Benim de bugun bitti ama tartida pek bir degisiklik olmadi. Regl bitince birden kilo gitmiyor benden :KK43: bakalim yarin 62leri gorebilecek miyim.

Aynen canim. Ucuz atlattim

Daha yemedim :)) 1 tane haslanmis yumurta ve 5-6 tane cherry domates yicem sanirim birazdan.

Az yedigin surece cok fark olmaz bence. Benim de bugun bitti ama tartida pek bir degisiklik olmadi. Regl bitince birden kilo gitmiyor benden :KK43: bakalim yarin 62leri gorebilecek miyim.
Biliyor musun ben yine 65 küsürlerdeyim:) o yüzden regle bağladım umarım öyledir

2 bardak yesil çay. 1 hurma
Aksam: 1 tabak turlu yemegi ama porsiyon olarak dolu dolu degil
3 tane tavuk
çeyrek lavaş
8 aci sus biber
Bolca maydinoz ve turp yapragi.( hem çok severim hemde odem atar.)

X