- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Canım geçmiş olsun durumu nasıl şimdiSabah trtilacaktim ama zor kalktım hazırlandım oğlumun ateşi vardı saat başı onun ateşini kontrol ettim gece boyunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun durumu nasıl şimdiSabah trtilacaktim ama zor kalktım hazırlandım oğlumun ateşi vardı saat başı onun ateşini kontrol ettim gece boyunca
4 :)Kac kofte :))
Öksüruyor atesini öğretmeni takip edicekCanım geçmiş olsun durumu nasıl şimdi
Geçmiş olsun canim. Kiizimda sabah hapsuruyordu... Rabbim sifalar versinSabah trtilacaktim ama zor kalktım hazırlandım oğlumun ateşi vardı saat başı onun ateşini kontrol ettim gece boyunca
Verirsin canim acele etme moralini bozulur sonraCanim sehriye corbasi cekiyor ama 1200 civari kalori aldim o yuzden yapmamak icin tutuyorum kendimi. Hala 63lerdeyim. Pazartesi 62.9dum, yarin 61.9 olmam lazimdi ama cuma bile 61.9u goremicem muhtemelen kacamak yuzunden aldigim kiloyu cabuk verirdim normalde ama bu hafta oyle olmadi
Geçmis olsun canim bahar havalarinda sikca alinan ufak tefek rahatsizliklar cok yorucuSabah trtilacaktim ama zor kalktım hazırlandım oğlumun ateşi vardı saat başı onun ateşini kontrol ettim gece boyunca
4 koftededen biseybolmaz ben daha fazla zannettim
Simdi sana gerek ama neyse oo haftayi orda birakiyosun ve vermek istiyorsan dayana bildigin kadar siki tutup aldiklarini ve istedigin kiloyu vermeye calisiyosun aldim die sakin daha fazla salim deme haaaGünaydın kızlar nihayet evime döndüm . 3 hafta kaldım. İlk haftadan sonra internet paketim bitti. Giremedim.
3 kilo almışım. Son iki hafta hiç dikkat edemedim .
Şuan 73.4 kg
En son 3 kilo vermiştin niye böyle oldu ya tekrar başla canım vermen lazımGünaydın kızlar nihayet evime döndüm . 3 hafta kaldım. İlk haftadan sonra internet paketim bitti. Giremedim.
3 kilo almışım. Son iki hafta hiç dikkat edemedim .
Şuan 73.4 kg
4 koftededen biseybolmaz ben daha fazla zannettim
3 hafta annemlerde kaldım . oğlumu okuldan aldım. Kendi okuluma goturmek zorunda kalınca artık yürümedimEn son 3 kilo vermiştin niye böyle oldu ya tekrar başla canım vermen lazım