- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Çok gecmis olsun bende sorucaktim nerdesin daha yeni aklima takildin sikinti yapma once saglik,oğluşun iyi olsun da bu hafta dikkat edersin ne olcak ki ster yapma sende buğunden basla daha 5 gun var haftaya tarti gununeslm kızlar bende cok kötü bi haftasonu geçirdim küçük oğlum hasta evde kusmadığı yer kalmadı çamaşır makinası çalışmaktan isyanlarda çookkk yorgunum işe yanımda getirdim oğlumu bide o yüzden giremiyorum diyete dikkat edemiyorum spor yok napıcam ben ya
Geçmiş olsun canım benim oglanida dün çok ateşlendi gece nöbet tuttum inşallah çabucak toparlanırlarslm kızlar bende cok kötü bi haftasonu geçirdim küçük oğlum hasta evde kusmadığı yer kalmadı çamaşır makinası çalışmaktan isyanlarda çookkk yorgunum işe yanımda getirdim oğlumu bide o yüzden giremiyorum diyete dikkat edemiyorum spor yok napıcam ben ya
slm kızlar bende cok kötü bi haftasonu geçirdim küçük oğlum hasta evde kusmadığı yer kalmadı çamaşır makinası çalışmaktan isyanlarda çookkk yorgunum işe yanımda getirdim oğlumu bide o yüzden giremiyorum diyete dikkat edemiyorum spor yok napıcam ben ya
Geçmiş olsun canım benim oglanida dün çok ateşlendi gece nöbet tuttum inşallah çabucak toparlanırlar
Kaloriyi asmayacaksa ve cok gec yemezsen sorun olmaz bence. Ben 1200 limiti koydum kendime artilar gidene kadar.Akşama içli köfte yiyeyim diyorum kızlar
Ama kaloriyi aşmayacak
Gün kurusu yiyordun sen anı krizler için birebir ama eklerden iyi kalorisi çok az onun zatenTatli krizine girdim, 4 tane eti form bitter cikolatali yedim. 224 kalori. Cok mu olmus sizce. Bir an gozum dondu 1 kg ekler siparis edicektimyemeksepetine girdim yapsam mi yapmasam mi diye kendimle savas verirken telefon caldi :)) 1200 kaloriye cok yaklastim, aksam haslanmis yumurtayla gecistirmeye calisicam, umarim basaririm cunku 62leri yeniden gormek istiyorum artik.
Başka sekilde atlatmaya caliş tatli krizini sakin eklere yaklaşim demeTatli krizine girdim, 4 tane eti form bitter cikolatali yedim. 224 kalori. Cok mu olmus sizce. Bir an gozum dondu 1 kg ekler siparis edicektimyemeksepetine girdim yapsam mi yapmasam mi diye kendimle savas verirken telefon caldi :)) 1200 kaloriye cok yaklastim, aksam haslanmis yumurtayla gecistirmeye calisicam, umarim basaririm cunku 62leri yeniden gormek istiyorum artik.
Siparis vermedim zaten canim, cikolatali eti form yedim. 1 kg alti siparisleri getirmiyorlar o yuzden en az 1 kg siparis vermem lazimdi, kesin hepsini yerdimBaşka sekilde atlatmaya caliş tatli krizini sakin eklere yaklaşim deme
Hayırdır canım dünde aktif degildin1 kuru Kayisi
2 ceviz
1 tane yulafli burçak
1 havuç yedim cok acim ama aksama birakmak istiyorum kendimi