HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Çok gecmis olsun bende sorucaktim nerdesin daha yeni aklima takildin sikinti yapma once saglik,oğluşun iyi olsun da bu hafta dikkat edersin ne olcak ki ster yapma sende buğunden basla daha 5 gun var haftaya tarti gunune

Geçmiş olsun canım benim oglanida dün çok ateşlendi gece nöbet tuttum inşallah çabucak toparlanırlar

Tatli krizine girdim, 4 tane eti form bitter cikolatali yedim. 224 kalori. Cok mu olmus sizce. Bir an gozum dondu 1 kg ekler siparis edicektim yemeksepetine girdim yapsam mi yapmasam mi diye kendimle savas verirken telefon caldi :)) 1200 kaloriye cok yaklastim, aksam haslanmis yumurtayla gecistirmeye calisicam, umarim basaririm cunku 62leri yeniden gormek istiyorum artik.

Geçmiş olsun canım benim oglanida dün çok ateşlendi gece nöbet tuttum inşallah çabucak toparlanırlar

Gecmis olsun kizlar, bebisleriniz iyilesir insallah en kisa zamanda.

Gün kurusu yiyordun sen anı krizler için birebir ama eklerden iyi kalorisi çok az onun zaten

Başka sekilde atlatmaya caliş tatli krizini sakin eklere yaklaşim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…