HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Turp yaprağı ne hiç görmedim
Normal bildigimiz turp olur yaa kişin yeriz ayni kelle soğan gibi yuvarlak buyuk olur işte onu yazin tohumunu ekiyosun ayni roka gibi yetişiyor yiyorsun sonradan yapraklar yaşlaninca toprağin altindaki turp kokude buyuyor kokten çikarip sonra turp'u yiyorsun tabi buu bir ay falan kadar yapraği rahat tuketilebilir. Foto atmayi beceremiyom intten bak istersen

Hello ladies disari ciktim arkadaslarla waffle, sufle ve fondu yediler onumde :confused: ben yemedim ama cok canim cekti :dondurma: 1 tane cilek yedim sadece. Iki tane de sutlu kahve. Eve geldim simdi. Karnim ac :KK53: ama yemicem
:KK9:bir an korktum ama sonu guzel bitti:KK9::KK5:maşallh

Simdi sana :sinirli: gerek ama neyse oo haftayi orda birakiyosun ve vermek istiyorsan dayana bildigin kadar siki tutup aldiklarini ve istedigin kiloyu vermeye calisiyosun aldim die sakin daha fazla salim deme haaa
Bence de ıslak sopa ile dayağı hak ettim. Anneme supriz yapacak zayiflayacaktim o gelene kadar . Aksi kilo aldım

2 bardak yesil çay. 1 hurma
Aksam: 1 tabak turlu yemegi ama porsiyon olarak dolu dolu degil
3 tane tavuk
çeyrek lavaş
8 aci sus biber
Bolca maydinoz ve turp yapragi.( hem çok severim hemde odem atar.)
Turp yaprağının tadı nasıl?

günaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime

günaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime
Sporsuz diyet hic bir ise yaramiyor malesef bence de spor ekle ve o zamana kadar en azindan ne vermişsen kâr

X